cafe racer30
profili

  • pkk'nın türkiye bize nükleer bomba attı iddiası

    türk silahlı kuvvetleri dersim isyanı'nda zehirli gaz kullandı palavrası sıkıp, referandumda evetleri toplayan ak partili abilerinden almış olmalılar bu aklı. yakışır. yarın hakkari üzerindeki mantar bulutu fotoğrafı paylaşmasalar iyi.

  • vahdettin'e hain diyenler yargılanacak

    kazınsa her akp'li gibi altından bir fethullah gülen hocaefendici, habur'da pkk'lı karşılamış bir reisçi çıkacak dangalağın lafı. bu arada vahdettin önce hain, sonra düşmandır. anadolu halkına ve kemalistlere yaptığı pislikler ve işgalci ingilizler ile işbirliği bir yana, yurttan kaçtıktan sonra türkiye aleyhine yaptığı kara propagandayı kıbrıs rum kesimi ve asala bile yapamamıştır.

  • istanbul surlarına dev ebu ubeyde afişi asılması

    ümmetçi vatan hainlerinin işidir. bunların bayrağı filistin bayrağı, orduları aha böyle hamas teröristleridir. el- nusra'dır. şunu savunan yaratık türküm demesin zaten.

  • atatürk'ü kimler sevmez

    akp- pkk- fetö isimli kokteyl oluşumun mensupları, kendi kız kardeşlerinden doğmuş çöl maymunları bunlar arasında gösterilebilirler. içimizdeki yunan ve ingiliz tohumlarını unutmamak gerekir tabi.

  • israil'in filistin soykırımını savunan yazarlar

    israil ile bir çok askeri anlaşma yapmış hatta israilli pilotların türkiye'de eğitilmesine katkı sağlamış, kürt petrollerini israil'e tankerlerle göndermiş, israil ile meclis dostluk grubu kurup vekillerin tamamına yakınını üye yapmış ak parti ve koltuk değneği mhp ve sözlükteki döküntüleri bu destekçiler işte.

    adam kendinden başka herkesin israil'i desteklediğini kurmuş kafasında birde eklemiş, batı taklitçiliği yapanlar diye! hani bu batının taklitçiliği ne oluyor açsa rahatlasak. faturalarını zor ödeyip, işe dolmuşla gidip gelen, ekmekle karnını doyuran millet batıyı ne ile, nasıl taklit ediyor?

  • trt'nin 100. yıl etkinliklerini ertelemesi

    akp- pkk'nın son numerosu, neyse! ümit özdağ güzelce sormuş bu fırsatçılara.

    "türkiye cumhuriyetinin 100. yılı ile ilgili baştan savmak amaçlı yapılmış konser ve gösterileri iptal eden trt’ye soruyoruz. hangi arap ülkesi türkiye’de terör saldırılarından ötürü herhangi bir kutlamasını iptal etti? türk milleti’ne saygısızlık ölçüsüne varan bu arapperestlik türk halkının gazze’ye olan sempatisini de artırmaz aksine içten içe azaltır: siz kutlamamak için bahane arıyorsunuz. yaşasın cumhuriyet yaşasın atatürk. devlet-i ebedi müddet , ilelebet cumhuriyet."

    görsel

  • hamas'ın yanlışlıkla hastaneyi vurduğu iddiası

    hamas'ın elinde beton katları bir defada iskambil kağıdı gibi savuracak ateş gücü olsaydı çoktan tel aviv'de kullanırdı, israil'in bilgi kirlilği olabilir.

  • kemal kılıçdaroğlu

    istanbul'da bilerek kazanması zor adayla seçime girdiğini, istanbul büyükşehiri kazanmadıklarını ak parti'nin kaybettiğini, ikinci tur sürecinde kalıcı başarının ekrem imamoğlu insiyatifiyle geldiğini yazdık durduk. i.b.b, kemal kılıçdaroğlu'na rağmen kazanılmıştı. değişim isteyen seçmen mesajını buradan vermişti. geçen zamanda ak parti'yi olduğu kadar kemal kılıçdaroğlu'nu korkutmuştu ekrem imamoğlu'nun yakaladığı ivme. öyle ki, ak parti'nin ekrem imamoğlu'na yönelik yetki törpüleme ve abuk sabuk davaları chp genel merkezince ya görmezden gelindi, ya da birkaç twitle geçiştirildiler. aday belirleme sürecinde anketler ve kamuoyundaki beklenti aksine kemal kılıçdaroğlu'nun aday meselesini her defasında nasıl sulandırdığıysa hafızalarımızda. bilhassa ekrem imamoğlu'na hapis cezası çıktığı günkü almanya ziyareti gözünün nasıl karardığına dair bir işaretti. neyse! bu herifin türkiye'deki islami muhafazakar vatansızların hukuksuz kazanımlarının garantisi olduğunu, dürüst değil sinsi olduğunu, koltuk sevdası ve saçma vücud diliyle chp'ye verdiği zararı yazdıkça bana özelden saran arkadaşlar dönebilirler mi? bir şey deneyeceğim.

