ankaraninbugi3
profili

  • cnn türk ntv habertürk

    gezi parkında gördük ki bu haber ajanslarının doğrusu yok. ışidin katlettiği gençlerin haberlerini yayınlamadığını da gördü bu gözler. itimat edenin anasını sikiyim.

  • ekşi itiraf

    ablam iyi bir yerde çalışan beyaz yaka. evlendi boşandı, tam bir trajediydi evliliği. bakireliğini kocasına verdiğinden eminim. o zamana kadar ilişkileri el ele tutuşmaktan ileri gitmiyordu zira.

    evlilikten çocuk da olmadı. o yüzden boşandıktan sonra özgür kadın triplerinde ağına düşürmediği erkek kalmadı. sülale olarak şaşkınlıkla izliyorduk. abim birkaç kez karşısına alıp konuştu, bak bacım yanlış yapıyorsun, git düzenli bir aile kur kendine dedi.

    bu salak gitti bir tane evli adamla imam nikahı kıydı. adam buna kredi çektirdi. sülale olarak yav neler yapıyorsun dedik ama aşığım dedi, siz karışmayın dedi. bu krediyle araba aldı adam. sonra adam kredinin son taksidini ödetir ödetmez bunun götüne tekmeyi koydu.

    ben bi kere 50 lira istemiştim de yaygara koparmıştı. ulan ayakkabım delindi namussuz bi elli lira versen de ayakkabı alsak ne var.

    neyse bu gitti başka birisini buldu sonra. yarrak delisi teşhisi kondu aile tarafından. çünkü bu salak yine evli birisini buldu. yav etme eyleme diyoruz, o kadar güzel bir işin var, o kadar güzel maaşın var, git düzgün birisini bul diyoruz. bu gidip nerede hırsız arsız varsa gidip imam nikahı kıyıyor.

    bu ikinci vakada inanmayacaksınız ama kredi çekip adamla ortak yazlık alacakken abim gidip adamı dövdü de konu uzamadı. ablam ne benle ne abimle konuştu o olaydan sonra.

    bugün sabah annemden öğrendiğim kadarıyla yeni birisini bulmuş. bu yeni arkadaşın beşiktaş taraflarında dükkanı varmış. dükkan batmak üzereymiş. tabi annemin anlattığı kadarıyla. abim araştırmalara bugün koyulacak.

    yani eğer borcunuz harcınız varsa, ev-araba almak istiyorsanız ve evliyseniz bu salak ablamla imam nikahı kıyabilirsiniz. borçlarınızı temizler..

    geri zekalı yemin ederim geri zekalı bu kadın. sülalenin çomar katsayısını tek başına yukarı çekiyor. çok sinirliyim sözlük

  • sivrisinek ısırığı kaşıntısını geçirme yöntemleri

    benim bildiğim 4 yöntem vardır.

    1. fenistil (sürüyorsunuz kaşımadan bekliyorsunuz kaşıntısını geçiriyor ancak iki sene içerisinde bağışıklık kazanıyorsunuz hiç bir işe yaramıyor

    2.stilex(fenistil ile aynı olay yine bağışıklık kazanıyorsunuz bir süre sonra)

    3.sistral(yine bağışıklık kazanılsa da işe yarıyor.)

    4. ve en güzel yöntemi anlatıyorum toplanın!
    bağışıklık kazanma yok, istisnasız işe yarıyor ve mükemmel bir kaşıma yöntemi.

    diyelim ki ısırıldınız ve deli gibi kaşınıyorsunuz. çay tabağına tuz döküp ıslanacak kadar da su döküyorsunuz (çözünmeyecek ıslanacak) sivrinin ısırdığı yere o tuzdan alıp sert bir peeling yapıyorsunuz tuz tanecikleri ile ısırığı muhteşem bir şekilde kaşıyorsunuz bir süre sonra kaşıntı maşıntı kalmıyor . bir daha da kaşınmıyor. %100 çalışıyor.