kissofh3ll48
profili

  • 4 mart 2020 metrobüsteki linç

    üst edit: sırf başlığı 4 değil de 04 şeklinde açtım diye lanetlendim.buyrunkanıt ancak bu lanetin sebebi bu değil. bu lanetin sebebi muhtemelen şu konudan kalan bir kin. onat'ın teşkilat. türlü trolün reklamcının cirit attığı yerde benim saçma sapan klavye hatamla uğraşıyorlar.
    (bkz: ekşisözlük'teki reklam şebekesi)

    bir başka ihtimal ise; kadın modlardan biri bana gıcık olarak bu bahaneyle beni çaylak yaptı. ekşi kimlerin elinde oyuncak.
    __________________
    söz konusu olay

    bu işin iyice boku çıktı artık. göt kadar yerde insanlar yolculuk yapıyor kadının biri dokundu(her dokunma taciz değildir, çarpmış olabilir bunu tacizi kabul etmişim gibi götünden anlayan gerizekalılar var) diye ortalığı yıkıyor. üstüne vazife bilen dalyarraklar da linç ediyor. adamın biri ben polisim diyor ona rağmen o da yumruk yiyor.

    varsa bi olay polis çağırırsın beklersin adamı dövmenin alemi ne? kadınların bu tarz olaylarda bas bas bağırması ayrıca sinir edici. derdini bi anlat amk cırlamakla ne anlaşılacak. bi olayı anlat anca böğürüyor hayvan gibi. zaten millet iç içe girmiş kimin kime dayandığı belli değil anlamadan dinlemeden. valla bu toplu taşımaları ayırsınlar bi gün birini öldürecekler.

    edit:of feminaziler bastı mesaj kutumu. ulan burada bile linç, ne dedim amk? sadece hayvan gibi böğürmenin ne anlamı var dedim. sikik sokuk duyarınızı kendinize saklayın valla yıldırdı bu politik doğruculuk mavalınız.

    ciddi sorunlarınız var amk. ben tacizciyi niye savunayım amk. adam taciz etti mi etmedi mi bilmiyoruz konu zaten linç edilmesi.

    edit1: evet kadın hayvan gibi böğürüyor bu demecin arkasındayım. zira bu linç ortamını tırmandırıyor.sırtın dönük arkadan bir şey olduğunu hissediyorsun göt kadar yer bilip bilmeden yaygarayı koparıyorsun bu amk vahşiler de lince başlıyor. siz neyi savunuyorsunuz amk? şiddeti mi savunuyorsunuz? kadına karşı şiddete hayır demekle olmaz, şiddete toptan karşı olacaksınız. burada iyi olmuş diyen kadınlar var, sen bugün buna iyi olmuş dersin yarın bu şiddet gelir seni bulur.

    edit2: 100. kez "kadın hisseder" diye mesaj atana sallamalı kol saati veriyorum. herkes kendinden yola çıkıp "kadın boş yere bağırmaz" demiş.öncelikle yazdığımı okuyun "boş yere" demiyorum sadece yanlış anlamış olabilir diyorum. kadın hisseder diye yaşayabilir miyiz ya böyle bir şey var mı? başlıkta yüzlerce adam otobüste yaşadığı ve yanlış anlaşıldığı durumları anlatıyor. bunların hepsi tacizci olabilir mi?

    ayrıca kadınlar olarak neden ilk aklınıza gelen şey bir başka kadına saldırmak oluyor anlamıyorum. mesaj kutum aynı olayın annemin ve kız kardeşimin başına gelmesi temennileriyle dolu.

