foxtrot10
profili

  • 1 mart 2019 dolar kuru

    gelmiş yine direncini siktiğimin döviz analistleri.

    he yavrum he direnç test ediyor beynini siltiklerim başka bir bok bilmiyorsunuz çünkü.

  • sözlüğün kalitesinin günden güne düşüşü

    sözlüğün kalitesinin düşmesi kanzuk'a daha çok para kazandırıyor. çünkü her ne kadar eskisi gibi kalitesi olmasa ve kesinlikle daha kalitesiz troller olsa da sayılarının arttığı bir gerçek. daha da vahim olanı, bu kalitesiz trollere ciddi ciddi cevap veren salak bir kitle var.

    yine daha önce defalarca yazdık burda, yine yazalım. sözlük, kendisini tekrar ediyor. kanzuk ve başarısız ekibi video gibi özellikler getirmiş olsa da içerik olarak sözlük kendisini tekrar ediyor. evde sütyensiz gezdiğini beyan edip sonuna not erkeğim yazan binlerce gerizekalı var sözlükte. reddeden kızın nasılsın diye sms atması hakkında cinayet mahallîne geri dönen katil benzetmesi yapan yüzlerce gerizekalı var sözlükte. para karşılığı seks yapan üniversiteli kız başlığında bizim buralarda yoktur deyip altına not olarak lokasyon bildiren gerizekalılar var sözlükte.

    bunun gibi daha çok örnek var ama ne kadar yazarsak yazalım sözlük için vatan millet sakarya muhabbeti yapmak bana çok saçma geliyor.

    bunların sebebi geriden gelen, türkçe imla ve dilbilgisi bilmeyen, kitap okumayan, anasının karnından tablet ve akıllı telefon ile doğan, internet ile büyüyen, sağlıklı beslenmeyen, spor yapmayan, sosyal medya orospusu olan, sevgilisi dostu arkadaşı olmayan, asosyal kişilik bozukluğu olan, ayrıca yaşı olgun olmasına rağmen kendisini iyi yetiştirememiş ezik tiplerin aniden yazar olmasıyla kalitesiz ve sıkıcı hayatlarını sözlüğe kusmasıdır.

    kanzuk ve yancıları bu kaos ortamından dünyanın parasını kazanıyor ve siz kalite diye ağlıyorsanız çok afedersiniz derdinizi sikeyim hepinizin.

  • 13 eylül 2018 ppk toplantısı

    şu başlığı pkk diye okuyan gerizekalıların sayısı her gün artıyor.

    yahu siz nasıl bir aptalsınız? siz ne mezunusunuz? siz ne iş yapıyorsanız işimiz düşmesin size aptal oğlu aptallar. bi siktirin gidin artık şu başlıktan okuma özürlü cahiller.

    ppk'yı pkk okuduğunuzu, sik kadar beyninizle komik olduğunu düşündüğünüz için mi yazıyorsunuz?

    başlığın açıldığı ilk gün lavuğun biri yazmış, gülünmüş geçilmiş. siz niye aptal olduğunuzu tescillemekte hala ısrar ediyorsunuz?

    soluduğunuz havayı, kıvrımsız beyninizi sikeyim sizin.

  • lord eddard stark

    bu atatürk düşmanı fetöcünün, hala nasıl sözlükte yazar olabildiğine inanamıyorum gerçekten.

    sözlükte atatürk düşmanlığı yapması yönünde bu trole emir veren üst akıl her kimse, anasını sikeyim onun.

  • kemalistlerle fethullah gülen'in sıkı bağlantıları

    (bkz: kemalistler siksin seni furkan)

  • en iyi internet tarayıcısı

    yandex diyenin kullandığı bilgisayara sıçayım.

    yandex, virüstür.

  • kate middleton

    zannedilenin aksine kate middleton da hepimiz kadar artık orta çağ'da yaşamadığımızı, doğan çocukların eğer genetik bir hastalığı yoksa uzun süre hayatta kalabildiğini, öyle salgın hastalık, kıtlık ve savaş gibi tehditlerin olmadığını iyi biliyor.

    kraliyet ailesinin üyesi olmak böyle birşeydir. çocuk sahibi olunur. normal doğum yapılır. aynı gün çocuk kucakta fotoğraf çektirilir. doğum yapılan gün hastaneden yürüyerek taburcu olunur. bu işler böyle yani.

    sonuç olarak 35 yaşına gelip kedi beslemekten başka başarısı olmayan suserların tavsiyesine ihtiyacı yok.

  • amazon türkiye'nin kurulması

    türkiye'de dolandırıcı kılıklı online alışveriş sitelerinin önünü kesecektir umarım. hani ekşi sözlük'te her gün rezalet başlığı açılan, süper hızlı kargo gönderimlerini 1 hafta ürün yok diye iptal eden dolandıcılar var ya. isim vermeyelim, başımız belaya girmesin. sırf bu şark kurnazı dolandırıclar iflas etsin diye bütün online alışveriş alışkanlıklarımı amazon türkiye'ye taşımaya hazırım.

  • tc kimlik numarasını 2+2+3+2+2 şeklinde ezberlemek

    hasiktir yine mi tc kimlik no ezberleme başlığı hortladı.

    instagram'da tatil fotoğrafı, şirkette kahve keyfi fotoğrafı paylaşamayan herkes şimdi gelip akşama kadar kafa sikecek tc kimlik numarasını nasıl ezberlediği ile.

    çok lazımdı tc kimlik no'yu nasıl ezberlediğiniz.

  • 3 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçı

    3,5 ay sonra oynanacak maç.

    3,5 ay sonra oynanacak maç için birbirine küfreden, laf sokan, analiz yapan sığırları görmemizi sağlamıştır.