son pelikan3
profili

  • televizyonda görüldüğü hatırlanan en eski kare

    şu logodur;

    https://logowik.com/…/images/361_trafikcanavari.jpg

    travma kaynaklı olsa gerek. hala da korkarım ne pis bir logo lan.

  • 10 kasım'da ağlamak

    ilk kez başıma geldi bugün. 27 yaşındayım, bugüne kadar hiçbir 10 kasım'da içime bu kadar hüzün dolmamıştı. sirenler çalmaya başlayınca da dayanamadım.

    ata'nın arkasına alıp vatanı kurtardığı insanların ona nasıl düşman kesilip ondan bu kadar nefret etmeye başladığı ve kurduğu cumhuriyetini el birliğiyle yıkmaya çalıştığı fikri çok kötü yaptı.

    her 10 kasım'da "doktor doktor kalksana, lambaları yaksana" şiirini kah okuduk kah duyduk. ilk kez bu kadar sert bir yumruk etkisi yarattı bünyemde.

    ata'm. minnetle olduğu kadar ilk kez bu kadar hüzünle anıyorum seni. affet.

  • türk ifşa siteleri

    kızlarımızın (ne kadar güvenirlerse güvensinler) hiç kimseye çıplak/yarı çıplak vs. fotoğraf göndermemesi gerektiğini ortaya çıkaran iğrenç siteler.

    ya ben insanların evli de olsalar, sevgili de olsalar, nişanlı da olsalar, yalnız da olsalar çıplak ya da erotik fotoğraflarını/videolarını çekmelerine bir anlam veremiyorum. hadi diyelim ki vücudunu merak ediyorsun tanımaya çalışıyorsun o yüzden çekiyorsun, neden başkalarına gönderirsin ki? şöyle iki gerçek var;

    1. internet unutmaz. bir şey internetten silinmez.
    2. erotik fotoğrafınızı gönderdiğiniz kişi o fotoğrafı silmez. kadın ya da erkek olsun. şantaj yapılacak taraf her zaman kadın olmayabiliyor.

    o yüzden cinselliğin de din gibi iğrençliğin uçlarında yaşandığı bu ülkede bu tip durumlara dikkat etmek gerekiyor.