talk iiii7
profili

  • kpss'de herkese 20 puan eklenmeli

    zaten herkes söylemiş, herkese 20 puan eklenince sıralama değişmiyor önemli olan sıralama diye. bu yüzden benim çözüm önerim herkesin sıralaması 20 bin kişi öne atlattırılsın. böylelikle mağduriyet çözülmüş olur.

  • dolar bir küsur lirayken olan bir anını yaz

    999 dolar olan bilgisayarı 1100 tl'ye almış olmak...
    şimdi vergisi zurtuyla 20 bin tl olur.

    şimdi dolar 18'den 14 küsüre düştü diye halay çeken insanlarla aynı ülkede yaşayıp, aynı oy hakkına sahip olmayı sorguluyorum.

  • sözlükçülerin parfümleri

    adam 5 tane parfüm yazmış amk, hepsinin orijinalini alsa 3700 tl tutuyor. iki entry öncesinde işsizim diye ağlıyor. metroda denk gelsek ter kokusundan bizi bayıltacak.

  • bedelli askerlik

    arkadaşlar sorulmuş aynı soruları yüz bin defa tekrardan sormaya üşenmiyor musunuz? çoğu şeyin açıklaması henüz yok. sen bilmiyorsun, kimse bilmiyor çünkü bir açıklama yok. yok şişkoyum, yok yurtdışına çıkacam, yok yüksek lisanstayım. bir zahmet ara askerlik şubesini ya da ayır bir saat zaman ve git sor. tamam 21 gün olayı çok saçma ve gördüğünüz gibi birçok kişiyi soru işaretleriyle ortada bırakıp sessizliğe gömüldüler. altından nasıl kalkacaklar onlar da bilmiyor muhtemelen. ama güya çomar olmayan arkadaşlarım, siz niye çomarlık yapıyorsunuz ısrarla?
    her sayfada cevabı verilmiş soruyu araştırmadan, aman derdim çözülsün diye tekrar tekrar soran donanım haber'ci dingiller gibisiniz vallahi. şöyle bir araştırsan, son elli entryi okusan aynı soru dört beş kere sorulmuş. onlara mesaj at mesela ya da biraz araştır derdini. git resmi kuruma sor bu kadar zor bir şey değil ki? kaçaksın, bakayasın, bedelli yapacaksın diye kimse seni yemez merak etme. binlerce insan var senin durumunda. ama birileri araştırmıştır onlar senin derdini sana anlatır çözer tabi. çünkü o araştıran salak. onun çok vakti var. sen çok önemlisin hemen burada yazacaksın, herkes sana mesaj atacak. çünkü onların vakti hem sorunun cevabını öğrenecek kadar çok, hem de üstüne sana mesaj atıp açıklayacak kadar da vakti var. onlar enayi çünkü. ama sen the special person olarak bilgiyi, açıklamayı ayağına bekliyorsun. sizden de gına geldi kardeşim. askere gidip de bir bok yapmadan geri döndüğünü söyleyip aşağıladığın adamdan sen daha dandiksin kusura bakma. güya onlar kalitesiz, onlar çomar, sen üstünsün. vallahi şuraya gelip siktirin gidin askere pembe götlüler yazan moronlar benim gözümde sizden yarım tık daha üstte.

    ek: krediyle bedelli yapacak, askerlik sorunu yüzünden düzgün iş bulamayan adam olarak yazdım entryi.

  • bedelli askerlik

    ben 367 kd. yarmay astsubay olarak yaptım. yine olsa yine giderim. size çok şey katıyor arkadaşlar. sabırlı olmayı, itaat etmeyi öğreniyorsunuz. adam oluyorsunuz bi kere. yemeklerden zehirleniyorsunuz ayaklarınızda mantar çıkıyor. askerde çıkan mantarlarımı hala beslerim mesela ben. çok da güzel anılar, dostluklar biriktiriyorsunuz. lavabo'ya sıçan cemil, paralarımı ve botumu çalan hayta idris ve deliler gibi horlayıp beni uyutmayan mustafa en iyi arkadaşlarım. hala facebook'tan görüşürüz, fotoğraflarıma alakasız yorumlar yapıp cümlelerini mutlaka tertip kelimesiyle bitirirler. aah ah yine olsa yine yapsam. bu saatten sonra ben mi yapayım? saat geç oldu yarın erkenden kalkıp yaparım. çünkü hiçbir baltaya sap olamadım. yine olsa yine yaparım çünkü hayatımda başka hiçbir uğraşım yok. bedelli bekleyenlere bok atmak ve daşşaklaklarımı kaşımak gerçi gayet hobi sayılabilir. pembe boxerlılar sizi. heheh.

  • bedelli askerlik

    bedelli askerlik isteyip mantıklı argümanlar sunan arkadaşlar boşuna kasıyor. bir sığır sürüsüyle fransızca konuşmaya çalışıyoruz. ben de sığırların tarafına geçiyorum artık kusura bakmayın. çok daha rahad burası. rahat değil ha rahad. evet başlıyorum:
    olm len aminekoyim sike sike gitçeniz. ev geçindiriyomuş bana mı sordunuz evlenirken. evlenmeseydiniz. askere gidin de adam olun lann. pembe pijamalılar sizi. her türk call of duty doğar. korkak pembe götliler sizi.

  • selçuk inan

    20 temmuz ostersunds maçında, yanlış hatırlamıyorsam 51. dakika 58. saniyede tam tükürürken kadraja girdi. düz tükürdü dudağına yapıştı tükürük bile yan gitti amk. adam dikine tüküremiyor bile.