slade junkie3
profili

  • mauro icardi

    23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı için paylaştığı gönderinin sonunda fenerbahçe u19 takımına da yer vermiş. ince işlerin adamı, detay adamı.*

    görsel

  • threads

    twitter'ın güzel yanı anonimliği, mecburen saçma sapan başka bir hesaba bağlamak zorunda olmamamız. ben instagram hesabıma bağlı hesap istemiyorum, threads hesabı için ayrı sahte instagram hesabı açmak hiç istemiyorum.

    öf bi rahat bırakamadınız, twitter'ı sal elon musk, biz de işimize bakalım ya. o meta denen grubun da abv her şey birbirinin içinde o instagram gönderini facebook'a atmak ister öbürü threads hesabını silersen instagramını siler.

    sosyal medya eskiden insanların kullanım kolaylığı odaklı, eğlenceli bir şeydi. artık her yeni çıkan uygulama ayrı iğrenç, yakında buraya da bir tarz marketplace yapıştırıverir zuckerberg abimiz.

  • hollanda vizesi rezaleti

    arkadasin 3 kere reddedilmesi uzucu tabii masraf acisindan vs. ve bundan sonra da vize basvurusu yaparken bunlari belirtmesi gerekecek cunku soruluyor daha once ret aldiniz mi nedeni nedir vs. diye, o yuzden herhangi bir ab ulkesinden vize almasi sikinti olabilir.

    ancaaak. hollanda denilen yer boyle konularda onyargi gutmeksizin duz mantikla ilerleyen bir yer. biz konsoloslugu kapattigimiz, onlarin bizim bakani persona non grata ilan ettigi donem ben oturma iznine basvurmustum.

    sictik dedim muumun degil, konsolosluga bile giremiyorum, arka kapisindan kapiyi aralayarak konusuyorlar benle. 2 haftaya butun izinleri cikardilar.

    oyle butun belgeleri tamamlamak size vize hakki vermiyor. kaldi ki vizen ciksa bile kapidaki pasaport kontrol gorevlisi gercekten hic bir gerekce gostermeden sizi ulkeye almayabilir. size ret nedeni bildirmek zorunda degiller. kara kasindan kara gozunden dolayi begenmedim diyebilir. adil mi ? degil, ama durum bu.

    ayrica burada cogunlukla yasayan turklere baktikca adamlara cok daha fazla hak veriyorum. hic bir sekilde kendini gelistirmemis, adamlarin kulturunden bir gram dahi almamis bir okuz surusu mevcut burada.

    bir hollandali ile konusuyordum, hafif sag goruslu birisi bu gocmenler vs. soz konusu oldugunda ama iyi anlasiyoruz. adam bana net bir sekilde bizim aslinda turklerle onunla bununla sorunumuz yok, biz sizin de aslinda kendi ulkenizde istemediklerinizi istemiyoruz dedi. hahasd al sana gol. o yuzden oyle turkiyeli'yim falan. geciniz.