hepiniziaylavyu10
profili

  • ekşisözlük elit whatsapp grubu

    hijyene önem veren elit beyler grubu da kuralım arkadaşlar.

  • anlayışımız suriyelileri göndermeye izin vermez

    reis daha 3 hafta önce barış pınarı harekatını anlatırken teröristlerden arındırılacak bölgeye 2 milyon suriyeli gidecek diyordu, vaz mı geçmiş?

    edit: 2 milyon

    edit 2: kaynak

  • fenerbahçe'nin ak parti'nin külübü haline gelmesi

    şu başlıklarda galatasaraya fetöcü diyenlere gülüyorum.

    atatürkçü vatanseverleri hapiste çürüten azılı terörist fetöcü ergenekon savcılarını, hem de ergenekon davaları sürerken, yalakalık olsun diye kulübe üye yapmadı mı fenerbahçe? aziz yıldırım onlara forma giydirip samandıra'da maç yaptırmadı mı? ali koç bile aziz yıldırım'a hitaben o savcıları kulübe ben mi üye yaptım demedi mi? fetö'den sanık olarak yargılanan ya da sanık ifadelerinde yer alan bekir irtegün ve mehmet topal daha düne kadar fenerbahçe'de oynamıyor muydu? emre belözoğlu ve alper potuk hala fenerbahçe'de değil mi? fetö'den daha 9 ekimde hakkında takipsizlik kararı verilen emre belözoğlu 2013'e kadar fetö'ye himmet vermemiş mi? fenerbahçeli futbolcular fetö sohbet toplantılarını emre belözoğlu'nun evinde yapıyorduk diye ifade vermemişler mi?

    20 yıl önce kulüpten ayrılmış bir sümüklü hakan şükür yüzünden galatasaray'a fetöcü diyorlar. fetö'nün bu iktidar dönemindeki gibi sağa sola nüfuz edemediği kıçı kırık bir tarikat olduğu dönemde hakan almış bir iki futbolcuyu fetö müridi yapmış diye gs fetöcü oluyor.

    fetö sizi şike yaparken yakalayıp ele geçirmeye çalışmasaydı fetöcünün ağababası sizdiniz olm, hepiniz oradaydınız be. güç fetö'nün elindeyken ergenekon'dan içeride çürütülen vatanseverleri umursamıyor, ikbal beklentisiyle onlara yanlıyordu fenerbahçe.

    kaynaklar:

    fetö savcılarına samandıra'da maç yaptırılması haberi

    ali koç'un fetö savcılarının fenerbahçe''ye üye yapıldığını söylediği video

    emre belözoğlu 5 ekim tarihli mahkeme kararı

    fenerbahçeli bekir irtegün'ün mahkeme ifadeleri

  • jean michael seri

    topu kaybetmesini geçtim, bir de geri koşup kaleye girmeyecek bir topun kendi çarparak gol olmasını sağlayan mal

  • metrodaki arapların bir türk'e köpek demesi

    o araplara tasma takıp köpek gibi yerde yürütmeyen metrodaki diğer türklere yazıklar olsun.

    edit: çok mesaj aldım ama buna hiç anlam veremedim arap sever suser

  • zara

    inditex türkiye'de (zara'nın ve bershka vs. gibi yan markaların sahibi olan grup) yönetici olan bir tanıdığıma fatih altaylı'nın "zara türkiye'den gidiyor" iddiasını sordum.

    iddianın gülünç olduğunu, türkiye'den çıkmak bir yana bir çok yeni mağaza açmaya hazırlandıklarını, yazıdaki bilgilerin gerçeği yansıtmadığı ile ilgili olarak ispanya'dan da açıklama gelebileceğini söyledi.

    tanım: sıklıkla güncellenen hoş ve görece hesaplı bir ürün gamına sahip giyim perakendecisi.

    edit: aşağıda bir arkadaş bir dönem zara'nın ortağı olduğunu ve hisselerini 2017 içinde sattığını söylemiş. şu linkten görülebileceği üzere zara türkiye'nin yüzde 97'si inditex'e, yüzde 3'ü ise zara holding'e ait ve bu yapı 31.01.2015'ten bu yana değişmemiş. belki arkadaş "sivas zara kebap evi"ndeki hisselerini satıp yanlışlıkla bu başlık altına yazmış olabilir.

    edit2: "üst düzey yönetici" ifadesini "yönetici" olarak değiştirdim. konuştuğum arkadaşım inditex türkiye yapılanmasında yk üyesi, genel müdür ya da genel müdür yardımcısı değil. dolayısıyla sadece kendi bilgisi dahilinde yorum yaptı. insanları yanıltmak istemem.

  • türk pasaportu

    japonya ve güney kore dışında doğru düzgün hiç bir ülkeye vizesiz giriş imkanı sağlayamayan pasaporttur. ayrıca çoğu seyahatimde pasaport kontrolü sırasında diğer ülkelerin vatandaşları vızır vızır geçerken görevliler türk pasaportunu görünce kalacağım otelden dönüş biletime kadar türlü sorular sormuşlardır.

    sonuç olarak ağırlığın "a"sına bile sahip olmayan pasaporttur.

    bu hususun gelişmiş yabancı ülkelerin kutlu 2023 ve 2071 yürüyüşümüzü kıskanmalarından kaynaklandığını düşünmekteyim. sadece japonya ve güney kore kıskanmıyor.

    edit: azerbaycan bile vize uyguluyor yazmıştım ancak bir arkadaş uyardı. uçakta doldurulan bir form ile vize alınabiliyormuş oradan.

  • türkiye'nin satın alma gücü arttı

    ben de bugün kendimde bir güç, bir zenginlik hissediyordum. demek bundanmış.

  • bahçeli'den yeni devlet açıklamasına sert çıkış

    16 nisan'da adama öyle yetkiler verdin ki, isterse senin devlet olan adını nilay olarak değiştirir.

  • dursun özbek

    galatasaray'ın malını mülkünü devlete peşkeş çekmek üzere görevlendirilen ve bu görevini yerine getirirken bir yandan da tüm spor branşlarının amına koymakta olan beceriksiz yağlı surat..

    ulan dursun, sen kim galatasaray'da başkanlık kim? sen kim ali tanrıyar kim? sen kim alp yalman kim? sen kim faruk süren kim?

    kardeşini al, siktir git bu takımdan. yoksa oteline gelip bir akşam kalır ve burada rezalet başlığı açarım. senin yönettiğin otelde bol bol rezalet malzemesi çıkacağına eminim.