    son edit: arkadaşlar son kez editliyorum ve bu mevzuyu kapatıyorum. benim kim olduğumu nasıl biri olduğumu bilmiyorsunuz. bilmeden direkt yaftalıyorsunuz. benim başlık altıma bakarsanız. aktrol,oktrol,kadın düşmanı ya da meriç gibi sıfatlar görürsünüz. bunun sebebi bir görüşe fanatikçe tutunmamam. ben kadın düşmanı değilim. ama popülist bir adam da değilim. yani her zaman hoşunuza gidecek şeyler söyleyen biri değilim. bu ülkede bazı sorunlar hiç çözülemiyor çünkü tespiti yanlış yapılıyor. mesela bu ülkede kadına şiddet diye bir sorun olduğu söyleniyor ve çözülemiyor. neden? çünkü bu ülkede şiddet sorunu var. kadını erkeği yok bu işin. sen şiddet sorununu çözsen zaten oransal olarak şiddet olayları azalacak. bu ülkede kadınlara karşı cinsiyetçilik uygulanıyor evet ama sorun bu değil bu ülkede erkeklere karşı da cinsiyetçilik var. yani bu ülkede cinsiyetçiliği çözersen kadın erkek rollerinden arındırırsan toplumu o zaman cinsiyetçiliği aşarsın. ama ne yazık ki kadınlar pozitif ayrımcılık denen zırvayı körükleyerek cinsiyetçiliği körüklüyorlar. türkiye'de kendine feminist diyen bir kitle var. ancak bunların ne feminizm tarihinden ne de bu akımın felsefesinden haberleri var. feminizmi hala "bayan değil kadın" seviyesinde yaşıyorlar. neyse kadın düşmanı olmadığımı gösteren bazı entrlerimi bırakıyorum görüp utanın diye. bu arada ağzım bozuk evet. küfür severim. küfür dilin bir parçasıdır. bazen fazla kullanıyor olabilirim. ama seviyorum.
    (bkz: #98638627)
    (bkz: #80295154)
    (bkz: #93941161)
    (bkz: #102903690)
    (bkz: #72744321)
    (bkz: #80452657)
    (bkz: #69708679)

    son kez eklemek istiyorum attığınız mesajlar vs hep olayın taciz olduğunu kabul eden mesajlar. olayda taciz varsa haklısınız ama benim yazdığım onca şey olayın ne olup olmadığını bilmediğimiz yönünde. bunu anlamayacak kadar gerizekalı olup hala, seni taciz etseler, anneni taciz etseler diye mesaj atmanın alemi nedir?

    ayrıca şunu şöyle bırakayım.

  • türk kadınında fantazi iç giyim hevesi olmaması

    here we go again anasını sikiyim ya. oğlum bıktık lan. valla bak erkek halimle ben bıktım şu muhabbetten ya. napıcan giyse napıcan görür görmez boşalıcan zaten. türk insanının düzenli seks hayatı yok. türk insanının düzgün bir seks eğitimi yok. haliyle türk insanında erken boşalma,vajinismus vs gibi sorunlar var.

    her kuşu siktin leylek kaldı amk. çalışmayınca dile vuruyor yeminle.

    not: ne istediğine dikkat et bu arada, 3. vlad roleplay yaparsa bi anda kendini kazığın başına oturtulmuş bulabilirsin. malum 3. vlad tarihte kazıklı voyvoda olarak geçer.

    edit: ya tamam oğlum hepiniz 30 cm ve 1500 dakika sevişiyorsunuz. hepiniz jonny sins, rocco siffredi falansınız amk. atmayın artık mesaj. ne istediğiniz de belli değil amk. evlenecek kadında bekarete bakmayan adama gavat dersiniz, ama sabah akşam seks muhabbeti yapıyorsunuz. ne istiyorsunuz oğlum siz?

  • menzil cemaatine yeni isim önerisi

    (bkz: fifty shades of bok)

    ayrıca haberi okudum da "12 eylül'de çektikleri büyük zorluklar" demiş. bi siktirin gidin amk ya. 12 eylül'de dinciler ne zorluk çekmiş, tarikatlar ne zorluk çekmiş. her zor durumda olduğu gibi götüm götüm kaçıp kabuklarına saklanmışlardır. 12 eylül'de ülkücüler bile zorluk çekti bunlar çekmedi. bu ülkede islamcılar hiçbir zaman zorluk çekmedi. hep sinsice ilerledi. hiçbir zaman meydanlara çıkıp davalarını savunacak kadar yürekleri olmadı. her zaman devlete, kurumlara sinsice sızıp gücü ele geçirip öyle harekete geçtiler. bunlar o kadar omurgasızdır ki sırf devlette yükselmek için inandıkları değerlere küfür ederler. zorluk çekmiş peh. ulan türbanlı bacılarınızın hakkını bile solcular savunuyordu üniversitelerde.

    edit: 28 şubat diyenler var. ne yaptılar 28 şubatta? 17 yaşındaki cemaat üyesini yakalayıp, idama mahkum etmek için yaşını büyütüp astılar mı?

