efsimorukefsii3
profili

  • fatih terim

    hocanın sene başındaki pas oyunu sevdası ve ilk 15 haftalık rezalet ötesi oyunundan sonra "ocak" ve "değişeceğiz" sözlerine ben bile ilk defa nasıl altında kalmıcak acaba diye merakla bekliyordum.

    taraftarı dinlese şu oyundan dönmesi maks 6-7 haftayı bulmaz belki de sezonu piç edebilirdi. kaleden pas ile çıkıcam diye diretti ne oyuncusunu ne de kendi tercihini yedirdi.

    sol iç oynayan ömer bayram tercihi olmasa bizim için sezon çoktan bitmişti. sonrasında sol kanatta daha da fazlasını yaptırdı. forvetin yokken adem büyük gibi bir adamdan fakir aguero'su çıkardı.

    tüm bunlar en azından yarıştan bizi koparmazken lemina ve seri sezon başından beri yapılması istenen şeylerin ve set oyununun ırzına geçti.

    gelinen nokta da takım sarri napoli'si misali kendisi için dünyanın en zor deplasmanında ilmek gibi pas yaptı. son yılların açık ara en bilinçli organize topunu oynuyor. muhtemelen de ikinci yarı maç kaybetmeden şampiyon olucak. olamazsa da bence sorun yok. net bir kimlik oluştu.

    bütün bunları da kendi başkanı ile kaos içindeyken, ülkenin en zengin adamıyla üstü kapalı güreşirken, kendi taraftarı ses çıkarmaya başlamış ve belhanda için kelle isterken başardı. geçen sene ve şu sene yaşananlar gözümün önüne gelirken rahatlıkla söyleyebilirim ki;

    adam kobe vari bir şekilde hatta saha dışı daha fazla şey ve baskı ile uğraşırken 24 yıldır net bir terim mentality ve başarı öyküsü. attığı tweetten, basın toplantısına, hakem itirazına, oyuncu motivasyonuna, kendisinin hırsına ve en yetersiz olduğu sanılan teknik kısmına kadar planlı ve ülke üstü bir figür. gs-fb kıyamete kadar oynar her sezon geride kalır şahsen ben sadece terim'in öyküsü için izliyorum tr içinde şu oyunu.

  • lonzo ball

    tavanı shaun livingston olmakla itham edilirken shaun livingston'ın 14 yıllık nba kariyerindeki en yüksek sayı ortalaması 9.1, en yüksek ribaund ortalaması 3.4 iken, en yüksek asist ortalaması ise 5.1dir. adamın zaten berbat geçen çaylak sezonu shaun livingston'dan iyidir. basketbolu 3 yıldır gsw en bilemedin lebron miami heat'i ile izlemeye başlayan ekşi sözlük scouting ulemaları için hakkında böylesine avamca yorum yapabilmek için gerçekten çok erken. zaten oyunun asist ve ribaund kısmında muhtemelen 7-7 devam etmesi hatta arttırması kesinken bir de yanına 16-20 arası bir sayı ortalaması tutturursa en üst seviye bir süperyıldız olamasada çok verimli bir ikinci adam olabileceği aşikar.

  • igor tudor

    galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor. geçmişte 4 takım barış ve uyum içinde yaşıyordu. ancak beşiktaş'ın saldırması ile her şey değişti. yalnızca 3 kulvarın ustası olan galatasaray onları durdurabilirdi. ama ligin ona en çok ihtiyaç duyduğu anda ortadan kayboldu. aradan 2 sene geçti. erkek kardeşim ve ben yeni avatarın ıgor tudor adlı bir pres bükücü olduğunu öğrendik. ancak pres yaptırmada ki yetenekleri olağanüstü olmasına rağmen ligi kurtarmadan önce öğrenmesi gereken çok şey var. yine de ben ıgor tudor'un ligi kurtaracağına inanıyorum.

    https://i.hizliresim.com/dgq3gl.jpg