jngr3
profili

  • regl olduğunu cart diye söyleyen kadın tipi

    bomboş kafaya sahip olmak ne güzel lan. vallahi. hiç bilmediğin bi konuda büyük büyük laflar etmek falan. siz kadınları ne olarak görüyorsunuz çok merak ediyorum. zaten çoğunlukla kadınlar regl olduğunu belli etmezler de, belli etseler hatta direkt söyleseler ne olur? yani sanki şüpheli bir ilişki yaşayıp da temas yolu ile yakınlarına bulaştırma ihtimalleri olan bir hastalık falan mi sanıyorsunuz regli. doğal bir döngü. hatta menopoza girmemiş ve henüz ergenliğe ulaşmamış dişi bireylerin regl olması değil regl olmamasidir sorun olan. bunu gizlemek zorunda hissetmeleri bile toplumun ayıbı lan. bizim bamya siklerimizin ucu kesilirken davetiye dağıtılıyor alooo. davul zurna tutuluyor. falancanin oglu sünnet oluyor diye gururla anlatılıyor.

    kabaca regl am ile ilgili sünnet sik ile. reglde sizi rahatsız eden şey bir kadının amında yaşanan doğal bir döngüden söz edilmesi yani konunun am ile ilgili olması. sünnet dediğin şey ise doğal değil. uydurma. o da direkt sik ile ilgili. ama onu davetiye ile duyurup davul zurna ile yüceltiyotsun. mesele temelde cinsel organın söz konusu olduğu bir konuyu ulu orta söz konusu etmemek ise cinsiyet ayrımı olmaksızın bi miktar size hakk verebilirim. özel bir konudur. katılmam ama hadi eyvallah der geçerim. fakat sik ile ilgili sadece adet olan ve yanlış olan hatta inancınizin temeli olan kutsal kitabınzda asla tek kelime bile bahsedilmeyen bir konuyu ana sayfadan full manşet verirken am ile ilgili olan ve doğuştan gelen ve asıl olmaması sağlıksız olan regl konusunu ayıp sayarsaniz size kocaman hassiktir derim.

  • arda güler

    bak yarrak kafalılara bak! avrupalarda top oynayan malların 2 0 geride olduğu maçta 17 yaşında çocuk son dakikalarda girsin 3 gol 4 asist yapıp kendi kalesinde çizgiden 8 top çıkarsin istiyorlar. amk malları sizi. beğenmeyin siz. biz bayılıyoz yarrak kafalılar

  • 20 temmuz 2017 galatasaray östersunds fk maçı

    la gassaraylilar, güzel günler geleceği umuduyla elenmeyi arzu etmeyin boşa. bakin ben fenerliyim. güzel günler gelir diye gassaray bize 6 atsin bile istedim. rezil olduğumuzla kaldik. gitmiyor aziz, azizler. beyligin bir günü de beylik. yenip eleyip mutlu olun. ilerde güzel günler görmeyeceksiniz. bak bizim alex olayından sonra siz de on numaranızdan gözlerinizin önünde koparildiniz. güzel günler yok. burası türkiye. 2002'den beri iyiye giden tek bir şey var; malum kişinin ölüm gününe yaklaşıyor olmamiz. öptüm hepinizi. byess.