    (bkz: erdal eren)

  • gezi davasında beraat veren hakimlere soruşturma

    yazıklar olsun. bu resmen yargıya sopa göstermektir. bak hoşumuza gitmeyen karar verirseniz sizi yakarız demektir.

    çıldırmamak elde değil herkesin her şeyi gördüğü ama kimsenin elinden bi şey gelmediği ortamdayız. resmen yumruk atmaya çalışıp atamadığımız, koşmaya çalışıp koşamadığımız rüyalar gibi.

    tek dileğim bozduğunuz bu yargı sisteminin adaletine muhtaç kalırsınız. siz iktidarı kaybettiğiniz gün bu hakimler savcılar sizden korkmayacak. sizi tanımayacak bile. işte o gün benim için milat 17-25 aralık diyecek bir tek savcı bir tek hakim bile bulamayacaksınız.

    80'lerde bu ülkenin en güçlü ismi kenan evren'di. bugün neredeyse mezarını açıp kemiklerini yakacaklar o kıvama geldi.

    edit: bana kudurrrr diye mesaj atan troller var. onun özelinde tüm trollere cevap vereyim. ben türkiye'nin en güzel okullarından birinde okumuş bir jeoloji mühendisiyim, yabancı dilim var. işim var arabam var. istediğimi yiyor istediğimi içiyorum istediğim yere gidiyorum. yani sikim taşşağıma denk. herhangi bir maddi sorunum yok para benim düşünmem gereken bir şey değil yani. inanır mısın şu an itibar görmese bile benim diplomam ve mesleki başarımım bütün ömrüm boyunca benle gelecek muhtemelen zaman zaman kötü işlerde çalışsam da aç kalmayacağım.

    ülkeme, yaşadığım hayata, insanlığa karşı kaygılarım var. her şeyden önce sorguluyorum her şeyden önce bana anlatılana bana söylenen her şeye inanmıyorum.

    şimdi sana ve senin gibilere gelelim. sen hayatta hiçbir mesleği olmayan, hiçbir zeka kırıntısı barındırmayan ve bu siyasal iklimin rüzgarıyla yol alan birisin. zaten bu rüzgar olmasa aç kalacağını bilerek parasıyla bu işi yapıyorsun. bu işten direkt para almıyorsan bile ya torpille işe girmişsindir ya da ihale kapmışsındır. kısaca sen bu hayatta hiçbir sik olmadığını ve bu iktidar giderse hiçbir sik olmayacağını çok iyi bilen ve o yüzden can siperhane trollük yapan birisin.

    ben ve benim gibi insanlar bugün kaybediyor olsa da tüm hayatları boyunca daha onurlu ve özgür yaşamanın gururunu taşıyacak.. sen ve senin gibileri ise torpil maillerinde görüp burada taşşak geçicez. biz bu ülkeyi sizden çok daha seven bu ülkeyle ilgili kaygıları olan insanlarız. sense paralı asker.

    bugünleri yaşadığımız için gerçekten üzgünüm.

    edit1: bi de bu ülkede asalak bir güruh var onlar da mesaj atıyor. daha doğrusu bunları ilk kez duymuyorum. şöyle ki;
    -ülkede adalet var mı sanıyordun? bu adamların seçimle gideceğine inanıyor musun?

    ya arkadaşlar romalılar ben sizden daha az zeki biri değilim. bu ülkede ne olduğunun farkındayım. ama adalet yok, seçim meşru değil diyip ne yapalım? köşeye mi çekilelim? bunun karşı olduğunuz zihniyeti meşrulaştırmak olduğunun farkında değil misiniz? bu ülkede asker defalarca darbe yaptı. hem de emir komuta zinciriyle yani tüm silahlı kuvvetler elindeydi ama her defasında koltuğu bıraktılar. iyi ya da kötü bu ülke hiçbir zaman darbeci bir generalin 30 40 sene vesayeti altında yaşamadı.

    seçimle bu işler olmayacak olsaydı. ankara'yı, istanbul'u, adana'yı, mersin'i bırakmazlardı. o yüzden kendinizi çok akıllı sanıp millete akıl vermeyin. bu ülkede ne var ne yok sizden iyi biliyoruz.

