congratulationsyouwon8
profili

  • antalya'daki çocuk cesetleri

    eğer bu cesetler epstein adasının civarında bulunsaydı, su anda medyamızda ortalık yıkılıyordu. ne yahudisi kalmıştı, ne ayini.
    ama cesetler antalya'da bulununca altından kimler çıkacağı henüz bilinmediğinden medyamız üç maymunu oynuyor.

  • ismailağa tarikatının kızıl goncalar açıklaması

    dizi, pedofillerden ve sahtekarlardan bahsedince bunlar hemen üstüne alinmis. halbuki gerçek kişi ve olaylardan alıntı değil, tamamen kurgu bir hikaye.

  • norm ender 100. yıl marşı

    100. yıl marşı olarak bu marş kalır.
    bunun arkada güçlü bir senfoni orkestrası ve koro ile değişik versiyonları, remixleri de yapılır.

    yıl 2023 olmuş. 100 yıl marşının da illa bir asır önceki askeri marşlar şeklinde olması gerekmiyor. dönemin ruhuna uygun olması ve gencecik bir rapçi tarafından yapılmış olması bence atamızın da hoşuna giderdi.
    aferin çocuk derdi.

  • hiç arap tanımadığı halde arapları sevmeyen tip

    tanıyıp sevmeyen tipten daha şanslı tiptir.

    bundan 6 sene önce eşimle lübnanlı bir karı koca ile tanıştık. 16 yaşındaki kızları da kızımla arkadaş. adam pilot, kadin çalışmıyor ama üniversite mezunu, zamanında arabistan konsoloslugunda çalışmış, lübnan'ın en zengin ailelerinden birinin kızıymis. ama ailesiyle araları kocası nedeniyle yok.
    gayet kibar, düzgün bir çift. bunlarla arkadaş olduk, bayram yemekleri, tatiller, haftasonları iki aile uzunca bir süre takıldık hep. aramızdan su sızmıyor.
    gel zaman git zaman kadınla adam kötü şekilde boşandılar. adam herşeyi aldı. kadın kızıyla malikane gibi evlerinden çıkıp göt kadar bir apartman dairesine taşındı. adam nafaka da vermiyor. kadın ile kız parasızlıktan sürünüyor.

    eşim tanıdıklar vasıtasıyla kadına iş buldu. sürekli maddi manevi desteğimizi eksik etmedik. kadın birgün bir adamla tanıştı, birlikte on gün tatile gitmeye karar verdiler. kızını on günlüğüne bize bıraktı. kadın gittikten birkaç gün sonra bir gece polis kapımıza dayandı. adam kızımı kaçırdılar diye polisi arayıp bizim adresimizi vermiş. kız polise ben babama gitmek istemiyorum, velayetim annemde dedi. polisler gitti. kadını arayıp söylediğimizde babanın görme hakkı bile olmadığını, birşey yapamayacağını söyledi. adam ertesi gün eşimin işyerine gidip resmen eşimi dövmekle tehdit etti. eski karısı başka adama gitti diye eşimin işyerinde olay çıkarıp herkesin içinde o orospuya yardım ediyorsun diye bağırdı. sonra da bir daha görmedik.

    daha sonralari kadın bir doktorun yanında çalışmaya başladı. ben de kadınin tavsiyesine uyup o doktordan randevu alıp gittim. normalde sigortamin ödediği işlem için benden 3000 dolara yakın bir para aldı. sonradan uyanıp aradığımda orda çalışmıyordu. kadın sonra kayıplara karıştı. bir daha da ne aradı, ne sordu. duyduk ki başka adamla evlenmiş.

    kızları da kleptomanmis. kızımın söylediğine göre alışveriş merkezinde soyunma kabininde kıyafetleri içine giyip çalıyormuş. kızım bana bunu çok sonraları söyledi. yakalansalar kızımın da başını yakacaktı.

    bu aile tanıdığım ilk arap aile değil elbette. ama son oldu. daha öncekiler de hep benzer hikayelerdi zaten. artık arap görünce yolumu değiştiriyorum. yetti gari.

  • ahlaki çöküntü denince akla gelen ilk şey

    (bkz: akp)

    bu konuda bir dünya markası.

  • thy'nin duygusal destek köpeğini kabul etmemesi

    burada sorun duygusal destek köpeğinin ne olduğu ya da ne kadar gerekli olduğu değil. böyle bir uygulama var, kuralları belli. ama thy yolcusunu kurallara uymasına rağmen keyfi bir kararla mağdur ediyor. aynen türkiye'nin diğer kurumlarında olduğu gibi. yani thy haklı falan değil.

  • fi

    belçim bilgin'e konuk oyuncu denmiş ama 2 dakikalık rolün bile altından kalkamayarak oyuncu olamayacağını bir kez daha göstermiş. serenay'dan ders alsın biraz.

  • amerika'da sağlık hizmetlerinin çok pahalı olması

    amerika'daki sağlık sistemi açık ara dünyadaki en kötü sağlık sistemidir. tartışmaya açık bile değildir. zira amerika'nın bir sağlık sistemi yoktur. sağlık pazarı vardır. paran varsa alırsın yoksa dona kalırsın.