bishop brain9
profili

  • fenerbahçe

    renktaşlarımdan ricamdır;

    artık bu takım için yok loserdır, yok ölüm kalım maçına çıksa ölür, yok biz şampiyon olamayız gibi şeyleri bir kenara bırakmanın vakti geldi. sosyal medyada favori almak uğruna yaptığınız bu şebeklikler bu takımın kimliği zannedilmeye başlandı. desteklediğiniz takıma sahip çıkın, oyuncularınızı demoralize etmeyin. hangi takımı tuttuğunuzu iyi bilin. bu takım türkiye'nin en büyük spor klübüdür arkadaşlar.

    zico zamanında inönü'de beşiktaş'ı yenmemiz gerekiyorsa gider yeneriz dedi, gitti yendi ve şampiyon yaptı. 2011'de aykut kocaman 17'de 16'da yaparak bizi tarihimizin en değerli şampiyonluğuna götürdü. 2005'de, galatasaray'ın 100.yılında şampiyon olduk.

    size söylüyorum, bu takımı destekleyeceğiz. iç sahada geriye düştüğü zaman rakip kim olursa olsun öyle bir sesimizi yükselteceğiz ki oradan çıkamayacaklarını düşünecekler, hakem aleyhine düdük çalmaya kor-ka-cak. son maçta da galatasaray'a ali samiyen'de 4 atmamız gerekiyorsa, gidip atacağız ve şampiyon olacağız.

    edit: bu sezonun geldiği noktada kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz. tüm maçlarımızı kazanıyoruz, ve gidip deplasmanda galatasaray'a 4 atıp hep beraber bağdat caddesi'nde sabaha kadar eğleniyoruz.

  • 29 ağustos 2022 fenerbahçe'ye verilen kırmızı kart

    savrulan ayak değdi veya değmedi. hareket yanlış, centilmenliğe aykırı, niyet kötü.

    karar %100 doğru.

    yönetimin bu tarz hareketlere anında cezayı kesmesi lazım, sen bu işten milyon dolar kazanıyorken böyle bir amatörlükle takıma zarar veremezsin. istersen dünyanın en iyi oyuncusu ol. ciddi bir para cezası almalı, bu tarz hareketleri devam ederse de kulağından tuttuğun gibi siktir edilmeli.

    not: fb

  • 2 yıllık üniversite bitirip ayda 5 bin tl kazanmak

    üniversite diplomasının maaş skalası olduğunu zannedenleri üzen durum. etiket sevdanızdan bir vazgeçemediniz.

    eğer o 2 yıllık mezun çok daha donanımlı ve piyasada aranan bir elemansa 5 de kazanır 10 da. hiçbir işveren diplomaları karşılaştırıp daha donanımsız bir elemanı sırf 4 yıllık okul bitirdi diye işe alıp yüksek maaş vermez. şirketine ne katacağının hesabını yapar. ha aynı donanımda iki eleman geldiğinde 4 yıllık mezunu seçebilir ama çok fazla parametre olur işin içinde.

    ayrıca size ne oğlum milletin maaşından? ben neden 4 yıllık mezun olduğum halde asgari ücret bile kazanamıyorum demiyor da neden 2 yıllık mezun 5 bin tl alıyor diyor. müstahak sana.

  • 2020

    sağlık dilediğim yeni yıl. allah sağlıktan ayırmasın geri kalan her şey bir şekilde çözülür, en önemli şey sağlık.

  • bulgaristan göçmenleri

    temiz insanlar. hem karakter olarak hem de düzen, tertip ve hijyen olarak çok temizler.

    hangi şehirde mahallelerine denk gelsem aynı manzarayla karşılaşıyorum. 2-3 katlı, düzenli, bahçesinde rengarenk çiçekleri olan ve sürekli şalvarlı bir teyzenin ordan oraya gezinerek bir şeylerle meşgul olduğu evler. o teyze hiçbir şey yapmıyorsa bile sedirde örgü örüyor oluyor.

    herkes kendi kapısının önünü de sürekli süpürüyor, sokakları da temiz kalıyor. arabaları varsa mutlaka garajları da oluyor, garaja sokuyorlar dışarda bırakmıyorlar.

    kendi halinde insanlar. karadenizliler* gibi aksi değillerdir, sağa sola sataşmazlar.

    not: karadenizli

  • 8 ocak 2019 khimki moscow fenerbahçe beko maçı

    fenerbahçeli taklidi yapan diğer takımlı onun bunun çocuklarının oyuncularımıza sövdüğü maç.

    neymiş berbatlarmış da, guduriç, datome, kaliniç yavaş yavaş gidiciymiş.

    hasssiktirin ordan silkikler. napsın adamlar 30’da 30 mu yapsınlar? melli o serbest atışı atsa kazanmıştık evet de napalım? sağlık olsun.

    avrupa’nın en iyi oyıncuları hakkında destur çekmeden konuşmayın.

    nazar boncuğu olsun.

  • oyun için karısını döven yayıncı

    “oyunu karısına tercih ediyor” veya “kalk sonra oynayıver” diye kadını savunanlara kafam girsin dediğim yayıncı.

    ofiste, fabrikada, şantiyede herkesin içinde işinizi yaparken karınızın tepenizde bağırıp çağırıp size bir şeyler fırlatıp saldırdığını hayal edin. aha bunun da ondan hiçbir farkı yok, hatta sizin başınıza gelse 3-5 kişiye rezil olursunuz bu zavallım okyanus ötesinden sözlüğe bile rezil oldu.

    adam “oyun oynayarak” işini yapıp evini geçindiryor aq bunu anlamak bu kadar mı zor?

    sakince birazdan geleceğim dediği halde laftan anlamayıp saldıran, kocası karşılık verip ittirdiğinde de zırıl zırıl ağlayan bir adet ömür törpüsü var evin içinde. allah düşmanımın başına vermesin.

  • tinerciyi yakan adam

    sonunda bir babayiğit çıkmış dedirtendir.

    ya ne olacaktı? gecenin körü iki bıçaklı tinerci abinin önünü kesmiş haraç kesiyor, gasp ediyor. o da çakmış kibriti, bakayım yanıyor mu diyor hahah. helal olsun.

  • oyunculuğun tavan yaptığı filmler

    benim için (bkz: bir zamanlar anadolu'da) filminin başı çektiği listedir.

    özellikle herkesin malumu olan muhtar sahnesi beni de derinden etkiledi, sanki o sofrada ben de oturuyormuşumda sessiz sakin yemeğimi yiyip sohbeti dinliyormuşum gibi. beni bu denli içine çeken bir başka film gerçekten görmedim, harika iş.