  • sertap erener'in eurovision itirafı

    üst edit: gelen mesajlar üzerine bir kaç şey söylemek istiyorum. bana iki yüzlü diyen bile oldu, bir çok mesaj ise bunun dürüstlük değil kötülük olduğu yönünde. bir diğer mesaj ise kullandığım dilin kötü olduğunu küfür etmezsem daha iyi olacağını falan söylemişler. şunu söylerek başlayım, bir insan size fikrini sormadıysa ona mesaj atıp şöyle yapsan böyle yapsan diye tavsiye veremezsiniz bu hadsizlik olur. bizim ülkede bu çok yapılıyor bunu bana yapanlara da genelde siktir git diyorum. bu her şeyi doğru yaptığım için değil sadece o konuda fikir sormadığım birinden tavsiye istemediğim için yaptığım bir şey.

    ikinci olarak kimse sizin istediğinizi söylemek yaşamak zorunda değil. bakın bu uzun yıllardır başımıza bela olan bir sorun. sizin öğretilerinizi de sikerler, sizin şahsi fikirlerinizi de sikerler. bir insan bir konu hakkında istediğini söyleyebilir. onu o şekilde hissetmekten,düşünmekten alı koyamazsınız. ben mesela derim ki ben a milli futbol takımını sevmiyorum, başarılı olmasını istemiyorum. kimse bana çıkıpta nasıl böyle konuşursun diyemez. bu kimsenin haddine değil. o yüzden herkes kendi sefil hayatına baksın yarrak hasanlar siz kimsiniz de karışıyorsunuz insanların düşüncelerine. kötü veya bir başkasına zarar verecek düşünceler beslemekte, duygular hissetmekte özgürüm hatta birinin ölmesini istemekte ve dile getirmekte de özgürüm. eyleme dökmediğim her türlü düşünce benim özgürlüğümdür. iyi biri ya da kötü biri olup olmadığıma toplum karar veremez, toplumun ne düşündüğü de hiç sikimde değil. ben böyle biriyim. diğer insanların zavallı ve aşağılık görüşleri beni bağlamıyor. herkes işine baksın. amcık herif iş yerinde yükselmek için her türlü orospu çocukluğunu yapar ama gelip bana buradan "senin kadar kötü birini görmedim" diye mesaj atma cesaretini gösteriyor.
    -------------------------------
    buna şaşırıyorsanız hayata karşı oldukça naifsiniz demektir. siz sanıyorsunuz ki insanlar spor,bilim,sanat vs konularda ülkeyi vatan millet aşkıyla temsil ediyor. hepsi için başta önemli olan bireysel haz. sertab erener aksini söyle siktir lan falan derdim sanırım. son derece dürüst olmuş. tabii bu gerçekleri kaldıramayan aptallar, desteklediği takımın oyuncusu bir depar fazla attı diye mal gibi sevinen adamı yere göğe sığdıramayanlar. oysa ki adamın maaşını 1 ay verme maça çıkmam diye ağlar.

    bu politik doğruculuk goy goyu sıktı artık. çok yakın bir arkadaşınızla bir mücadeleye girdiniz mesela işe başvurdunuz ve sadece bir kişi alınacak ve şirket sizi değil arkadaşınızı alsa kudurursunuz. arkadaşım için mutlu olurum diyen adamı hayatımda barındırmam. zira samimiyetsiz bir göttür.

    hep insanların dürüst olmadığından dem vurup dürüstlüğü linç etmek nedir amk. demek ki siz dürüstlüğü hak etmiyorsunuz sizi enayi gibi kandırmak lazım o zaman. hayır bu konuyu bu kadar dert etmemin sebebi ben de aynı şeyleri yaşıyorum. iş yerinde mesela kime ne zaman sorsan hep işi var ama ben bazen bütün gün bomboş oturuyorum. e be amk 10 saat ne iş yapabiliyor olabilirsin. bi de aynı yerde çalışıyoruz yani ne iş yaptığını biliyorum.

