henuz kendime gore bir nick bulamadim4
profili

  • tekne fuarına giden asgari ücretli

    amk ülkesinde hindistan'dan beter kast sistemi olduğunu gösteren başlık.

    edit: bence ilk olarak ülke insanının birbirine zulmü bitmediği için "we don't need sex, the government fucks us everyday"

  • ölen kişiden geriye kalan en hüzün verici nesne

    edit: tutulup saklanan, hatırası olan şeyler değil hiçbiri ama bence o kişinin çok kısa bir süre önce var olup sonrasında bir anda yok olduğunu, artık olmayacağını hatırlatan şeylerdir:

    babam öldüğünde dolapta kalan traş losyonu.
    koklayıp koklayıp ağlamıştım.

    bir de lavabo içindeki, kahvaltıda son kez yumurta pişirdiği tava. düşünsenize tava orda kirli duruyor. var yani. fakat onla bir şeyler pişiren o insan artık yok. bu çok ağır geliyor insana işte.

    bir de çok sevdiğim yengem trafik "kazası"nda öldürüldüğünde akşamına evlerindeki mutfakta, masada duran kek. kuzenim boş gözlerle tabağı uzatıp:"yesene kuzen, annem pişirmişti. bir daha asla bulamazsın." demişti. o an, bir yandan keki yiyip bir yandan hüngür hüngür ağlamaya başlamıştık birlikte. yengem çok güzel kadındı ve çok güzel kek yapardı.

  • recep tayyip erdoğan

    ''zulm ile âbâd olanın, âkıbeti berbâd olur.''

    ziya paşa

  • seni seviyorum'a verilebilecek en acı cevap

    "ilk söylediğinde de duymuştum."

    --- spoiler ---

    seinfeld 7. sezonda george costanza ilk defa bir kadına "seni seviyorum" deme kararı alır. söyler. kadından tepki gelmez, hatta "bir şeyler yiyelim mi?" diyerek geçiştirir. sonra george, kramer aracılığıyla sevgilisinin sol kulağının duymadığını öğrenir. yaşadığı hezimet yüzünden bir daha asla kimseye bunu dememe kararı almışken bu bilgi üzerine fikir değiştirir, duymadığını düşünür, tekrar söyler ve kadının cevabı bu olur: "ilk söylediğinde de duymuştum."
    --- spoiler ---

    edit:imla