ben bahar3
profili

  • deutsche telekom'un paylaştığı ürkütücü reklam

    tam batılı dertlerini icra eden reklam. cennet vatan bizi bu dertlerden koruyor çok şükür.

    - ülkenin düz tacizcisinden - sapığından tutun
    - ellerinde telefon kamerası dünya görmemiş eğitilemez 20 milyon paki-afgan-arap sokakta. bunlar için yaşı cinsiyeti de farketmiyor.
    - hukuk ve devlet bizi bunlardan yeterince koruyabiliyor mu ?

    alın size ürkütücü gerçekler.

    türko ebeveynlere sesleniyorum gönül rahatlığıyla istediğiniz paylaşımı sosyal medyada yapabilirsiniz. en az korkacağınız şey bu tip şeyler.

    data hırsızlığı için ise hiç endişelenmeyin yemeksepetinden e- devlete her türlü bilgimiz senede 1 çalınıyor haberleri çıkmıyor mu ?

    adamlar güncelliyor bir de lan...

  • aldatmak için en geçerli sebep

    elbet bir gün aldatılan insana verdiği zararların bedeli ödenecek veya ödetilecek sebeplerdir. sebep olarak örnek vermek gerekirse; katıksız orospuçocukluğu karakterin tek oturmuş özelliğidir. geri kalan tüm özellikler eksiktir. ve siz o insanı sevmişsinizdir :(
    aldatılan kardeşlerime tavsiyem...
    bırakın artık neye inanıyorsanız ona bırakın, salın gitsin.
    siz acıyı, intikamı, öfkeyi, hüznü taşımayın ben taşıdım 2 sene valla taşınmıyor o yük, taşınıyor da saçınızın dökülmesine, işi gücü bırakmanıza, içinizin kıyılmasına, uykusuz gecelere değmiyor; allah, buda, vodoo, karma, evren halleder hiç merak etmeyin. ya size gerek kalmaz, ya da sizin önünüze altın tepsi ile serilir.
    ve o fırsat geldiğinde asla acımayın. size sakat rolü yapan bir dilenci kadar bile acımadılar ve siz aşıktınız haberiniz olsun.
    işinize gücünüze bakın, bu başlıkları çok gezerdim vakti zamanında , sebep arardım, düşünmek isterdim, çözmek isterdim. hayır kardeşim tek bir sebep var, hiçbir mantık, hiçbir denklem, hiçbir açıklama, hiçbir suç yok. boşa kendinizi kandıracak şeyler aramayın.
    sadece sebebi kabullenin ve bırakın gitsin işte.
    aldatılmanın tek sebebi, uğruna her şeyi yaptığın ve yapacağın insanın tek karakter özelliğinin katıksız orospuçocukluğu olmasıdır.

  • zengin koca aramayan kız

    fakir koca aradığı anlamına da gelmeyen kızdır.