wham city citizen9
profili

  • tanrının hem yaratıp hem hesap sorması

    ön edit: özgür iraden var diyen arkadaşlar, ben mi istedim özgür iradem olmasını, özgür iradem var da bir sürü de genetik defom var o ne olacak, kötülüğe meyilli genlerim varsa o ne olacak? sanki kusursuz steril bir özgür irade vermiş gibi konuşuyosunuz, ki onu bile verseydi benim sorumluluğumda olmazdı. yarattığın şeyi niye sapıtabilir şekilde yarattın madem bunun cevabını verin, hem kusurlu yaratıyosun, sonra da kusurlu tercihler yaptı diye cezalandırıyosun? üstelik neyin kusurlu olup olmadığına karar veren de sensin, kendin çalıp kendin oynuyosun yani, benim ne günahım var bu işte arkadaş? yani uzaylılar bizi zorla kaçırıp bunu yapsa, herhalde daha kötü bir uzaylı olamazdı değil mi? tanrı olunca ne değişti?

    ---

    sebebi neydi ki? düşünsene bi resim ciziyosun sonra beğenmeyip, sen nası resimsin lan benim istediğim gibi değilsin deyip ateşe atıyorsun. resim olsak yine iyi sonsuza kadar acı cekecez lan daha niye dünyaya geldik onu anlamadık, bu nası adalet olm manyak mısınız lan =)) hani kurallar da iyi olmak falan değil ha, su an benim diyen insan 5 vakit namaz kilamaz kolay, götüne su kaçsa abdestin gitti, boğazına çöp kaçsa orucun gitti, squid game bundan daha kolay amk.

    çocuk yapıp, çocuk istediği gibi olmayınca sobaya atanlar cehenneme gidiyor mu ben onu merak ettim.

  • 31 mart 2022 ışıtan gün açıklamaları

    galatasaray'da hem 3 milyon euroları cukkalayayım, hem istemediğim başkanı göndereyim, hem transferi yöneteyim, hem floryayı yöneteyim, hem istediğim menejerle çalışayım, hem istediğim oyuncunun menejerini değiştirteyim, hem damadımı ihya edeyim, hem 6 ayda bir 10 oyuncu gönderip 15 oyuncu alayım, hem de bi sik top oynatmayayım diyenler allah'tır, ışıtan gün gibi kral çıplak diyenler ise kadın düşmanıdır. burası galatasaray.

  • hagi'nin tartışmalı soruya cevabı

    gidip cristiano ronaldo'ya sen mi rashford mu diye sor bakalım ne tepki verecek.

  • fifa'nın açtığı ankette fener'in ezici üstünlüğü

    yanılmıyorsam fenerbahçemizin futbolda global arenada aldığı ilk ve en büyük başarıdır. 4. yıldız is loading...

  • ali koç

    arkadaşlar ben gs'liyim ve itiraf ediyorum ali koç başkan olduğundan beri 4 kupa almamıza rağmen bunlar önemli değil, ali koç medyaya açıklama yapınca bir gs'li olarak kuduruyorum bu yüzden de keşke gitse diyorum. 4 kupa da alsak, son 10 yılda 20 kupa da alsak bunlar önemli değil, keşke bizi kudurtmayan bir başkan olsaydı, fenerbahçe gibi 10 yıldır kupa almamaya razıydım, keşke kudurmasaydık :(

  • anthony modeste

    eğer böyle bir durum var ise ve bu fırsatı tekrar kaçırırsak abdülrahim ve mustafayı çift forvet oynatır bu taraftar.

