fusco5
profili

  • istanbul'daki martı problemi

    ondan sonra sivrisinek sorunu neden arttı diye zırlarsınız böyle.

    kendinden küçük tüm kuş türlerinin anasını siken ve onlara yaşam hakkı vermeyen, ekosistemi bozacak güce sahip bir türün kontrolsüz çoğalma riskini, yaşam hakkıyla savunmak; ancak bizim gibi, ben fen yapamıyom yaa diyen gezinen, yaşadığı çevreyi neden sonuç düzeyinde algılama ve zeka problemi olan tiplerin, refleks olarak, cahil cesaretiyle hayvansever takıldığı coğrafyalarda görülürdü zaten.

    ortada bir tane bile serçe ve güvercin kalmayana kadar, diğer kuş türlerinin soyunu kurutana kadar; bu istilacı türü, aksırıp tıksırana kadar çöplerinizle besleyin ve bununla da gurur duyun.

  • 3 bakanın 3 ayrı uçakla rize'ye gitmesi

    büyük ihtimalle formülün korunması içindir.

  • şişme mont

    sektördeki bazı orospu çocukları tarafından stoklanıp, bunu eritme pahasına zorla mont piyasasının %80’ ini kaplayan ucube. 1000 liralığı ile 10 liralığı aynı görünür. fışır fuşur bakkal poşetleri, mont diye dayatılıyor. isterse içi dinozor derisiyle dolu olsun. bir dönemin sümüklü çocuk montu, bir dönemin apaçi montu, şimdi oldu moda. olmaz mı, 10 liraya mal edip 150 liraya satıyor adam.

    michelin maskotu gibi geziyor millet. eh, en dandiğiyle en pahalısı aynı görünüyor ya; milletin işine geliyor tabi.

  • ios 11

    kendini iphone 8 almaya psikolojik olarak hazırlayanların, burada sorun yaşıyorum diye feryat ettiği sürüm.

    genellikle bunların iphone 6 sahibi olduğuna da dikkat edin. telefonu iki nesil eskiyecek olanlar yani. 5s denen modeli kullanıyorum ve zerre değişiklik yok. çünkü çıldırmış gibi kendimi 8 almak zorunda hissetmiyorum. tamam telefonunuz bitti, mahvoldu koşun yenisini alın. ben ikna oldum amk.

  • megane vs corolla vs focus vs astra vs civic

    euro ncap testinden 4 yıldız alan tek modelin civic olduğu karşılaştırma. türkiye üretim sedan modelinin ise testi yok. tahminen 3 yıldız alabileceği için o da.

    megane yıllar evvel top gear programında sağlamlığıyla ilgili teste tabi tutulmuş ve canlı mankenle bu testi geçmiştir. arka tekere yokuşta takoz koyulan yıllardan kalma, ezbere basma kalıp kafalar hala.

    megane' ım yok, bedava verseler almam. ancak corolla ve civic bu aracın gerisinde kalmıştır. ayrıca sorunlu motor devri 2000' li yıllarda kapandı. vututututu.