awkward aardvark13
profili

  • bilinci bilgisayar ortamına kopyalamak

    kendi bilincimi düşününce bilgisayar çok olur gibi geliyor. casiq hesap makinesi ortamına sığar benimki.

  • alkollü mekana alınmayınca mağdur olan türbanlı

    bu başörtülülerin başını örterek kendini dünyevi zevklerden uzak tutma sembolizmine bürünürken bir yandan da hiçbir boktan geri kalmamaya çalışması bayağı ilginç bir mesele. bir başörtülü gelip anlatsın, kendinize nasıl açıklıyorsunuz bu durumu? bu gerçekle nasıl yaşayabiliyorsunuz :) "saçım göstermiyorum ama instagramda 1628 fotoğrafım, 830 takipçim var" derken veya "toplumun dejenere zevklerine kendimi kaptırmıyorum ama alaçatıda alkollü mekanlarda eğlenmek istiyorum" derken bir gülme gelmiyor mu? yargılamak için değil, merak ettiğim için soruyorum. bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?

    edit: "müslümansa eğlenmesin mi" minvalinde çok fazla mesaj alıyorum. evet arkadaşlar, eğlenmesin. islamda eğlence yasak değil mi? (bkz: islamın en az bir yorumunda yasak olmayan eğlence)

  • 25 şubat 2022 akaryakıt kuyrukları

    bugün bağdat caddesindeki bp'den migros hizasına kadar kuyruk görmemle kişisel rekoruma tanık olduğum saçmalık. konum cadde olunca millet ciddi ciddi 4-5 milyon liralık range rover'larıyla, mercedes'leriyle, porsche'leriyle falan sıra bekliyordu. range'in deposu 90 litre olsa, gelen zam litre başına hadi 2 tl olsun amk. depoda da 1 damla yakıt kalmamış olsun. hepi topu 180 tl için bir saat sıra beklenir mi ey kafasını siktiğimin lüks taşıt hamili? lan zaten gider gösteriyorsundur sen o yakıtı. senin gibi zengin olmaz olsun, yazıklar olsun. zaten senin range o yakıtı 200-300 km'de içer bitirir. bu kadar umrundaysa alsaydın hybrid bir yaris. zaten boyun 1.70 yok, neyin range'i sayın amınakoduğum?

    (bkz: böyle böyle zengin olmak)

  • 400 kg ağırlık kaldırırken dizlerini kıran adam

    (bkz: dizi olan izlemesin)

  • word dokümanını pdf dosyasına çevirmek

    belgelerinizi internete yüklemek yerine word'den save as > pdf seçilerek de yapılabilecek olandır.

  • barış özcan

    (bkz: tamam sakin ol)

  • evde para saklayacak en uygun yer

    1. bütün parayla altın alınır.
    2. altın eritilip tel haline getirilir.
    3. evin elektrik tesisatına döşetilir.
    4. işi yapan elektrikçi öldürülür.

  • işsiz sayısı 4 milyon 650 bine çıktı

    a haber: işsizlik önümüzdeki aya göre %3 düştü.

  • berat albayrak'ın boşanması

    berat albayrak'ın hanımı tam olarak hangisiydi bilmiyorum, konuya o kadar vakıf değilim ama bir an söz konusu kızımız boştaysa diye düşünüp kendini damat adayı olarak gören tek kişi ben miyim merak ediyorum. bir an kendimi yeni milli damat olarak düşündüm de, ülkecek kalkınırdık. esra mıydı, sümüş müydü, hangisiyse beni bulsun. aradığınız damat benim. ben bu şartlarda sıfır sermayeyle açtığım işyerini 6 senedir batırmadan bir şekilde götürüyorsam, ülkenin kasasına otursam ülkeyi manyatırım, öyle söyleyeyim. aşırı refahtan fıttırır, takır takır intihar edersiniz. üstelik temel düzeyde arapça ve kuran'ın %25'ini ezbere biliyorum, imam hatip mezunuyum. toefl puanım 118. doğu ile batı arasında bir köprü gibiyim. james joyce'u falan orijinalinden okuyacak kaç tane bakan var? içki, sigara, kumar, zina var, kabul ama ne yaptıysam ülkem için yaptım. valla bak.

    edit: evin üstünde bir helikopter dolanıyor. hayırlı bir iş için gelmişlerdir umarım.

  • imf nez telsim dünya kupası nokia 3310 genç parti

    dünya tarihinin en iyi yılları olan 2000-2005 arasını hatırlatan keyword'lerdir. her şeyi ayarında yaşıyorduk lan. bilgisayarı günde 1 saat kullanıyorduk. onun maksimum yarım saati internetti. telefonu o kadar bile kullanmıyorduk. en kral mekanda 2 milyon liraya bira içiyorduk. kısa parliament de bayağı ucuzdu. lpg diye bir şeyden haberimiz yoktu, zira benzin ucuzdu. bir insanın başka neye ihtiyacı olabilir lan? iç, sıç, gez. şimdi günün 20 saatini internette geçirebildiği için ellerini açıp şükreden embesiller anlayamıyor tabii.

  • fakir evlerinde sıkça kullanılan cümleler

    doğduğu günden beri hep fakir olmuş, hiçbir zaman orta halli bile olamamış bir kardeşiniz olarak bence "ekmek var mı?" soru cümlesidir.

    bu soruyu çok sık sordum ve sorarım. ekmek olmazsa doymamız mümkün değil çünkü. evde her türlü gıda olabilir ama ekmek olmadığı sürece hiçbirinin anlamı yok. tetriste en kenara beklenen düz parça gibi bir şey. o olmadığı sürece doymuyorsun. mesela dolapta salam vardır ama ekmeğin arasına koyabildiğin sürece. kendi içinde var olan bir şey değildir. ton balığı vardır ama markettedir. henüz alamamışsındır. para biriktiriyorsundur. alınca yanında ekmek de alabiliyor olman gerekir. aksi takdirde balık yoktur. fakirliği severim.

  • bir erkeğin en seksi olduğu an

    çok ilginç anları bünyesinde barındıran anlar bütünüdür. mesela daktiloyla yazı yazdığı an yazanlar olmuş. daktilo mu kaldı canım ablam? besbelli şekil kasıyor işte. hem sakın siz azmış olmayasınız?

    bir erkek olarak merak ediyorum benim de böyle en seksi olduğum an var mıdır diye. mesela ben hiçbir şeyden habersiz işkembe yerken garson "kokoreç de yaptırayım mı abim" diye sorduğunda attığım ilgili bakış yüzünden karşı masada ıslanan birileri var mıdır? umarım yoktur. aksi halde hiçbir şeyi rahat yapamazsınız. sıçarken bile tuvaletin kapısını kilitlemeyip, şu an birileri içeri girip en seksi anımda olduğumu düşünebilir diye fatih terim yüz ifadesiyle hacetinizi giderirsiniz.

    allah kimseyi seksi yapmasın.

  • bir kız bir erkekle ilgili olmayan türkçe şarkı

    ismail türüt - adam var

    iki erkek arasında geçer.