    edit: ya arkadaşlar gelmişim 30 yaşına iyi ya da kötü hayat görüşüm bu. üstelik bu bilimsel bir durum da değil yani doğru yanlışı yok. bana mesaj atıp amcık ağzınızla "horkos oylo doğol omo" demenizin amacı ne amk. herkes öyle değilse yaşar görürsün amk. ondan sonra gelir buraya, kimse dürüst değil, beni kandırdılar diye ağlarsın.

    edit2:beyinsizin biri de "kadın espri yapmış burada psikolojik analiz kasıyorsunuz demiş" evladım bilmiyorsan siktir git ötede oyna. sana espri geliyor olabilir ama aklındakini söylüyor sadece durumu yumuşatmak için espri ile anlatıyor. çünkü kadın gerçek düşüncelerini ciddi ciddi oturup anlatsa sizin gibi ekmek beyinlilerin sabah akşam linç edeceğini biliyor.

  • aşı yaptırmayan aile sayısının 23 bine çıkması

    amına koyduğumun düşük zekalıları demek istiyorum. dünya üzerinde bir güruh var baştan aşağı şizofren yaşıyor. rockefeller goy goyları bitmiyor. modern tıp mükemmel bir noktada olmayabilir ama insan ömrünü uzattığı bir gerçek.

    canan karatay, soner yalçın gibi isimler insanları yanlış yönlendirip halk sağlığını tehdit ediyorlar.

    edit:birilerinin paralı köpekleri geldi bana özelden sövüyor. amk düşük zekalı amipleri sizi

    edit2: yoğun istek üzerine dünya düz diyen götten beyinlileri ve yeni doğan çocuğu vegan yapan malakları da ekliyorum.

    edit3: ya arkadaşlar bana mesaj atıp soner yalçın aslında boş biri değil diyip durmayın. soner yalçın'ın her kitabını okumuş biriyim. siyasi kitapları da dahil ufak bir gerçekliğin üzerine abartılmış bir kurguyla yazılmıştır hep. çünkü böyle ilgi çekici olabiliyor. sonra bunu bi içeri aldılar, çıktıktan sonra daha küresel komplo teorilerine kafayı yormaya başladı.

    edit4: ağzım zaten bozuk bi de gerizekalı çok olunca iyice bozuluyor. ilaç karşıtları çıktı bi de. kardeşim kullanmayın o zaman. sağınız solunuz yara alınca,yaranız mikrop kapıp iltihaplanınca antibiyotik almayın, götünüze başınıza zeytin yağı sürüp iyileşmeyi bekleyin o zaman. sizi gidi cahiller sizi. bu arada rockefeller beni tuttu hepinizi ilaç bağımlısı yapıcam.

    arkadaşlar şu hesabı da şikayet edelim lütfen. açık açık aşı karşıtı kampanya yürütüyor, ayrıca postlarında tamamen eksik ve yanıltıcı bilgi vererek insanları yanlış yönlendiriyor. he bu ve yönlendirdiği insanlarla ilgili sorunum yok. ancak kendileri topluma zararlı bireyler. 3.5 yaşında ufacık bebeği hacamat ettiren bile var

  • erdoğan'ın orhan pamuk'a terörist demesi

    (bkz: merhaba poğaçacı)
    (bkz: merhaba terörist)

    memleket levent kırca skecine döndü.

    edit: cumhurbaşkanlığından açıklama geldi. mevzuda geçen kişi orhan pamuk değilmiş. sanırım aziz sancar kaldı geriye nobel kimya ödülünü almıştı. aziz hocam üzülme seçim zamanı kızınca bize de diyor. alıştık artık. evin babası gibi hem döver hem sever.

    şahsi görüşüm can dündar ile orhan pamuk karıştı.

