karanlik gecelerin aydinlik prensi4
profili

  • mezar taşına qr kodu eklemek

    babamın mezar taşına koyduk biz. henüz qr kodunun açtığı linki aktif etmedik lakin o linkin domainini satın alıp rezerve ettik. bu siteye babamın hayatından kesitlerden oluşan hoş bir kolaj yapacağız, onu tam olarak hatırlatayamayan tanıyamamış torunları yıllar sonra bile kabrinin başına geldiğinde onun hakkında biraz da olsa görsel olarak anımsayabileceği bir şey olsun istedik.

    görsel

    edit : isimler mozaiklendi.

  • 23 temmuz 2021 tatilcilerin bıkkınlık vermesi

    turist olmazsa açlıktan ağzımın falan kokacağını öğrendiğim başlık. arkadaşa birileri anlatsın türkiye örtü altı yetiştiriciliğinin yüzde kaçının antalya 'da yapıldığını, agt ve ado gibi major firmalarının orijininin burası olduğunu, cw enerji denen şirketi bi araştırmasını onlar da yetmezse serbest bölgeye bi bakmasını ve yıllık ihracat rakamlarına bi göz atmasını. bunlar aklıma bi kaç saniyede gelen örnekler. ama sen yine de çok sağol, gelip sulu bira içtiğin s.k.k otele verdiğin 3-5 kuruş sayesinde nefesimiz kokmuyor.

  • ali koç

    aktroll olduğuna inanırdım da aziztroll olduğunu, pavalı köpeklev olduğunu hiç aklıma getirmezdim bu sözlükte. nasıl koyduysa başkanlığı henüz 1 ayı yeni geçmiş olmasına rağmen 3 potansiyelli futbolcu transferi, 1 teknik direktör transferi, 1 sportif direktör transferi ve en önemlisi de 40-45 bin kombineye ulaşmış ve hala çemşük ağızlılar "transfer de transfer" diyebiliyor. fenerbahçe'nin başarılı başkanıdır kendisi.

  • şenol güneş

    koyu fenerbahçeliyim öyle böyle değil lakin gerek ulusal basın gerekse sosyal medya vb. platformlarda şenol güneş'i zorla milli takımın başına getirilmesi için yürütülen kampanya çok iğrenç ve etik dışı. kaldı ki hoca "sözleşmem var, şu anda düşünmüyorum ve hem milli takım hem de klüp aynı zamanda çalışılmasını doğru bulmuyorum." gibisinden açıklamalar yapmasına rağmen. fikret orman ve şenol güneş bjk de en haz etmediğim en itici gelen kişiler olmasına rağmen bunları açık yüreklilikle söylüyorum. severiz sevmeyiz başkanı ve teknik direktörüyle iyi bir uyum ve başarı yakaladılar ve devamı gelecek gibi de gözüküyor. kimsenin bunu yok "cumbaşkanımız isterse?" yok "milli görev den kaçılmaz!" gibi saçma sapan argümanlarla bir nebze dahi olsa yıpratmaya hakkı yoktur. afedersiniz ama sokmuşum milli takıma, kiminiz takip ediyor artık bu paragözleri allasen? kiminiz bir heyecan duyuyor izlanda milli takımının oynadığı oyunun 10 da 1 i dahi etmeyecek ruhsuzlukla oynayan "çakallarla dolu" bir topluluğun maçlarından. geçiniz efendim rahat bırakın adamı artık.

    tanım: bjk futbol takımı teknik direktörü