lvssr4
profili

  • karı koca ayda toplam 50 bin tl kazanmak

    bana göre hayvan paradır da muhtemelen aşağıdaki gibi hesap yapanlar çıkar burası öyle bir ortam.

    "istanbul şartlarında çok da matah olmayan bir paradır.

    kira 15 000
    araba kredisi 10 000
    çocuk okul - servis : 12000
    evde yardımcı : 5000

    geriye sadece 8000 kalıyor daha faturaları - tatili saymadım .

    ayrıca 6000 usd yapıyor öyle matah birşey değil gençler."

    adamın amına korlar kamil

  • youtuber'ları itici yapan detaylar

    gereksiz yüksek enerjiyle söylenen "merhaba arkadaşlar" dır. aynı coşkuyu sabah 7 de brütten maaş aldığı servise binerken göstersene pezevenk.

  • dünyaya 30 saniye seslenme şansında söylenecekler

    "aranızda atatürk havalimanında benim bavulumu çalan bir yavşak var, isim verip rencide etmek istemiyorum şimdi 20 saniyeliğine güneşi kapatıcam valiz ortaya çıkmazsa amınıza koruma"

  • çocukken yapılmış küçük iş girişimleri

    sene 1994 tam 9 yaşındayım alper diye bir arkadaşım var oğlan çocukları ile pek anlaşamaz çevresinde hep kızlar olurdu sınıftaki kankalarımın aksine ben severdim alperi işte onunla birlikte beraber mizah dergisi çıkarmıştık anlaşmamızda içeriği o oluşturacak satışı ben yapacaktım.o yaşta bile enteldi o hem çizim yapıyor hem de yazı yazabiliyordu süper olacaktı işler.tam bir hafta içinde bana ilk sayıyı verdi bana dedim alper bu kalın olmamış mı (40 sayfalık iş çıkarmış komikli komikli çizimler falan ama çizdiği herkes çöp adam kıvamında), hayır dedi dedim bu yavşak maden lan maden çok para kazancaz.neyse gittim fotokopici mustafa abide fotokopi çektirdim 5 tane kopyaya param yetmişti bu piçin 40 sayfalık işi yüzünden.dedim önemli değil bunları satarız kazancımızla daha çok çektiririz. aldım gıcır gıcır beyaz a4 e basılmış ilk sayılarımizı gittim sınıfa bak dedim alper dergimiz. cok gururlu bir andı lan yemin ediyorum gözlerim dolmuştu.hemen ilk satışımı yaptım,sınıfın zengin bebelerinden birine ardından sınıfın ortasında kopyalar bagırıyorum "komik dergi komik ister misin çok iyi arkadakiler en komik"hiç ummadığım bir anda arkamda ,okulun en orospu çocuğu ve en beleşçi hocası olan ibnetor bitiverdi bunlar ne çocuklar dedi dedim hocam bunları biz yaptık .o yaştayken heriften ufaktan da olsa bir aferim bekliyorum ama bu ibne ne yaptı biliyor musunuz ver bir tanesini deyip aldı lan eline gitti, öylece bakakaldım diyemedim ki bunlar paralı öğretmenim ,yemedi lan.iste o anda otoriteyle olan kavgamı da 9 yaşındayken kaybetmiştim hala kendime gelemedim. sonra ortağımdan bir tepki beklerken geldi elimdeki kalan 3 sayıya baktı lvssr ben bi tanesini burçine vericem dedi aldı elimden gitti göt. içimde deli fırtınalar kopuyor nasıl bir sinir anlatamam size koştum ibnenin arkasından dedim dagitiyorum lan bunları satmayalım 2 taneyi satsak ne olacak ki dedim kankalarıma dağıttım sırf ibne alper morarsın diye. ilk satışımdan kazandığım paranın yarısını istedi benden dedim sıktır git. gitti o da kendine başka ortak buldu,hem çok kopya yaptılar dergilerine kıskandım bok attım dergilerine sınıftakilere bunlar komik değil dedim aldırmadım lan kimseye.o girişim de başarısız oldu.
    kıssadan hisse, ortak olacağınız adam sizinle aynı vizyonda olsun, ve entellerle ticaret yapmayın.