lawforever2
profili

  • otelde bedava konaklama isteyen youtuber

    haysiyetli, şerefli, onurlu yaşamanın önemine; oluşturduğu zıt örnekle dolaylı olarak temas etmiş youtuberdır.

    otelin reklamını yapması ve konaklamadan yaşadığı memnuniyeti takipçileriyle paylaşması karşılığında, kendisi ve erkek arkadaşı için sevgililer günü için 5 gecelik ücretsiz bir tatil talep eden elle darby, hiç beklemediği bir cevapla karşılaşmış.

    otele mail atan elle darby, geçtiğimiz sene florida'da yer alan universal orlando ile bu şekilde bir anlaşma yaptığını ve iki tarafın da durumdan memnun ayrıldığını belirtmiş. -bunu meslek haline getirdim diyor-

    kendisi ve erkek arkadaşı için sevgililer gününü de kapsayan 5 gecelik ücretsiz bir tatil talep eden uyanık youtuber'a otel işletmesinin verdiği şahane cevap:

    "attığınız bedava konaklama postası için teşekkürler. öz benliğine saygı ve haysiyet gerektirmese de, böyle bir posta atmak cesaret ister. size burada video karşılığında ücretsiz kalma izni verirsek sizinle ilgilenecek personelin parasını kim verecek? bu arada şanslıyız ki facebok sayfamızda 186 bin, ınstagram'da 32 bin ve twitter'dan 12 bin takipçimiz var. ama şükürler olsun ki milyonlarca yıl bile geçse kimseden beleş bir şeyler istemem. gelecekte tavsiyem odur ki, herkes nasıl ödeme yapıyorsa lütfen siz de öyle yapın. böylece kendinize olan saygınızı göstermiş ve daha az utandırıcı bir şey yapmış olursunuz.

    saygılarımızla.

    not: cevabımız, hayır."

    bu vesileyle; ülkemizdeki celebritylerin de instagram gibi mecralardan yaptıkları reklam sayesinde vergisiz milyonlarca para kazandığını; tahsilli, profesyonel meslek sahibi insanların ise sefalet ücretine zincirsiz köle olarak yaşadığını göz önünde bulundurursak; popüler kültürün ve gelir dağılımındaki adaletsizliğin uğradığı erozyonu daha iyi tahlil edebiliriz.

  • 9 yaşındaki yetime tecavüz edilen kurs

    kaynak

    yetim kaldığı için ağrı’da imam buhari yatılı erkek kuran kursu’na verilen 9 yaşındaki erkek çocuğunu yatağa sokup dövüş filmi izlerken soyup tekme tokat döven, tecavüz eden, yanağını ısıran ağır sadist sapık bir pisliğin iğrenç haberi.

    bayramda seyranda gidecek yeri olmayan yetim çocuğa boş kursta tekrar tecavüz ediyor kuran hocası.

    --- spoiler ---

    kurban bayramı’nda kursun boşalmasından yararlanan y.k.’nin kendisine bir daha tecavüz ettiğini belirten u.p. “bayramda gidecek yerim olmadığı için yurtta kaldım. y. abi de kalmıştı. yalnız kaldığımız için böyle yaptı” dedi.
    --- spoiler ---

    vücudundaki morlukları gördüğü halde harekete geçmeyen kurs yetkililerinin de ayrıca allah belasını versin.