limontuzu5
profili

  • 4 temmuz 2019 alkol zammı

    az önce 4 tane bira almıştım. şansa yaşıyoruz vallahi.

  • ülke beka sorunu yaşarken rte'ye düşman olmak

    ülkenin beka sorunu yaşamasının sebebi olduğu için olabilir mi ?

    feto diyorsun altından akp çıkıyor, pkk diyorsun altından akp çıkıyor, ekonomi diyorsun altından akp çıkıyor.

  • yolculara küfreden bayan havayolu çalışanı

    bu küfürü bir erkek etseydi burada kadın ne şartlar altında çalışıyor falan diyen bir kişi olmazdı hepsi ana avrat küfür ederdi hatta işinden atılması için ayrı bir kampanya başlatırlardı ama küfürbaz hanımefendi çok tatlı bir hatun olunca sivilceli ergenler bilgisayarın başından bile yavşama moduna girip yavşaklaşıyor.

    kanınızı bilirim sizin.

  • amerika'ya isyan eden kürt faşisti

    https://www.youtube.com/watch?v=ou8rncnrlkq

    videoda görebileceğiniz kürttür.

    bunların kendilerinin de söylediği gibi almanya'nın amerika'nın israil'in yardımlarıyla gasp ettiği topraklarda etnik ve demografik yapıyı yok edip insanları öldürerek, tehdit ederek, göç ettirerek, nüfüs müdürlüklerini basıp belgeri hatta ve hatta mezar taşlarını bile yok ederek değiştirdikten sonra sosyalist maskelerinin ardında görülmemiş bir ırkçılık ve faşizm ile o toprakları nasıl sahiplendikleri açıkça görülmektedir.

    o topraklar hiç bir zaman sizin değildi asla da sizin olmayacak birilerinin köpekliğini yaparak sadece ve sadece bir süreliğine işgal edebilirsiniz.

    ayrıca orada particiliğin zamanı değil tüm partiler birleşin diye bağıranlar türkiye'de demokratik sistemin arkasına saklanıp makam araçlarında teröristlere silah ve adam taşıyıp demokrasiyi dillerinden düşürmezler. videodaki kadını aynen türkiye'ye getirsinler bir anda 2017 yılında sınırların önemi mi kaldı toprak almak diye birşey mi kaldı vatan kavramına gereğinden fazla değer veriliyor diye sayıklamaya başlar. ironiktir.

  • insan maymundan geldiyse nereye gidiyor

    beylikdüzü'ne.