alexdelarge11
profili

  • 3 yıl internetsiz ada ortasında yaşayabilir misin

    ben internetsiz sıçmaya bile gitmem.

  • recep tayyip erdoğan

    ecevit kötüydü ama götü bezlenirken bile konuşabiliyordu. ben bu tipin, neredeyse 10 senedir normal bir diyaloğa girdiğini görmedim. ilaçlarla ayakta duruyor, bir şey bildiğim için söylemiyorum bunu, abuk sabuk sallama niyetinde değilim, normal bir diyaloğa girdiği yok. ya pörtlek gözlü halk düşmanı olan tip, twit atıyor, ya da bizzat kendisi önündeki ekrandan okuyor. sıradan bir diyaloğu yok, en az 10 senedir yok.

    şöyle düşünün, ülkeyi tayyip erdoğan ve devlet bahçeli yönetiyor, şimdi ayıptır söylemesi, hepinizden özür dilerim ama allah kimseye vermesin, yani çevremde böyle gözü toprağa bakan büyükler var, yaşlanınca olur, onlar da bunlar gibi. öyle bir yönetim şekli işte, ülke yanıyor, hazinede para bitti, gırtlağımızı bile aşmış vaziyette borçluyuz, tüm bunlar varken, haşmetlimiz, yani hareket etmekte bile zorlanan sevgili hükümdarımız, yanında hiç bir dış işleri yetkilisi yokken, biden ile başbaşa görüşme yaptıktan sonra ülkeye afgan akını oluyor. artık van'ı mı sattı, ağrı'yı mı sattı bilmiyoruz. gizli, özel. siz karar verin artık.

    bu başlığa çok yazdım ama tekrar edeyim, tarihte daha kötüsü yok, gerçekten yok. bunları savunan cici kız arkadaşlarımız vardı, üniversite zamanlarında. şimdi bakıyorum da, umursamaz tavırlarla, sanki konuyla hiç ilgili olmamışlar, ben siyaseti bıraktım filan demeye başlamışlar. kendilerini islam dünyasına, hatta bırak islamı, ateizme hizmetleri konusunda teşekkürü bir borç bilirim. allah hiç kimseyi halk düşmanlığıyla sınamasın. amin.

  • recep tayyip erdoğan

    şu an dünyada daha kötüsü yok arkadaşlar, kafanızı yormayın bu konuda, gerçekten söylüyorum. elma ile armut karşılaştırmasına girmenize gerek yok, eldekilerle bu kadar kötü yönetebilen kimse yok, bence tarihte de yok ama senin güzel gönlün için aralığı bu kadar genişletmiyorum. adam kötü, içi kötü, ruhu kötü, etrafındakilerin tamamı kötü. kötülüğü elekten geçirmişler, eleğin üzerinde kalan nadide kötülük ile oluşturmuşlar, o kadar kötü. anan, baban buna oy veriyorsa, eh seni suçlamak gibi bir hadsizlik yapmam ama anan, baban da kötü olabilir, biraz düşün istersen.

  • annelerin futbol bilgisi

    "ne izliyorsun? messilerin maçı mı var?"

    messilerin maçı.

  • zeki kadın vs güzel kadın

    güzel kadın, çünkü ben bir kadının zeki olup olmadığını anlayabilecek zekaya sahip değilim.

  • canan kaftancıoğlu

    osman öcalan'ı seven, sayan devletimiz, canan kaftancıoğlu'nu abuk sabuk bir sebeple yargılıyor. bu duruma gülmeyeceğim, acınası varlıklarsınız.

    edit: adamlar abdullah öcalan'ın kardeşini seçime iki gün kala devletin kanalına çıkarıp oy dilendi, ama canan kaftancıoğlu terörist öyle mi? bu suçlamayı, bu saçmalığı kıyısından, köşesinden savunan, ima eden kişiyi hayatınızdan çıkartın, hafiflersiniz.

    edith piaf: dava ertelenmiş, ertelendiği gün 18 temmuz, aynı tarihte gezi davası da var. adamlara karşı gelen herkes terörö olduğu için böylesi iyi oldu. hatta esir tuttukları demirtaş'ı da yine o gün yargılasınlar. 18 temmuz dünya terörö günü ilan edelim bütün muhalifleri tek tek yargılasınlar.

  • sekste partnerin kulağına seçim sloganı fısıldamak

    - geliyor geliyoorrr
    + ay irfan gelme lütfen!
    - geliyoor geliyooorr kılıçdaroğluuu

  • erkeklerin fm profilinde baktığı ilk yer

    (bkz: work rate)

    alemciyle, akşamcıyla işim olmaz, sabah 6'da idmana kaldırırım.

  • louis c.k.

    louis c.k.'nin iki komedyen kadın karşısında osbir çekmesi taciz değil ki, komik aq.

  • kadri gürsel

    yıllarca nagehan alçı'nın karşısında, sinirden boynundaki damarlar çatlayacak şekilde konuşup, cemaat operasyonlarını eleştirdi. karşısındaki zat ise türkiye'nin bağırsaklarını temizlediğini söylerken, bir yandan da cemaat bankasından aldığı paralarla kendine yalı bakıyordu.

    gün geldi, kadri gürsel fetöcü diye tutuklandı, nagehan alçı ise hala yalısında.

    edit: selahattin demirtaş'ın gülten kışanak hakkında söylediklerini kadri gürsel için de tekrarlayabiliriz; tutuklanmadılar, rehin alındılar.

  • arabası olmayan erkek

    bi ev arkadaşım vardı, yaklaşık iki yıl arabasızdı ve bunu sürekli dile getiriyordu. araba olsa var ya garıların amuna goyacaz diye. ailesinin durumu iyidi, iki sene sonra bi geldi pejo 406 altında. eleman sonra bi değişti, upgrade oldu yani. haftasonları, olm arabada kızlar var, in evden diye mesajlar gelmeye başladı. at, avrat, silah yerini araba, avrat, kredi kartına bıraktı. o özgüven patlamasına canlı canlı tanık oldum anlayacağınız. ben mi? ben hem arabasız hem de kelim, bu ikisi bir araya geldi mi belasındır bu ülkede :))