  • 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü

    tarihinde ilk defa kendi milletini bombalamış islami muhafazakar fethullah gülen cemaati ve pkk dahil fetö ile masaya oturup devleti bölüşmüş islami muhafazakar ak parti'nin kendi menfaatleri uğruna çatıştıkları gün. hangi birlik beraberlik ve millilik? olan görevi uğruna şehit olan asker ve polisimize olmuştur.

  • depremde kayıplara karışan cemaat ve tarikatlar

    bir türkiye klasiği, yine ortalıkta yoklar. milyon dolarlarla oynasın dursunlar, sonra afad milletten para toplasın.

  • chp medyasının karne hediyesi et alındı yalanı

    akp pkk trolü'nün zırvası, tıkladığınız kaynağa harcadığınız zamana yazık.

  • 5 ocak 2022 abdullah öcalan'ın öldüğü iddiası

    ak partili barış güvercininin olası ölümü, şimdi kim seçimde bunlara mektupla yardıma koşacak? viri viri ahey.

  • süleyman soylu'nun şehit kardeşine pkklı demesi

    türkiye cumhuriyeti devleti darbe dönemlerinde bile bundan daha aşağılık duruma düşmemiştir herhalde, islami muhafazakara ülke mi teslim edilir amına koyayım?

  • 14 aralık 2022 milli iradeye darbe

    islami muhafazakarların saray ve 15 temmuz darbelerinden sonra kara bir leke olarak türkiye cumhuriyeti tarihine geçmiştir. sandıkta kaybeden, pkk teröristlerini televizyona çıkaran ak parti ve mhp'nin başı çektiği koalisyon 14 aralık 2022 ekrem imamoğlu davası ve sonucuyla esasen kendini tarih önünde mahkum etmiştir.

  • çocuk istismarı siyasetin konusu değildir

    kadının başörtüsü yirmi küsur senedir siyasetin konusu olurken iyiydi, şimdi mi değişti? sorusunun yöneltilmesi gereken ak partili kadın ifadesi. kadına şiddet ve çocuk istismarı siyasetin konusu değilmiş. hadi oradan!

  • polis bandosunun akp seçim şarkısını söylemesi

    türbanlı polisleri normal karşılayanların şikayet etmemeleri beklenen olay, işin sonu nereye varacak zannediyorlardı merak konusu? bunlar türkiye'nin iyi günleri. seçimi muhalefetin adayı kazansa bile kim olduğu farketmez! bu partilileşmiş ve yer yer radikalleşmiş emniyet, jandarma ve yargıyla işi zor. ben 15 temmuz benzeri bir isyan dalgası bekliyorum. ayrıyeten silahlanan selefi dernekler, suç oranları yüksek suriyeli ve afgan başıbozuklar ve tabi türkiye'ye doluşmış ışid artıkları var.

  • 1 kasım 1922 saltanatın kaldırılması

    düşmanla işbirliği yapmış, gaflet dalalet ve hatta hıyanet içindeki osmanlı padişahı vahdettin'in işgalci ingiliz güçlerine sığınmasıyla sonlanan sürecin başladığı tarih. türklüğü asırlarca zincirlemiş islam halifeliğinin daha sonra kaldırılmasıyla pasta cilası çekilmiştir (1 kasım 1922- 3 mart 1924). türkiye, düşmanla birlikte hain hanedandan kurtarılmış, lozan ile kapütülasyonlar sonlanmış (1923), tevhid-i tedrisat kanunu ile (1924) medreseler kapatılmış, harf inkilabı ile (1928) devam eden yıllarda genç ve modern cumhuriyet kemalist prensiplerle yükselmiştir.

    kemalistler yazmışken,

    - padişah vahdettin ve mahiyeti yurdu tertemiz terketmiş, kimseden intikam alınmamış kan dökülmemiştir. hanedan mensuplarının daha sonra kısmen dönmelerine izin verilmiştir.

