earl hacker2
profili

  • the witcher 3 wild hunt

    okey ya da pişti oynamış biri için sıkıcı gelebilir. ingiliççe olduğunu farkedince kapattım.

  • daenerys targaryen

    dizideki daenerys'e açık mektup.

    --- spoiler olabilir ---

    sevgili dany,

    cersei'nin gücü artık king's landing'den öteye geçmez. beş bin tane dotrak atlısını koy king's landing'in etrafında. "burda devriye atın, gireni çıkanı öldürün" de. 1 ay içerisinde qyburn cersei'nin kafasını bizzat sana sunar, şehir halkı dönüşün için kutlamalar yapar.

    üç tane ejderhayı götür duvarın öbür tarafına. buraları yakın yıkın, diye emir ver. her tarafı yaksınlar. gel winterfell'e, bütün kuzeyli lordlar ve jon diz çöksün.

    ama bunları yapmayacaksın.

    bunun yerine ejderhaları gördükleri an kılıcı kalkanı bırakıp yere yatacak 4-5 bin adamı kalmış olan kırk yıllık çakal cersei'yle ateşkes yapmaya çalışacaksın. el attıkları hiç bi siki beceremeyen demir adalılarla ittifak yapmaya çalışacaksın. jon gibi taşaklı adama kapris yapacaksın. jon'u ve dolayısıyla kuzeydeki sağlam bir müttefiği ve stabil bir gücü riske atacaksın. yanında dura dura senin gibi beceriksizleşmiş bi sike derman olmayan seçmece kekolarınla poz kesip, ünvanların sıralanırken şişineceksin. ve bunu arkandaki tecavüzcü katil ve köleler ordusuyla, özgürlük ve barış getirme vaadiyle, ve en kötüsü buna hala inanıyor olarak yapacaksın.

    çünkü her fırsatta söylüyorum. sen koca bir sik kafalısın.

    --- spoiler ---