jason mason12
profili

  • 4 arap ülkesinin israil ambargosuna ret vermesi

    arap ülkeleri bile türkiye'den çok daha zekice idare ediliyor. bizimkilerin şirazesi iyice kaydı. araptan çok arapçı olduk. en az 1 milyon filistinli göçmenin geleceği söyleniyor türkiye'ye.

    çakma polat alemdar kılıklı fake abdullah çatlı da, ikinci ahmet davutoğlu olmaya aday şekilde açıklamalar yapıyor temel reisin yanında. bir arap kazığı daha yemek için çok hevesli yani, başımızdaki arap aşıkları.

  • 30 milyon göçmen türkiye'ye gelebilir

    hep diyorum, bu ülkenin sanılandan çok daha büyük sorunları var ve tsk ayakta uyuyor. hudutları ve vatanı korumak ve sınırlara mayın döşemek gerekiyor. yoksa mahvolucaz.

  • atatürk'ün kıymetsiz öğrencileri şutlayın talimatı

    şu kafa dergisinin yaptığı celal şengör röportajında dikkatimi çeken ayrıntı. atatürk resmen açık emir vermiş. eğitim-öğretim kalitesini düşüren öğrencileri atın demiş. celal şengör de üniversitede en vasat öğrenciyi bile geçirmek zorunda kaldıklarını ve bunun üniversite eğitimini yok ettiğini söylüyor.

    sadece üniversite eğitimi değil. ilkokuldan liseye kadar var bu sorun. ders ve okul ile alakası olmayan tembel, haylaz, dersi sabote eden ne kadar talebe varsa yıllar yılı okullara doldurup zorla sınıf geçirttiler. sonuçta tembel ve haylaz talebeler, tüm sınıfı, okulu falan kendilerine benzettiler. kopya çekmek, zorbalık yapmak, öğretmene saygısızlık, dersi sabote etmek, kız öğrencileri sözlü veya fiziksel olarak taciz etmek falan. liste böyle uzar gider.

    günün sonunda zeki ve istikbal vaat eden çocuklar da kendilerine benzedi. hem zekaları köreldi hem ahlakları bozuldu. vasatta eşitlik sağlanmış oldu. hediye olarak da çarpım tablosunu bilmeyen lise ve hatta üniversite mezunu nesiller oldu.

    tık

  • remzi çiçek'e idam kararı

    şu ülkede devlet olsa suudi arabistan gibi sikik, faşist, yobaz ve çağ dışı bir devletten vatandaşlarını komple çeker ve bu devlete gidilmesini komple yasaklar.

    herifler taşşak geçer gibi türkiye'ye hakaret edercesine istanbul'un göbeğinde türk kökenli gazeteciyi koyun gibi kesiyor ve türkiye'nin başındaki kişi çocuk gibi somurtup küstüm tripleri çekmekten başka bir şey yapamıyor.

    aynı olayı rus veya amerikan konsolosluğunda yapsalardı ya. bak bakalım analarının amını tersten nasıl görüyorlardı.

    neymiş arap sermayesi falan fıstık. o da yalan. bu araplardan hiçbir zaman bize anlamlı bir sermaye akımı da olmadı. bu sermayesini siktiklerimin paraları komple batı ülkelerinde. bunlar güvenip de türkiye'ye metelik yatırmazlar. türk düşmanı oldukları için de türkiye fayda görsün istemezler.

    bu ülkeye vatandaşların gidiş gelişi acilen yasaklanmalı. cemal kaşıkçı olayından sonra iyice nevri dönen ve türk düşmanı kesilen bu ülke bu saatten sonra serseri mayın gibidir ve her türlü ibneliği yapar.

    ona göre.

  • pelin çift'in canlı yayında krize girmesi

    işine gelmeyen şeyi duymazdan geliyor.

    ne sanıyorsun kadın sen? ışid bugün ne yapıyorsa bugün ululadıklarınız çok daha beterini yapıyordu.

    cariye demek kadın seks kölesi demektir. bunlar savaşta babası, abisi, kocası falan öldürülen kadınlardı.

    önemli bir bölümü de çocuktu bu cariyelerin.

    üstelik köle pazarlarında alınıp satılıyor veya kiraya veriliyor yani fuhuş yaptırılıyorlardı.

    uyan da balığa gidelim.

  • 11 aralık 2018 galatasaray porto maçı

    galatasaray'ın porto'dan çok daha iyi oynadığı ama istediğini alamadığı maçtır.

    gomis gibi gol makinesini satarsan olacağı budur.

    devre arasında en az 3-4 nokta transfer şart.

  • marla singer'ı oynayabilecek türk oyuncu

    (bkz: gonca vuslateri)

  • mustafa kemal'i seven ahmaktır

    püsküllü delinin son sıçmığı. vatan haini herif. karadeniz'in yüz karası.

    bu dinazoru 90 yaşında paket edip imralı'daki apo itinin yanında yatırmayan devlet hiç kalkıp devletim demesin.

    https://www.haber3.com/…ven-ahmaktir-haberi-4968075

  • çaylak onay listesi

    (bkz: nerede çokluk orada bokluk)

    hoşgeldiniz demek isterdim ama içimden gelmiyor. keşke geldiğiniz yere geri gitseniz.

  • ittifaka oy verenlere iki oy hakkı verilmesi

    chp'nin yerinde olsam seçimlere falan katılmam. sivil itaatsizlik kararı alırım. daha hala aday çıkartacaz diyorlar. adamlar işi diktatörlüğe çevirmişler. onların oyununa katılıp bu iğrençliği niye onaylıyosunuz?

    chp seçimlere katılmazsa kaos çıkar. bırak katılma.

  • caner taslaman ahmet mahmut ünlü tartışması

    habertürk'de eylül ayında gerçekleşecek büyük maç. fatih altaylı da moderatör olacakmış. belki murat bardakçı da olur. kim bilir ?

    editting : fatih altaylı bloomberg tv'de anlattı. bir aksilik çıkmazsa bu tarihi maç eylülde habertürk'de. çerezimizi ve biramızı aldık bekliyoruz.

  • ilk kez sigara içeceklere tavsiyeler

    kesinlikle içmeyin. ne hayatlar sönüyor. uzak durun.

    alkole de başlamayın. zira ben ilk sigaramı bira içerken içmiştim. alkol alan adamın canı sigara çekiyor. arada böyle bir ilişki var. haberiniz olsun.