tekyoldevrim3
profili

  • selman öğüt

    son dönem televizyonlara çıkıp bakkaldan aldıkları akademik ünvanlarıyla bir haltmış gibi görünüp aslında sike sürülecek aklı olmayan ölümüne iktidar yalakalığı görevini büyük bir iştahla ifa eden "entel" çomar tayfasının en parlak üyesi. yanlış anlaşılmasın parlaklığı sadece kelinden geliyor.

    o değilde türkiye'nin en büyük haber kanalında çıkıp millete ahkam kesen, racon kesen, parmak sallayan şu adamları gördükçe memleketin nasıl bir bok çukurunda olduğunu daha iyi anlıyor insan ama geçecek, bugünler de geçecek ve bu vasıfsızlar da ait oldukları örümcekli köşelerine geri dönecek, merak etmeyin.

  • nevzat çiçek

    çok şey konuşup hiçbir bok söylemeyen tavşan boku gibi kokmaz bulaşmaz bir adamdır bu, islami örgütleri ve tarikatları iyi bilir başka da bi bok bilmez, her devrin adamı klasik bir fırıldaktır, dün cemaatçi olur bugün azılı akpli olur, son derece gereksiz bir adamdır yani. o taraftan da biri olsun diye çıkarıyolar işte televizyona, yarın devran değişsin laplâik bir arkadaş olur görürsünüz.

  • bir insanla ilişiği kesmek için yeter sebepler

    nankörlük kardeşim nankörlük. ikili ilişkilerde en önemli şeydir kıymet bilmek, takdir etmek. ziyanı yok aynıyla mukabele etmeyebilir, edemeyebilir yerine göre seven insan bunu tolore eder fakat onca yaptığın şeye karşılık bir de takdir görmezsen hiiiç boşuna uğraşma o insandan anasına babasına bile hayır gelmez, sana hele hiç gelmez. al voltanı ordan.