  • yeni neslin evliliğe sıcak bakmamasının sebepleri

    evliliğe bakış açısının ne kadar sığ olduğunu göstermiş başlıktır. evli değilim evliliğe de çok sıcak bakmıyorum ancak siz de bu kafa olduktan sonra rica ediyorum evlenip üremeyin.

    neymiş artık daha rahat seks yapıyormuş. kardeşim zaten seks için evleniyorsan dünyanın en gerizekalı adamı olmalısın. yani düzenli bir escort gideri bile evlilikten ucuza gelir ayrıca kafan daha rahat olur. bir maliyet fayda araştırması yapmanı öneririm. yani olaya böyle yaklaşıyorsan ondan sonra kadınlar para peşinde ühühü diye ağlamayacaksın burada.

    sizin gibi mallar yüzünden kadınlar da kendilerini o kadar rahata alıştırdı ki hiçbir gelişim ihtiyacı hissetmiyor. neden? karşısındaki insanların standardı çok düşük. daha 2 gün önce 30 yaşına gelmiş anasıyla yaşayan adamların saçma sapan bahanelerini dinledik burada. bizim aile yapısına bakışımızda ciddi bir sıkıntı var...

    şahsım adına ben bu ülkede evlenmenin ve ayrılmanın çok ciddi maddi ve manevi yük olduğunu düşünüyorum. ayrıca iki kişi arasındaki ilişki evlilik sürecinde resmen halka arz ediliyor ve kimsenin haddine olmamasına rağmen herkes işe karışıyor. düğün ve yeni gelin evine zaten bir şey demiyorum. günün birinde düğünü siktir et gezeriz o paraya diyen biriyle neden olmasın?

  • 4 kasım 2019 nazlı ılıcak'a tahliye kararı çıkması

    75 yaşında dahi olsa suçluysa hapiste kalması gereken birinin başına gelmiş olay. yaşla başla ne alakası var. köşe yazılarıyla milleti hedef gösterirken yaşa başa bakılmıyor şimdi mi yaş baş oldu?

    sizin bu yaş baş örf adet fetişizminiz yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı. 75 yaşındaki dedeler köyde kimi siksem diye dolanıyor. yaşmış peh.

    edit: suçu neydi suçu neydi diye mesaj atanlar var. suçu ebendi amk. birincisi "suçluysa" yazdım. ikincisi bulsak kar topu oynadığı zekeriya öz'e sorardık o daha iyi anlatırdı suçu neymiş. tek suçlu bu kadın mı? elbette değil. ama 75 yaşında ühühü diye de ajitasyon yapmanın alemi yok. kısa donlu veletler bilmez biz fetöyü şimdi öğrenmedik. sizin youtube'dan izlediğiniz necip hablemitoğlu'nu biz canlı izledik.

  • aileden gizli yapılan en büyük şey

    (bkz: seks)

    kimse gidip anasına babasına ben seviştim demiyordur diye düşünüyorum.

  • 8 ekim 2019 birgün gazetesi harekat tweet'i

    sivil bölgesi mi kalmış dediğim tweettir. günlerdir konuşulan operasyonda bırak sivili kafasına bomba yağacağını bile bile bir terörist bile kalmaz o bölgede.

  • barış pınarı harekatına destek veren sözlükçüler

    "klavye başından" ibaresi eklenmesi gereken başlıktır.

    edit: biri de ölmedik buradayız yazmış. buradasın ondan ölmemiş olabilir misin acaba? yarın öbür gün şehit haberleri gelirse bakalım ne kadar üzüleceksiniz? ateş düştüğü yeri yakar. hayat sizin buraya "mekanı cennet olsun" yazmanız kadar basit değil.

    ayrıca operasyonun gerekliliğini sorgulamıyorum. operasyona karşı olduğumu da söylemiyorum. sadece ekşi sözlükteki popülizm ve samimiyetsizliğe karşı tepkim.

    edit1: demek istediğim tam olarak bu;

    https://prnt.sc/pgzeiw
    https://prnt.sc/pgzfio

    işte benim tepkim buna. adam 2 saat önce bira içecek arkadaş ararken ve muhtemelen iş çıkışı keyifle soğuk birasını yudumlayacakken bi yandan da gelip burada hiç tanımadığı adamlara aslanlar kaplanlar diye güya moral veriyor. popülizm bu işte. ne oldu buraya yazdın gittin bi de öbür başlığa yazdın muhtemelen "allah yardım etsin" vs diye. görev tamam dimi?

    edit2: aşağılarda sahadan destekliyoruz diyen adam var sanıyorum operasyon bölgesinde telefonların çekmediğinden haberi yok. uydu telefonundan ekşiye girmiş sanırım.

    yazmadan geçemeyeceğim youtube da evinize suriyeli alır mısınız deneyindeki kitlenin alayı burada sanırım. herkes esip gürlemiş keşke arif elinde mikrofonla gelip savaşa çağırsak gelir misin diye sorsa bu esip gürleyenler nasıl kıvırır merak ettim.

