halklarin turkiye cumhuriyeti6
profili

  • filistin halkının yanındayız

    meral, kemal,
    önce bir sabahki saldırı için israil'e baş sağlığı filan dileyerek başlasaydınız bari utanmazlar. hamas militanı mısınız siz?

    anlaşılan çarşı karışırsa tayyiban iran karşıtı cepheye yakın duracak, bunlar da poziyonlarını şimdiden almış. her zamanki gibi yanlış pozisyon.

  • gerekirse nato'dan ayrılmak bile gündeme alınmalı

    bu açıklama üzerine türkiye'nin düşmanları bir şampanya patlatır artık.

  • abd donanmasının kullandığı kapak fotoğrafı

    kardo sen değil rusya cevap verecek.

    (bkz: kendini fasulye gibi nimetten saymak)

  • devlet hastanesiyle özel hastane arasındaki fark

    bu sabah devlet hastahanesine gittim. nasılsa o kadar prim ödüyoruz, devlet hastahanesi şu sıra kaldığım eve de yakınken ne kadar kötü olabilir ki, demiştim, yanılmışım. muayeneden çıktım, doktorun istediği mr'ı yazdığı kağıdı çöpe attım, 2 gün sonrası için yine devlet hastahanesinde başka branştan aldığım randevuyu hemen orada, değil hastahaneyi terketmek, henüz muayenehane kapısının önünden ayrılmamışken cep telefonumdan iptal ettim ve doğrudan eve geldim.
    asklepios ciddi hastalığı olanlara, fark ödeyip özel hastahanelere gidemeyenlere yardım etsin, bunların kimseyi muayene etmeye niyeti yok...

    hastayla senli benli konuşup, 3 cümle şikayetini anlatmasına izin vermeden sözünü kesip, ferrari imam gibi 15 saniyede muayenemsi bir şey yapıp hastayı laboratuara/görüntülemeye/başka branşa sepetlemek için onca sene okuyup üzerine uzmanlık yapmışlar.
    yazık, hepsi devlete kapağı atmak içinmiş.

    şimdi özel hastahanelerde randevu bakıyorum. şikayetimi dinleyip muayene eden bir uzman mr görmeye gerek duyarsa elbette çektiririm.

  • şenol güneş

    işten, güçten, siyasetten sıkılıp bir akşam maç izleyip keyif yapayım dedim, olana bak.

    kusura bakmayın ama maç boyunca her kornerde topun başına geçen oyunculara yabancı cisim yağdırarak maçın durmasına sebep olup,
    rakip takımın teknik direktörünün kafasına bu cisimlerden 2 tane isabet ettirerek 2 kere yere serip,
    dikiş atılması için hastahaneye giderken bir de ambulansta saldırmaya çalışıp (edit: ambulans çevresinde taşkınlık olduğunu basından aktardım. gerçekleşmemiş olabilir. orada değildim, gözümle görmedim. konunun özüyle alakası sınırlı bir husus. artık bununla ilgili mesaj atmayın.),
    sonra da onu provakasyon yapmakla, tiyatro oynamakla suçlamak; tecavüz mağdurunu mini etek giymekle, tecavüzcüyü tahrik etmekle suçlamak gibi.

    kaç korner oldu, at babam at, cisimleri de bitmedi çomarların. atmak için cepleri doldurup gelmişler sanki.
    hem çakmak-para yağmuru yapacaksın, hem de isabet alanı tiyatroculukla suçlayacaksın. güzel kafa.
    atarken, isabet ettirirsen ne olacağını düşünüyordun ki?
    aa para buldum diye sevinmelerini mi bekliyordun?

    böyle kaybedersin işte avuçlarının arasındaki finali.
    volkan demirel bile -ki kendisi çok janti bir abimizdir- bunların halini görünce izana geldi, sakinleştirmeye, engel olmaya çalıştı.

    müsabakadaki sporcuların kafasına ceplerini boşaltan çomarlara hükmen malubiyet az bile. tek tek yakalanıp, kasten adam yaralamaya teşebbüs ve kasten adam yaralamaktan hakim karşısına çıkarılmaları lazım.

    başta şenol güneş olmak üzere tüm spor camiasına ve sporsever fenerbahçe taraftarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

  • sinema tarihindeki efsane çocuk oyuncular

    (bkz: natali portman)
    (bkz: leon)