negatif entropi6
profili

  • kurtlar vadisi ilk 97 bölüm vs ezel

    benim oyum ezel'e olmakla birlikte;

    kurtlar vadisi ilk 97 bölüm diye bir şey yoktur. kurtlar vadisi zaten 97 bölümdür. ondan sonra 2 bölüm yayımlanan dizinin adı kurtlar vadisi terör, yıllarca yayınlanan akp-fetö ortak yapımı olanı da kurtlar vadisi pusu'dur.

  • fatih terim

    --- spoiler ---
    ben her zaman yönetimle arasında sorun var dedirtmemek için çok çaba harcıyorum. ama zaman zaman çaba harcadıkça hayal kırıklığı yaşıyorum.
    --- spoiler ---

    bir insan hem karakterce, hem sahada bu kadar bitik bir futbolcu için bu kadar kendini paspas etmez, bir insan kendini kovdurmak için bu kadar uğraşmaz, her şeyi geçtim bu kadar düzgün, beyefendi, her şeyi alttan alan bir başkana böyle terbiyesizlik yapılmaz.

    ünal aysal olacaktı ki kulağından tutup atacaktı dışarı. o gün ne kadar üzüldüysek, bugün o kadar anlıyoruz gerçekleri.

  • hazır yoğurt vs ev yoğurdu

    gördüğü pastörizasyon işlemi nedeniyle zararlı bakterilerle birlikte vücudumuzun çok ihtiyaç duyduğu yararlı bakterileri de yok eden hazır yoğurt ile süt yavaş yavaş kaynadığı için zararlı bakterilerin ölse de sporlarını bıraktığı ve vücudumuza sığdığı ev yoğurdu versusudur.

    ulan en iyisi ikisini de yemeyelim ya.

  • marketteki ürünü tüketip ambalajı kasadan geçirmek

    terbiyesizlik, bencillik, görgüsüzlük, şımarıklıktır. sosyal hayatımda bulunan insanların böyle huyları olduğunu öğrendiğimde onlardan bir tiksinme geliyor, hayatımdan unf ediyorum onları. çocuğuna bokboğazını 5 dk tutmanın terbiyesini veremiyorsun; bir şey diyene de tam bir çomar gibi "askeri disiplinle mi yetiştireyim" diye cevap veriyorsun. sizin altın kaplama penislerinizden/vajinalarınızdan bu çocuklar çıkmadan birkaç yıl önce böyle bir sorun hiç yoktu, çocuklar marketten çıkana kadar bekleyebiliyorlardı.

    sorun sizde olabilir mi acaba?

  • meral akşener

    clinton'ın hilton otelinde muhalefet liderleriyle yaptığı görüşmeye bahçeli tarafından görevlendirilerek gönderilmiştir. clinton, bizzat liderleri davet etmişti. bahçeli ile araları o zaman değil, adı partide ön plâna çıktığında bozulmuştur. tbmm başkanlığı için akşener'i aday gösterecek misiniz sorusuna "hep onun adını soruyorsunuz, siz sorduğunuz için şansını kaybetti" diye bir cevap vermişti hatta.

  • atatürk'ün ruhuna fatiha okumak

    bu ülkede yaşayan milyonlarca müslümanın sürekli yaptığı eylemdir. çok mu tuhaf, bunun nesine şaşırdınız? ya ne yapacaktık?