xenophilius4
profili

  • her gün değişik bir kadın olsa viagra'ya gerek yok

    gerzeğe bak sen.
    kendisi olmuş kadayıf, yağda kızartılmış barbun balığı tipli herif utanmadan 50 senedir eşi olan çocuklarının annesi kadın için gazetede memenin teki bir tarafa düşmüş, öteki öbür tarafa diyor.

    kadın ne kadar rahat bir insan olursa olsun, bir kadının memesi için herkesin okuyabileceği bir yerde böylesine bir yorum yapmamalısınız, yaparsanız gerzek ve terbiyesiz durumuna düşersiniz.
    aynı şekilde bir ünlünün eşi, ben kocamla ilişkiye girmiyorum onunki artık kadayıf oldu, mecbur muyum ben 50 senedir aynı şeyle şey yapmaya dese ülkede hayat durur. kadına hakaret etmek için buralar sayfalarca entry dolardı.

    hadi bu adam gerzekmiş de size ne oldu hemen diğer gerzekler? annenin de memesi ne biçim ya? teki bir tarafa düşmüş, öteki öbür tarafa lafını duyunca cinayet işleyecek adam gelmiş burada evliliği kötülediği için burada oooo kral adamsın fedon nidaları atıyor. zeka yaşı +12 bile değil bence bu ortamın şu anda. yallah red pill sayfasına.

  • harry potter'i hiç izlememiş olmak

    bu yaşınıza kadar okumadıysanız veya izlemediyseniz bu saatten sonra sizin için bir anlam ifade etmesi biraz zor. sinema açısından ise hiç izlememiş insanı tatmin etmesi oldukça zor.

    genelde sevenlerinin çoğu çocuk yaşta okumaya başlamışlardır ve dolasıyla kitaplarla çocuklukları arasında inanılmaz bir bağ kurulmuştur, ben öyleyim. her kitap benim için çok acayip bir tecrübe ve anı.

    şimdi bana deseler sana 5 bin nakit vericez bana ilk harry potter kitabını ver, vermem. bu kadar da bağlıyım ilk kitabıma, kitabın her sayfası o an onu nerede okuduysam o zamanki ruh halimi hatırlatıyor bana. mesela zümrüdüanka yoldaşlığı kitabı, kitabı ilk elime aldığım anı hatırlıyorum, o gün eve gelen misafiri bile hatırlıyorum, içine minicik beynimle not yazmışım * ya bir kitabın içinde el yazımla harry biraz salak bir çocuk yazmışım * günlüğüm gibi, hatırlamadığım kadar çok senedir en mutlu ve en üzgün olduğum anlarda alırım kitaplarımı açar dururum belki arada gözden kaçırdığım notlarım vardır diye.

    her zaman söylüyorum o yaşımızda bambaşka bir dünya yaşatmış bize rowling nasıl sevmeyelim, mesele sadece harry potter değil arkadaş hala anlamadın mı? yoksa harry potter dediğin cidden embesil bir çocuk *

  • jon snow'un poposu

    -you know nothing jon snow.
    -false. ı know how to do squats. (__|__)

    kaynak: butt of jon snow twitter adresi hesap açmışlar adamın poposuna ya daha ne kadar gerizekalı olabiliriz acaba *

  • çipura vs levrek

    1. havuz degil onlar denizin icindeki kafesler
    2. 30lu yaslarda birinin deniz baligi ciftlik baligi arasindaki farki anlamasi icin 600 700 g ustu deniz baliginin tadina aşina olmasi gerek. oyle oldugunuzu da pek sanmiyorum. hepiniz mi ege cocugusunuz.
    3. balik etini hormonlu tavuk etine benzetmeyin balik her turlu insan sagligina yararli bir besin. tartismaya kapali bir konu. bidi bidi yapmayin. insanlara hormonlu vs gibi 3 gram bilginizle akil vermeyin. insanlar balik yesin.
    4. eger cipura veya levrek arasinda kaldiysaniz bir mekanda cipura tercih edin. daha tazedir.
    5. cipura 250 300 g alti bir seye benzemez. baktik bi tık buyuk levrek var levrek tercih ediyoruz.
    6. kisisel görüş: ikisi de cok da lezzetli baliklar degil. ama 2 3 kg olabilmis olanlarini bulsam nefessiz yerim. *