  • masterchef türkiye

    anaları babaları biraz kızsa ölümüne cevap verecek adamların, mehmet yalçınkaya'dan nefessiz 5 posta yediği yarışmadır. çok merak ediyorum hangi para hangi güç sizi bu kadar düşürüyor. bu arada en beyefendileri danilo kendisi italyan. her tadımdan sonra teşekkür ediyor. somer ve mehmet bildiğiniz gibi türk. bugün kanada versiyonunu izledim youtube'da. adam krem karemeli tabağın ortasına bok gibi bırakıyor su gibi bir şey yapıyor ve şef gelip asla pes etme diyor. zaten adamlarda yüksek volüm yok. neden yok? çünkü amını yurdunu siktiğimin yerinde kimse sağır değil. ama bizim ülkemiz ayı dolu bağırmadan konuşamıyor. italyanlar bile bağıra çağıra konuşan adamlar şu danilo bile bizimkilerin yanımda ingiliz prensi gibi duruyor amk.

    o kadar kendine ve başkasına saygısı az insan var ki bu ülke neden bu halde anlamak çok kolay. adam şov için ya da değil bir şeyi karşıdakine bağırmadan anlatamıyor. karşıdaki de tutup birader hayırdır neden bağırıyorsun demiyor.

  • türgev ve ensar'a yardım ediyoruz kampanyası

    domalma konusunda emin misiniz merak ettiğim kampanyadır. aklınız fikriniz domalmakta, sikişte sokuşta.

    aşağıdaki başlıkları bir incele derim.

    (bkz: 12 mayis 2016 ensar vakfi tecavuz skandali)
    (bkz: 90 yillik enkaz ensar vakfi ve 45 cocuga taciz)
    (bkz: ensar vakfinda kalan iki kizin tecavuze ugramasi)
    (bkz: ensar vakfindaki cocuklara bekaret kontrolu)
    (bkz: ensar vakfinin tecavuzcuyu aklamaya calismasi)
    (bkz: ensar vakfinin tecavuzcuyu ayakta alkislamasi)

    edit: arkadaşlar bazıları bu başlığı açan vatandaşı engellemiş sanırım başlık başına kalmış diye mesaj atıyorlar. bu adam bu başlık için para alıyor. iş yaptığının kanıtı o yüzden siksen silmez entryi müsterih olun.

  • türkler taş taşımakta çok iyiler hatta en iyiler

    okul hayatımdan itibaren yaklaşık 10 senedir maden sektöründe bulunan biri olarak adama kızmanın yersiz olduğu açıklamadır. türk şirketlerindeki yönetici ve mühendis kafasını görseniz zaten harfiyat ve kaba iş yapmaktan başka bir iş yapamayacağımızı anlarsınız. kanada, avustralya vs şirketler mantalite olarak bizden çok iyi durumdalar. ayrıca burada bu lafa etken bir çok durum var ve en son kızılacak adam bu açıklamayı yapandır. öncelikli olarak adamında ifade ettiği gibi işçilik giderleri tl. yani adam başka ülkeye ya da kendi ülkesine göre işçilikleri 5 de 1 oranına göre daha düşük sağlıyor. bu sadece kur farkından doğan durum. siz bi de buna yurt dışındaki mesai saatleri ve sosyal haklara olan giderleri eklerseniz bu durum 7 de 1 e kadar düşer. işçiyi korumayan düzen kimin eseriyse başta bi ona kızın. daha sonra ekonomiyi bu hale getirip aradaki kur makasının açılmasına sebep olanlara kızın. daha sonra hala kafa olarak kağıtla kalemle proje çizmeye çalışan mühendislere kızın. teknik konularda çok yetersizin. bunun en önemli sebebi liyakat eksikliği. özel şirketler de devlet gibi tanıdığı olan giriyor. ben adamın açıklamasından çok bu açıklamayı yaptıran sisteme kızdım açıkçası. ayrıca adam ne yapacak kanada'dan işçi getirse bu seferde ekmeğimizi elimizden alıyorlar diye kızarsınız. yani demem o ki diyene değil dedirtene bak.

