museccel marka3
profili

  • cevheri güven

    türkiye garip bir ülke, şurada cevheri'ye "terörist" diyen herkes türkiye'de adaletin olmadığından bahsediyor. yahu adalet, hukuk dediginiz şeyin kırıntısı olsaydı burada "fetöcü" diye sallayamazdınız.

    amk ülkede şikayet ettiğiniz şeye yaslanıp, güvenip, adama terörist diyorsunuz, ya değilse ne yapacaksınız?

  • aykut kocaman

    edit: saldado'yu unutmuşum. ciddn türk liginde saldado diye bir adam oynuyor. ve lig başından beridir "kadro kötü" goy goyu dönüyor. şaka gibi

    "kadrosu kötü" lafı baştan sona goy goy.

    takımda velbuena gibi bir adam var, vasat aşotmanlının keyfi olursa oynatıyor, breazilya millisi guiliano var, milli takım oyuncusu ozan var, fernandao gibi tr liginde kendisini kanıtlamış bir adam var, hollandalı milli vincent janssen var, yerli bulup bulabileceğin en iyi orta adamlarından topal var, yerli bulup bulabileceğin en iyilerden alper var, kalede volkan var, zenit, petersburg gibi takımlarda oynamış portekiz millisi neto var, fas milli takımından dirar var, gayet de iyi ve diri bir oyuncu olan aatif chahechouhe var, ülkenin en pahalı oyuncularından joseph var...

    ya kim olacak amk, kim olsun istiyorsunuz aykut efendinin nazını törpüleyebilmek için? alex'li de gördük amk gül gibi takımın anasını sikip bırakmadı mı?

    bir "kadro kötü" goy goyudur gidiyor. amk trabzon'un kadrosu senden daha mı iyi?

    ya öve öve bitirilemeyen galatasaray'da kim var lan gomis olmasa takım dökülüyor. başakşehir senden kat be kat mı üstün?

    hepsini geçin, zico kiminle oynadı ya? kimse bu kadar nazlanmadı, ağlamadı, sızlanmadı. bu aykut tetikçiliğinden gına geldi artık ne yalak adamlarsınız ya. zico'nun günahı neydi ya allah aşkına da vederson'larla, maldonado'larla anasını sikiyordu ortalığın. yensek de yenilsek de hayatımızın en tatlı zamanlarını yaşadık.

    ya krasiçleri falan getirdin de ne oldu? kuyt oynuyordu senin takımında da vaslui'lerle falan verem oluyorduk. en iyi kadrolardan biriyle gittin young boys'a elendin.

    allah aşkına bırakın u kadro goy goyunu. zaten avrupadan daha ilk iki maçta siktiri yemişsin, rakiplerinden biri yapılanma içinde, biri avrupa'da senin gol dahi atamayacağın adamları tokat manyağı yapıyor kendi derdine düşmüş, senin kafan zaten rahat arkadan anadolu takımı gibi geliyorsun. elindeki kadro ülkedeki bok lig için fazla fazla yeter. hala kadro kötü

    yarrak kötü

  • aykut kocaman

    fenerbahçe'nin kendi taraftarından başka illeti yok. bundan artık çok eminim.

    olaya yaklaşımdaki sığırlığa bakar mısınız?

    "bir sol bek olsa şöyle iyisinden",
    " bir tane şöyle güzel 1o numara olsa kesin başarılı olur"
    "aslında çok iyi bir golcü olsa bu sene kesin şampiyonuz"
    "ya takımda 3 tane has adam yok onlar alınsa kesin lideriz"
    "kaleci yok, şöyle almanya'dan bir kaleci gelse aykut kesin başarılı olur".

    anca goy goy. ya bir allahın kulu da demiyor ki amk bir kere de elindeki malzemeyle helva yap. bir kere ya bir kere. allahın belası sikik evlatçılık yüzünden kulübün anası sikildi yıllar yılı, tarumar oldu ne varsa, üzerine bir de aykut evin şımatılması gereken ergeni gibi, paşama bir de avrupa'dan ithal kadro kuracağız. böyle bir şımarıklık, böyle bir vurdumduymazlık olabilir mi?

    sezon sonu ne diyceksiniz? bir kere de eksik kadroyla teknik direktör eseri görelim.

    zico maldona'doyla, deivid gibi adamlarla çatır çatır, kanırta kanırta, göğsümüzü kabarta kabarta şampiyonlar liginde çeyrek final oynattı. kendisinden önce bu kulübün 100 yılında biraz şl deneyimi olsaydı belki yarı final oynatacaktı. kim vardı akılda kalan

    colin kazım
    maldonado
    edu drecena
    semih şentürk
    gökçek vederson

    insan "aykut'a iyi kadro kurulmadı" derken utanır, arlanır, az onur olur insanda. kulübün tüm kaynaklarını efendi sıfatlı bir vasıfsıza peşkeş çekip üzerine bir de "transferler geç yapıldı" goy goyu yapmıyor musunuz, çıldırıyorum. bir kere de hiç beklemediğimiz bir oyuncudan ekstra performans görelim, bir kere de aşortmanlınız bir oyuncuyu parlatsın, bir kere de 1 milyonluk oyuncuya öyle bir sezon geçirtsin ki sonraki sezon parmakla gösterilsin.

    ne var elde? uefa'da yarı final. kaçınız maçları hatırlyorsunuz? hiçbiriniz. kaç kişi göğsünü gere gere sokaklara çıktı? kimse.

    başarı arıyorsanız, gerçek, özümsenmiş, hiçbir popülizme dayanmadan bir başarı arıyorsanız zico'nun çeyrek finaline bakın, alex'i hatırlayın.

    aşortmancılar, size sesleniyorum, fenerbahçe sevginiz falan hikaye, evlatçılık illetine kulübün anasını sikmeye niyetlenmişsiniz siz. derdiniz o

    ha aykut, hiç o kafanızda yaratttığınız ekol, bilge, derin spor karakteri olmayacak. bu adamın ayarı bu, eninde sonunda bu gerçekle eşşek gibi yüzleşeceksiniz