    - osmanlı hanedanının 100 seneyi aşkın zaman hristiyan batı ülkelerine taktığı dış borçlar, son kuruşa kadar kemalistlerce ödenmiştir. son taksit 1954 yılında kapatılmıştır.

    - kemalistler, osmanlıya gönül birliği kan ve muhabbetle bağlı isimlerden mesela enver paşa'nın oğlu ali enver'in türk silahlı kuvvetleri'nde subaylık yapabildiği veya eksiksiz vatan haini ali kemal'in oğlu zeki kuneralp'in büyükelçi olabildikleri laik demokratik ve hukuk devletini kurmuşlardır.

    - mesela abdülmecid efendi'nin kızı dürrüşehvar sultan, inönü döneminde türkiye'ye girip çıkabilmiş, ziyaretlerinden birinde ismet inönü tarafından çankaya köşkünde kabul edilmiştir.

    - az şey değil saltanatın kaldırılması. çarpık dünya görüşleriyle laik cumhuriyet ve atatürk ilkelerine saldıran dinciler unutuyorlar! "ben gürcüyüm eşim arap" diyebilen biri ancak bu şekilde türk ulus devletinde önce başbakan, sonra cumhurbaşkanı olabilmiş ve iktidarı yasalar ve meclisçe güvence altına alınabilmiştir.

  • kemal kılıçdaroğlu

    kamuda cübbe, takke ve şalvar için "bunlar uç örnekler, böyle şeyler göreceğimizi zannetmiyorum.." buyurmuş çakma ana muhalefet lideri, vay arkadaş! cübbeli amiral ve kılıçlı diyanet işleri başkanı sanki türkiye'de arz- ı endam etmediler. sanki çember sakallı polis resmi polis otosuyla tur atmadı bu ülkede. takkeli başhekim bir piyesin parçasıydı?

  • cumhurbaşkanı imamoğlu'nun ilk icraatı

    ana muhalefet lideri olacak soytarının bırak üzerine gitmeyi adlarını anmadığı cemaat, tarikatların istanbul'da milletin sırtından geçinmelerine son vermiş, tügva isimli paralel yapının ipliğini pazara çıkarmış ekrem imamoğlu'nun ilk icraatı. yahudi madalyalı dincinin yenilebilir olduğunu göstermiş, hakkındaki muhalefetinki dahil tüm olumsuz propaganda ve kısıtlamaya rağmen hizmet üretebilmiş ekrem imamoğlu şüphesiz mevcuttaki yetkilerle çok şeyler yapabilir. kanımca ak parti sosyal medya hainlerinin içlerinden geçecektir ilk olarak.

  • rus ordusu

    iletişimde problem beklentisinden zırhlı araçlara işaretlemeler yapıp dost ateşinden korunan ordu. tanklardaki kolay görülebilir, kafa yormayan z ve v harfleri bundan. kurmayları kamuflajı bozmasına rağmen böyle demode yönteme başvurmuşlar. savaşın kiev başta olmak üzere büyük şehirlerde yaşanacağını düşündüklerinden çeçenleri olaya dahil etmeleriyse şimdiye kadar belirgin bir katkı sağlamadı. yine uzmanların aktardığına göre askerler ukraynalı soydaşlarıyla çatışmaya ikna olmuş değiller! yirmi yaşında olup deneyimsiz ve tatbikatta olduklarını zanneden rus gençler sır değil. üstelik rus askeri varlığının büyük bölümü şu an ukrayna'da! görünen o ki, nükleer caydırıcılık ve yüksek teknoloji kara savaşlarında belirleyici olamıyor hala. ruslar, körfez savaşındaki ırak askerleri gibi savaşabilir tankları bırakıp kaçıyorlar. normalde bu araçlar ya imha edilir ya tuzaklanır, ukrayna'da etraflarında toplanan siviller selfie çekiyorlar. bütün gücünü kullanmadığı belki doğrudur, fakat prestij kaybı yaşadığı gerçektir rus ordusunun