cannurkars2
profili

  • keanu reeves

    bıkmadınız mı arkadaş 3 günde bir aynı şeyleri yazmaktan? tamam güldük eğlendik ama yeter artık.

    tanım: işsiz ekşicilerin butun ergenliklerini bosalttiklari baslik.

  • kaliteli bir yaşam için ipuçları

    bir cok insan sigarayi birakmaktan bahsetmis. ben de bu konuyu olabildigince acarak sigarayi birakmak size nasil bir kalite sunacak ondan bahsedeyim:

    1) eskisine oranla cebinizde cok daha fazla para kalacak. ornegin gunde 1 paket parliament icen birisi senelik 4927 lirayi cope atmis oluyor. bu parayla her sene tatil yapabilir.

    2) eskisine oranla cok daha guclu cigerlere sahip oluyorsunuz. eskisi kadar yorulmuyor, merdivenler artik en buyuk dusmaniniz olmuyor, 2 adim attiktan sonra kafaniz zonklamiyor.

    3) sapsari ve lekeli disler kisa bir sure sonra beyazlamaya, hos bir gulumsemeye donusuyor.

    4) 30 dakikada bir bataryasi biten telefon gibi gunde 20 kere kendinizi sarj etmek zorunda hissetmiyorsunuz. bu durumun insana kattigi ozguvenin tarifi yok.

    5) paketinizdeki sigaralar azaldikca strese girip tirnak yemeye baslamiyorsunuz.

    6) kendinizin bile tiksindigi bir seyin kolesi olmaktan kurtuluyorsunuz ve bol bol ozguven depoluyorsunuz.

    7) vucudunuzdaki genel yorgunluk yok oluyor, sabahlari 10 saat uyumus olsaniz bile kendinizi yorgun hissettiginiz zamanlar yok oluyor, yataktan kalkmamak icin yaptiginiz ezik ezik cirpinmalar yerini 6 saat de uyusaniz dinc bir sekilde uyandiginiz mutlu sabahlara donusuyor.

    8) migreniniz varsa artik eskisi kadar migren atagi, veya baska turlerdeki hafif seyirli bas agrilarinin artik olmadigini goruyorsunuz.

    9) binlerce liralik parfumler de siksaniz 2 saat sonra sigaradan baska bir sey kokmayan insanlarken, artik guzel kokan, 2 gun once sikilan parfumun bile kokusu uzerinde kalan bir insan oluyorsunuz.

    10) bogazdaki balgam temizleniyor.

    11) kalbin ritmi duzene oturuyor. kalbin duzenli calismasi demek daha uzun omurler demek.

    bunlar bir cirpida aklima gelen seyler. hayat sigarasiz cekilmez diye dusunmeyin arkadaslar. sigara hic bir zaman zevkli olmadi. ılk ictigi sigaradan kimse zevk almadi. sigara icmemizin tek sebebi nikotin bagimliligidir.

    sigaranin nasil bagimli ettigini ve kurtulmak icin ne yapmak gerektigini merak eden varsa su videoyu mutlaka izlesin:

    https://youtu.be/qux-fabnxwc