hochstwahrscheinlich5
profili

  • herkesin hayalleri varken evde öküz gibi oturması

    tespit gibi tespit. 17 gün sonra gireceğim ve başarma ihtimalim yüksek bir sınav var ancak ben bu sınava çalışmak yerine sürekli bahaneler üretiyor, saçma sapan işlerle vakit öldürüyorum. hayallerime ulaşmak bu kadar yakınken neden boyle bir şey yaptığımı kendime bile açıklayamıyorum. çalışmaya başlayınca bu entryi editleyeceğim.

  • galatasaray

    geçtiğimiz gün almanya'da ispanyol bir kızla tanıştım, kendisi tam bir katalan ve barcelona aşığı, madrid düşmanı. uzun bir süre katalonya referandumu hakkında konuştuktan sonra sohbet futbola geldi tabi ki. tam o dakikalarda porto-beşiktaş maçının sonucunu gördüm, ona da gösterdim. beşiktaş diye bir takımı hiç duymadığını, sadece galatasaray'ı bildiğini söyledi. aynı gün japon öğrencilerle konuştum, türkiye hakkında ne bildiklerini sordum ilk söyledikleri şey (bkz: günaydın) ikincisi ise galatasaray oldu.. türkiye denildiğinde akla gelen iki şeyden biri istanbul, diğeri galatasaray. bu yüzden diyoruz ya türkiyedir galatasaray.

    bu imaj ancak bir başka türk takımının şampiyonalr ligi şampiyonu olmasıyla değişir, onu da gerçekleştirirse yine ilklerin takımı galatasaray gerçekleştirir. dünya'da ki en büyük gurur kaynağım önce atatürk, sonra galatasaray.

  • tek başına sinemaya gitmek

    kaybedenler kulübü'ne yalnız gitmiştim. çıkışta bir kız yanıma gelip arkadaşının tanışmak istediğini söylemişti. filmin etkisiyle havalı bir bakış atıp, teşekkür ederim ama olmaz diyerek reddetmiştim. sanırım başıma gelen her şey bu yüzden.

  • ukrayna veya rusya'nın köyünden kız bulup evlenmek

    türk kızının triplerine, görmemişliklerine katlanacağıma tarhanayı kendim yaparım.

  • arda turan'ın göbeği

    ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.
    m.kemal atatürk.

    maalesef (bkz: üçte sıfır).