hersey olur7
profili

  • 28 kasım 2018 lokomotif moskova galatasaray maçı

    terim efendiyi kutluyorum; kaç haftadır milleti forvet, tff, mhk diye avutup duruyor. fenerbahçe maçında hakkımız yendi; peki biz o maçta iyi mi oynadık? konyaspor maçında hakkımız yendi ama biz o maçı sadece 1 pozisyonla bitirmedik mi?

    32 takımlı şampiyonlar ligi'nin en az koşan takımını ben mi yarattım? porto, şalke, lokomotiv gibi son derece dişimize göre bir grupta 5 maçın 4'ünde tff yüzünden mi gol atamadık? trabzon, porto, şalke, lokomotiv ve hatta yeni malatya gibi iyi deplasmanların hepsinde yenilip 1 tane bile gol attırmayan halis özkahya ya da hüseyin göçek mi? hiçbir takımda görülmeyen bu kadar adale sakatlığının nedeni ali koç mudur?

    geçelim bu işleri dostlar. iyi değiliz, kötü oynuyoruz. bunların tüm sebebi teknik ekip ve yönetimdir. oyunculara bile sıra gelmiyor benim için. 25 kişilik takımda bir tane bile formda oyuncu yoksa sorunu başka yerde aramam. üzgünüm, terim'in en ağır şekilde eleştirilmesi lazım.

  • kyk borçlarının silinmesi

    ulan ne yüzsüz heriflermişsiniz be. hepimiz o parayı aldık ve çatır çatır yedik işte.

    o parayı alırken herkes kadar zorluk içindeydim. aileme yük olmak istemiyordum, şehir dışında kız arkadaşım vardı, bir yandan da komedi bir paraya tam zamanlı olarak iş hayatına atılmıştım. kyk parası bana o dönemler ilaç gibi gelmişti. hayatımı idame ettirmiştim sayesinde.

    okul bitti, kız arkadaşımla ayrıldım, şu an istanbul gibi bi' yerde 2.650 lira gibi gayet düşük bir maaşla çalışıyorum ve bir yandan da sike sike borcumu ödüyorum. 2 yılda 10 bin lira ödedim, 3 bin kaldı. yapmak istediğim pek çok şeyden geri kaldım ama delikanlı gibi aldığım parayı geri ödüyorum.

    ben bu kadar cefa çekmişken ve çektiğini bildiğim bir sürü insan tanımışken sizin gibi şark kurnazlarını görünce utancımdan yerin dibine giriyorum.

    ekleme: lakayitciddi nickli yazar yalan söylüyorsun diye mesaj attı bana. 2009-2013 yılları arasında marmara iletişim'de okudum, 2010-11 yılları arasında sports tv'de kj operatörü olarak tam zamanlı çalıştım. ilk maaşım 100 liraydı, evet. sabah 06.30'da işe gelip 15.00'e doğru işten çıkıyor ve okula gidiyordum. kız arkadaşım kocaeli'de yaşıyor, sakarya üni'de okuyordu. bazı günler işten ya da okuldan çıkıp yanına gidiyordum. söz konusu yazara ismimi de söyledim, isteyen istediği gibi araştırıp neyin ne olduğunu öğrenebilir. reel'de arkadaşım olup ekşi'de de yazar olan arkadaşlarımı da söyleyebilirim. bi' de onlara sorarsınız isterseniz.

    ekleme 2: herkes çok zor durumda değil, kendinizi kandırmayın. benim çevremde de ödeyecek durumu olduğu halde: "banane abi, ben ödemem, devlet siler zaten" diyen çok adam oldu. yapılması gereken "devlet herkesin borcunu siliyor, bizimkini de silsin" demek değil. devlet-vatandaş arasındaki bu sorunların önlenmesi için, devletin tamamen bir sosyal devlet olması için mücadele vermek. ben bunun çok mücadele ettim, bedeller ödedim. hakkımda en ufak bir şey bilmeden sallamak yakışmaz size.

  • şahsiyet (dizi)

    --- spoiler ---

    buradaki bütün arkadaşlar ve bu yayını izleyen milyonlarca insan şunu biliyor ki, eğer bir devlet görevlisi gereken neyse yapılıyor diyorsa, hiçbir şey yapılmıyordur.

    --- spoiler ---

  • 27 ocak 2018 osmanlıspor'un iptal edilen golü

    pozisyon normal kameradan da foul gözüküyordu da; şurada foulün allahı olduğu ayan beyan ortada.

    https://twitter.com/…kans/status/957322561305694209

    numan hem muslera'nın koluna vuruyor, hem de topa dokunmuyor. kaldı ki adam değil itiraz, hakeme bile bakmadan yerine geçiyor.

    evet söz tekrar sizde, dinliyoruz.

  • arif v 216

    bunca sansüre rağmen sağlam bir yeni türkiye eleştirisi var.

    sit alanı, dilin önemine vurgu, komşularla sıfır sorun, almanlar için "zaten kıskanıyo pezevenkler", basın eleştirisi, merhaba'ya karşılık selamun aleyküm diyen robot ve şu an anımsayamadığım epey iyi göndermeler vardı.

    uzun yıllardır bir sinema filminde malum şahıs, aveneleri ve çomar kitlesine bu kadar iyi geçirildiği bir film hatırlamıyorum. hoş, onlar ne kadar anlar ayrı mesele de; sırf bunun için bile teşekkür ederim cem yılmaz'a.

  • rte 1994'te ibb başkanı olunca yapılan röportaj

    1994'te yapılmış olmasına rağmen;

    - halk, malum şahısların ve sempatizanlarının amaçlarının ne olduğunun çok net farkında.

    - bugünlerde yapılan röportajlara göre çok daha bilinçli görünüyorlar. yaşlısı, genci röportaj yapılan herkes son derece düzgün bir türkçe ile konuşuyor. (başlarına üşüşen garip tipler de yok)

    - röportajı yapan kanal trt. şimdilerde böyle bir röportajı yapabilme ihtimalinin %0 bile olmadığı kanal.

    üzücü, hem de çok.

    edit: iki paralık şerefi olmayan haysiyet yoksunu aktroller yine çok geçmeden yerlerini almış. ulan gelmişinizi-geçmişinizi sikeyim sizin ya.

  • fetöcüler için 432km yürümek

    bazı anası, ölüsü sikişmiş puştların aleni bir şekilde attığı iftiradır.