  • galatasaray'ın 25 yılda 12 kere şampiyon olması

    ön edit: arkadaşlar aşağıdaki entry'mde ne fenere, ne beşiktaş'a bir küfür, hakaret yok. daha da ötesi, biz sizden büyüğüz gibi bir cümle de yok. büyüklük görecelidir, herkes taraftarı olduğu takımı en büyük olarak görür, isterse hiç şampiyonluğu olmasın. ama başarı göreceli değildir, objektif rakamlara dayanmalıdır. sürekli olarak uefa kupası ve süper kupayla övünmemizi kafaya taktığınız için, bu başarıları dışarıda bırakarak başarı anlamında galatasaray'ın neden önde olduğunu gösteren bir fotoğraf çektim. avrupa kulüplerini örnek verme sebebim onlarla aynı seviyede olduğumuzu iddia etmek değil, lig içindeki başarı dağılımını benzeştirmek. paniklemeye, sinirlenmeye gerek yok. unutmayın ki rakibini küçülterek kendin büyüyemezsin, size de bizim başarılarımızı, elinde hiçbir kanıt olmadan fetö'ye bağlayarak küçültmek yerine, kendi takımınızın başarılarıyla karşılık vereceğiniz güzel 25 yıllar dilerim.

    ------

    son 25 yıl için geçerli olan gerçek. aynı dönemde;

    almanya'da tek kutup olduğu dünyaca kabul edilen bayern münih'in 14
    alex ferguson'a sir ünvanı kazandıran man utd'nin 13
    italya'nın şu an bir numarası, 6 yıldır şampiyon olan juventus'un 12
    iki takım dışında çöp denilen la liga'da barcelona'nın 10, rakibi real madrid'in 8

    şampiyonluğu var.

    değerli rakiplerimize içinde uefa kupası ve süper kupa olmayan bir argüman sunuyorum. açık ara ülkenin en başarılı kulübü bu iki kupa olmasa da galatasaray'dır, özellikle 2 yıl şampiyon oldular diye havaya giren renksizler iyi okusun.

  • sözlükçülerin tavlada en sevdiği başlama zarı

    bu soruya 1-1 olarak cevap vermeyen tavladan anlamıyordur net.

  • arda turan

    burayı okuduğuna emin olduğum için kendisine bir sır vereyim.

    galatasaray taraftarının bir kısmının kendisini sevmemesinin sadece bir nedeni var, o da açık açık tayyip'i desteklemesi. yoksa bilal meşeymiş, kabadayılıkmış, egoymuş falan bunlar hikaye. bu taraftar takım arkadaşını odaya kilitleyip ağzını burnunu kıran oyuncuya ilah gibi tapıyor, senin kimle kavga ettiğin, magandalığın falan kimsenin umurunda olmazdı, eğer ki tayyip yalakası kesimle takılıp, siyaset işine girmeseydin.

    bugün arda'nın dönmesini isteyen gs taraftarının %99'u akp'ye oy vermiştir, istemeyen kesimin de %99'u chp'ye veya sol partilere oy vermiştir, bunun sana çok şey anlatması lazım. bugün türkiye'de her platformda akp yalakalığı sayesinde insanlar bir yerlere geliyor, liyakat hiçbir yerde geçmiyor, insanlar yıllardır bu durumdan kan kusmuş, bıkmış, bu biyat kültürü tarafından ötekileştirilmiş. bugün senin güçlü bir türkiye için desteklediğin adam, meydanlarda insanlara ateist diye hakaret ediyor. ateist gs taraftarı da senin ülkenin geleceği için bu adamın propagandasını yapmanı izliyor.

    ateist, alevi, içkici, gezici, kız erkek aynı evde kalan, atatürkçü, laik, kürt milyonlarca galatasaray taraftarı var, ve bu insanlar hor görüldüğü adamın propoagandasını yapan herkesten nefret ediyor. haksızlar mı? bence değiller. siyasi düşüncesi yüzünden işinden olmuş, hakettiği yere gelememiş, hatta öldürülmüş insanlar var. bunların bir kısmı da galatasaray taraftarı ve bu çarka giren herkesten nefret etmeleri çok normal.

    avrupa'ya gitmiş, iyi kötü dünyayı görmüş bir insanın ufkunun daha açık olmaması, özgürlüğün, hoşgörünün, liyakatın ne olduğunu anlayamaması, akp zihniyetinin iç yüzünü fark edememesi, üstelik bu biyat kültürünün en dibine batması bence de nefret edilesi bir durum. ya hiç bu işlere girmeyecektin, ya da dengeli bir politika güdecektin. bu saatten sonra barcelonanın süperstarı olsan da bu kesim seni sevmeyecek. net gerçek bu.