supremeelitefirstclass5
profili

  • 2 milyon yeni suriyeli müjdesi

    şu amına kodumun suriyelilerini besleyeceğimize inek besleseydik hem hayvancılık artardı hem etin kilo fiyatı düşerdi. sırf zarar aq ibneleri ya

  • bilgisayar oyununda manzara seyretmek

    (bkz: dead island)
    (bkz: far cry 3)

    bu ikisinin manzaralarını hiç bir şeye değişmem.

    (bkz: euro truck simulator 2)
    ama bu bambaşka.
    öğrenciyken bilgisayar masam tam pencerenin yanındaydı. açardım ets2 yi giyerdim atleti, demlerdim çayı. elimi evin penceresinden sarkıtıp ets2 oynardım almanya senin ingiltere benim * bundaki keyif hiç bir şeyde yok.

    hala düşünüyorum keşke uluslar arası çalışan tır şoförü olsaydım diye ama gittim yarrak var gibi müğendiz oldum hayatım sik gibi.

    hayatımı skeyim

  • kürt atasözleri

    en iyi elektrik kaçak olandır.

  • 1990 öncesi doğanların ortadan tamamen kaybolması

    senle aynı doğum tarihine sahip arabayı sıfır aldım ben amk veledi dedirten başlık.

  • dünya güneş'e 1 mm daha yakın olsaydı yanardık

    içerisinde bir çok mal beyanı barındıran başlık.

    patlama* sonrası sistemde şu an ki gibi sadece 8 gezegen ve bilinen 166 uydu olduğunu varsaymak tamamen mallıktır. mallığın dik alasıdır. patlama sonrası sayısı belirlenemeyen binlerce hatta milyonlarca irili ufaklı parça ortaya çıkmıştır. hızı, mesafesi ve kütlesi güneş çekimine uygun olanlar sistemde kalmış geri kalanlardan bir kısmı henüz katılaşmamış gezegen yüzeylerine düşmüş/çarpmış, diğer kısmı ise uzay derinliklerine doğru yol almıştır. sadece yörünge sebebi ile merkez kaç kuvvetini dengeleyebilecek mesafeye doğru hızla fırlayan parçalar veya sonradan sisteme dahil olanlar günümüze kadar gelmiştir. bir nevi gezegenler arası doğal seleksiyon. aynı şekilde bizim güneşimizden kopan veya gezegenlerimizden kopan başka parçalar da bir başka sistemde şu anda dönüyor olabilir.

    dolayısıyla dünyada bu durum içerisinde, bu mesafede, bu kaynaklara sahip olduğu için biz varolabildik, dünya insanlar için yaratılmamıştır. dünya zaten vardır ve biz üzerinde uygun ortam bulan bir bakteri gibi üremişizidir. dünyanın bizim için yaratıldığını düşünmek küflerin kendi aralarında ekmekler bizim için yaratıldı demesi kadar abesle iştigaldir.

    dünyanın yeri sistemde daha farklı bir yerde olsaydı zaten biz oluşamayacaktık. biz oluştuğumuz için değil yani tüm bu hengame..

    ayrıca donma ve yanma o 1mm mesafe ile değil güneşe olan açı ile alakalıdır.

    özetle düşünüldüğü gibi bir anda gezegenler belirli mesafelerle sıralanıp zart diye dönmeye başlamamıştır mevlana mı bunlar amk..