    edit: yöneticilere çok saplamamışım. eksik kalmasın. yöneticilere diyecek çok bir şey yok aslında. maden şirketindeki yöneticilerin çoğu devlet eskisi. yıllarca euaşta, mta,enerji bakanlığın'da,tki de sepet gibi işe gidip gelen adamlar özel şirketlerde bürokratik güçleri yüzünden işe alınıyor. adeta süper emeklilik yaşıyorlar. bu şirketlerde karar alma mekanizması işlemiyor. aslında dediğim gibi şirketlerin şuan ki yönetim sistemi tamamiyle devletle aynı. cb=patron, direktör,müdür,ceo vs= bakan, mühendisler= milletvekili arada hiç bir fark yok. mühendislerin zaten işçinin başında durmaktan başka fonksiyonu yok. yöneticiler ise sekreter gibi patrona özet geçip rapor veriyorlar. patron da olur ya da olmaz diye karar alıyor. hal böyle olunca iş yürümüyor.

    edit2: ayrıca adam aslında bunu hakaret olarak söylemiyor. türkler harfiyat işinde iyiler diyor. taş taşımak diyince sırtında taş taşımaktan ya da amelelikten bahsetmiyor. neyse alttaki bir arkadaş da " bugün taş taşıyarak antreman yaparız. yarın avrupa'yı komple işgal edelim de görün. siz de alık alık bakarsınız." demiş. canım kardeşim bu tarz söylemler artık geçti. şimdi bu cümleyi kurup ondan sonra dıj güçler bizle uğraşıyor, ab bizi almıyor, ab vizeyi kaldırmıyor diye ağlamayacaksın o zaman. bu zihniyeti kimse istemez. bu kafa yapısı 600 sene öncesinde kaldı. bu tarz savaşlar da 600 sene öncesinde kaldı. sen avrupa'yı komple yarrak işgal edersin. olası bir savaş durumunda kucağında taşla alık alık kafana yağan füzelere bakarsın anca.

  • ibb bilgi işlem daire başkanlığına atanan chp'li

    kınadığım olaydır. yok mu kardeşim hiç damadı falan fetöden alınan birileri onu atasana. eski bir belediye başkanı vardı sanki öyle bir şeyler hatırlıyorum ama emin olamadım.

  • 23 haziran 2019 ahsen tv röportajı

    bu adam hırsız çünkü kalbimizi çaldı. hahah oğlum bu seviye de iyiymiş ya. almanya hamburg'da yaşayan arkadaşa sesleniyorum gel burada yaşa yarrrrrağım.

    ayrıca elazığlı muhtar arkadaşın recep tayyip erdoğan'a "takoz" dediği röportajdır.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    http://connected2.me/kissofh3ll

    derdinizi sikeyim size bi şey olmasın. dert dinlemem ama geyik yaparım.

  • binali yıldırım'ın kaza yapan gence yardım etmesi

    -bir şeyin var mı?
    -yok

    biz kaza yapsak ambulans gelmez adama binali yıldırım denk geliyor hayret dediğim olay. bi de 1213121 tane korumanın içinden binali yıldırım'ın kolları sıvaması müthiş. he bir de basın kazaya rağmen olay yerine ambulanstan önce gelmesi efsane.

    edit: basın peşindedir diye mesaj atan 100. üyeye sallamalı kol saati veriyorum arkadaşlar
    edit2: arkadaşlar tşkler 100 oldu.

  • iyi bir yönetici olmak için gerekenler

    hak yiyen bir şerefsiz olmak başlıca şarttır. adil falan olursanız yöneticiliğin şanından değildir. mutlaka size dil atanları el üstünde tutun. ast-üst fark etmeden önünüze geleni yalayın yıkayın. çalışana her zaman çalışıyorsan çalış, çalışmıyorsan siktir git tavrında davranın. benim gördüğüm hep bunlar, iyi olmasalar şirketler çalıştırmaz belli ki iyi yöneticilik bu.