marilynmonrobot6
profili

  • antalya'da ölümle biten motosiklet kazası

    oha hem bisiklet yolundan gidiyor, hem köpek aniden çıkmıyor insan gibi karşıya geçiyor. çocuk olsa yerinde ona da çarpacak. yapması gereken tek şey önüne bakmak olan adamın bunu yapmaması ve suçu köpekte bulanların varlığını görmek komik.
    köpeğe çarpamasaydı az ilerde başka şeye çarpardı şüphem yok.

    köpeklere bok atmak için bok yiyecek hale gelmişsiniz.

    edit:
    onlarca kişi yazmış hepsine baktım teşekkür ederim. yazanların gerçekten beş altı tanesi benim gibi düşünmüyor iki taneside köpektapar bilmem ne hakaret etmeye çalışmış. siz hayvana zarar verme potansiyeli yüksek, canlı düşmanı sinik embesiller ne kadar çokuz görsün diye paylaşıyorum. gelen kutusunun bi parçası. görsel

    yani tamam hadi ben köpektaparım, ulan haklıyla haksızı ayırmak, suçluya suçlu demek bu kadar zor mu lan?

    benim gibi düşünmeyenlere tabi ki saygım var. sokakta köpek olmasını hayvan severlerde istemiyor ama aynı kaza sonucunda çocuk zarar görse motorcuya söylemediğiniz kalmaz anasından girer teyzesinin kızından çıkarsınız, ölenin arkasından söyletmeyin beni... azıcık adaletli olun .kendi halinde hayvan dikkatsiz kuralsız potansiyel bi azrailin çok acelesi var diye zarar görüyor bi zahmet köpek adına da üzülün.

  • başarısız erkeklerin küfürbaz olması

    salak salak kategorizasyonlardan vazgeçmediniz.

    sokak moron dolu her günüm aptallar tarafından tecavüze uğramakla geçiyor. trafikte, markette, hastahanede, insan evladıyla karşılaşılan her yerde, bu topraklarda yaşayana eziyet var. mutsuzum lan sokaktaki adam yarak gibi, cebimdeki paranın değeri yok afganı suriyelisi sokağıma gelip kaldırıma sofra kurmuş gelip geçenin götüne bakıyor kediye köpeğe taş atıyor. bebesi apartmanımın duvarına işiyor. lan ben küfür etmiyorum amına kodumun boktan yozlaşmış çarpık ülkesi benim canımdan can götürüyor gençliğime acıyorum. bende isterdim hellö mate how are you today diyeyim tanımadığım markette yanyana geldiğim adama. sokakta şerefe diyeyim yüzü gülen amcalara.

    adamlar bana amuğa goduum gevşeği marjinal tipli ipne diye bakıyor sokakta yüzüm güldüğünde. bunu döveriz karısınıda sikeriz diyorlar içine ettimin köyünde.

    bu amına kodumunda gelmiş küfür eden gelişememiş boş başarısız adamdır diyor ya havle. öyleyim amına koyım.
    hatta seni dövecem karınıda sikecem ne diyim.

    edit:şunuda söylemeden geçemeyeceğim şekerli pilav diye niki olan biri başarısız, acınası hayat değerlendirmesi yapıyor. en iyi ihtimal sövülür buna.

    ayrıca insanları önyargılarla genellemek, onlara başarısız, aklı sikinde, eli bilmem neresinde gibi yakıştırmalar yapmak küfür olmasada hakarettir ve başlık sahibinin de içinde bulunduğu saçma sapan bir çelişkidir.

    kodumun oksimoronu hasiktir ordan denilebilir.

  • seyfi dursunoğlu

    namazında niyazında bir a partili vatandaşken, televizyonda görüp izlememle bana kötü örnek olup beynimi yıkamış, ilk gördüğüm yarrağa atlayıp sakso çekmeme sebep olmuş adamdır.

    kallavi bıyıklı bir türk erkeğinden çarpık bacaklı bir travestiye dönüştüm.

    teşekkürler a parti iyi ki yasakladınız herifi.

    yasaklandıktan sonra overdose kurtlar vadisi alıp ülkü ocağına gitmeye başladım. şu anda belimde silah kumar oynatıp, karı satıp vatanı kurtarıyorum.

    edit:
    bu gün bu entryi yazarken kötü haberi daha almamıştım. denk geldi. daha belki 3 yaşındaydım ilk izlediğimde şimdi kız arkadaşımla baştan bütün showları birer birer izliyoruz dönem dönem. özür dilerim böyle şiddetli hakaretli bir şeyler yazdığım için ama bu adama siz hayatı cehenneme çevirdiniz. sen utanılacak bir şeysin dediniz. daha o adamın ayağının tırnağı olmadan yasakladınız hor gördünüz. bu adamın ahı ağır tutar. onunki tutmazsa benimki tutar.

  • ben seni vursam bile üzülmem kediye mi üzüleceğim

    zerre alakam yok, 15 yıldır ateistim ama bunu islamla bağdaştıran salak açık ara ayıp etmiş.

    edit:
    gerizekalının biri kendi gibi trol sanıp bana, suçlular; pis, kafir, sapık laikçilerdir yazdı bi saattirde havlıyor. hay amına koyayım bu topraklarda doğduğum güne.

    bide ben mallık sıçayım madem.. suçlu adanadır aq. pis sapık kafir adana, klasik bir adanaman hareketi nee olacaktı ki adanada kafa keserler adanalılar batıya çarpık özenmiş.

    kullandığım dile o kadar eleştiri geldi ki oç yi silip ayıp etmiş yazdım. ağzı bozuk pis bir adam olarak şurda terbiyesiyle oturup yorumlar yapanlara nasıl şaşırıyorum anlatamam. yazanların hiç biri yenilir yutulur değil ki.. islama saydıran mı dersin laikliğe saydıran mı pitbullara saydıran mı dersinn. suçun şahsiliğinden bi habersiniz. bunu yapandan başka suçlu aranacaksa eğer eğitim sistemidir, ailesidir, şiddeti marifet gösteren piçlerdir. dayanamıyorum sövmeden özür dilerim hepinize saygım sonsuz ama birazcık siktirin gidin yani.

  • ak parti'nin 10 kasım'da anıtkabirdeyiz pankartı

    beşiktaşa kadıköye asarsında git bağcılara as fatihe as konyaya as harbiden samimiysen. bu harekete inanıp, sempati duyacak kadar saf arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa bi turda ben binmek isterim

  • antalya'da arabayla köpek ezen sürücü

    ne mutlu bana 4 gün sonra antalyadayım. o köpeğin ruhu adına seni arayacağım karacahil. memleketimin anasını siktiniz bende seni sikmezsem orospu çocuğu bekle sen
    edit. yazdığım bazı arkadaşları güldürmüş?! olay çok komik galiba.
    katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur ya bu boku kendimiz düzeltiriz yada öldürülen her canlının arkasından zırlarız böyle.