kil pacino6
profili

  • fernando muslera

    muslera olmasaydı şöyle olurdu,muslera olmasaydı böyle olurdu diyeceğine git fabri,boyko ve tolga üçlüsüne verdiğin maaşları topla adamakıllı kaleci al ağlama. futbol denilen oyunda kaleci oyunun bir parçası ne demek amk muslera olmasaydi siz gorurdunuz gününüzü. neuer olmasaydi bayern görürdü gününü diyor mu ki acaba dortmundlular shsjsjsjs.

    biri de şenol güneş faktöründen bjk'ye gelir diyor.koctas sentetik tinerde indirime gitti sanırım pırıl pırıl kafası. adamın kariyerinde hamzaoglu dışında çöp teknik direktör yok.mancini ile çalışmış, terimle çalışmış şimdi de riekerink gibi pozitif bir insanla çalışıyor. yani riekerink'i bırakıp "pas versene yaaa allah belani versin yaa" diyen karadeniz siveli,her anı trip olan bi adamla mı calisacak? ok muslerayi görürsem söylerim: )

    edit: gelen mesajları görseniz ağlarsınız amk. fatih terim dememin sebebi senin benim nefret etmem değil sayın gerizekalı muslera'nın çalıştıkları hocalar ve kariyerlerinden dem vurdum. valla muslera'ya sorsan fatih terim şenol güneş'ten daha iyi hoca der.cvlerine bakarsak da durum öyle nefret etmek başka kariyer başka.ayrıca terim muslera'ya ne gibi kötü bir davranışı olur ve tam aksi şenol'un pozitif katkısı olur anlamak güç jsagdfjskgvf.ya bi sikitirin gidin amk tinercileri.

  • roberto mancini

    bu takım benim değil derken gerizekalı hamza fanları "atkılı italyan burdisso'nun hesabını ver" diyerek adamın futbol bilgisini tartışıyorlardı.daha ayağının tozuyla torino'dan aldığı 1 puan karlı juevntus maçı falan derken içeride bursa,akhisar gibi rakiplere yarım düzine gol atan ama deplasmandan galibiyet çıkaramayan bir hoca görüntüsündeydi. kalsaydı eminim bu sorunu da halledecekti.

    mancini sezon başı kamp yapmayı ister,kendi sistemine göre oyuncular aldırır ve bununla da başarılı olur.şu anda city hala kendisinin kurduğu sistem ve kadro ile mücadele ediyor ve şampiyonluk kovalayıp bazı sezonlar şampiyon oluyor.şimdi de sezon başında hazırlık şansı bulduğu inter'de doğru insanları kadroya monte ederek liderlik koltuğuna oturdu.

    inter'e zaten sempatim vardı ama mancini-melo-telles üçlüsüyle şampiyon olmalarını can-ı gönülden istiyorum.şu adamı hamza hamzaoğlu ve 3 kupasıyla kapıştırmak yemin ediyorum futbolun kendisine küfür.amk jem paulculeri mancini kim siz kim.

  • hamza hamzaoğlu

    haftalık zırvalamasını gerçekleştirmiş yine. umut'un sözleşmesi uzamasaydı ben uzatacaktım çünkü umut kadar mücadele eden oyuncu var mı takımda diyor.

    mücadele eden umut'a hep beraber tek kare ile bakalım.

    http://i.hizliresim.com/d9roj6.jpg

    hamza hamzaoğlu haklı tabi. mücadele ediyor abisi. alıyor veriyor,topu rakip sahada tutup hücumcuların yerleşmesine katkı sağlıyor. yukarıdaki örnekte gibi kafa toplarına hakim...geriye ne kalıyor tabi ki gol atmak orada da istatistikleri hiç fena değil doğrusu.10 maçta 2 gol atmış daha yanına yaklaşan bırakın türkiye'yi avrupa'da topçu yok.

    uzat abi sözleşmeyi kim var kim yoksa 2023'e kadar oynasın.hiç performansına falan bakma direk uzat.sen 4 yıldızlı 3 kupalı bir adamsın yancıların şimdi gelir nasıl olsa.nankörler italyanlar müstehak size diye.

    çaykur rize'den 4 gol ye sarajevo'dan 3 gol ye sabri'nin,umut'un sözleşmelerini uzat.helal süper böyle devam.

    ben bu sene ligi yaktım arkadaş. bu çapsız gidecekse 6. olmaya razıyım ben.sikerim başarısını da başka bir şeyini de.bu kadar vizyonsuzluğu ve adam kayırmayı inanın midem kaldırmıyor.cidden bi revizyon şartsa 6. olalım amk ben razıyım.

  • hamza hamzaoğlu

    bu gerizekalıdan bu çomardan bi sikim olacağı yok hala diretiyosunuz amk...3 kupayı amınıza sokun teker teker.ikide bi üç kupa yazan ağzınızı sikeyim sizin.

    evlatlarıyla beraber lağvedilmesi lazım. hamzacılar bi açıklayın da bilelim aq galatasaray ne oynamaya çalışıyor bi izah edin galibiyet mağlubiyet önemli değil. harbiden açıklayın teker teker analiz kasın.umut bu yüzden lazımdı sabri olmazsa olmazdı de selçuk tek başına orta sahada oynamak zorundaydı ondan oynadı de.

    götün götün kaçmayın orospu çocukları puan kaybı sonrası.iki maçta yenilen altı golün izahını yap. 34'lük luisao altı pastan tavana nasıl astığını,son iki dakikada neden saçma sapan iki gol yedirdiğini izah et.belçika milli takımının oyuncusu neden sabri'nin yedeği?hepsini izah et orospu çocuğu.ondan sonra bende evet hamza lazımmış bizim takıma diyeyim.

    ama yoklar işte piyasada.sizin de amınıza koyim.

    edit: yancılarından birisi mesaj attı açıklayım kim olduğunu da sinan gümüş'ü iki maç izlememiş olanları engelleyin diyen benim yazımdan sadece iki yazı sonrasıdanki entryi yazan arkadaş.specialist-generalist dersem avel avel bakacaksın diyor. herhalde specialist umut bulut generalistte sabri sarıoğlu.diğerleri de mustafa kemal'in askerleri.

  • selahattin demirtaş

    az önce cnn türk açıklamasını yarıda kesmedi ve dinlediğim kadarıyla baya sert açıklamalar yaptı.

    "devlet tarafından halkına açık saldırı vardır, hiçbir dünya lideri taziye için cumhurbaşkanını aramasın"

    "etkili bir soruşturma yok.bundan önceki saldırıların sorumluları da ortaya çıkmıyor.istifa eden de yok"

    "ellerinize o kelepçeler takılacak, o gençleri kelepçeleyip arabalara bindirdiğiniz gibi kelepçelenip cezaevine gireceksiniz".

    valla kendisine ve partisine oy atmadım ama dediklerinin herhangi bir cümlesinde yanlış bir ifade yok.

  • hdp'nin barajı geçemediği bir 8 haziran

    kıyılarda ve eskişehir bölgesinde kırmızı renkler, olabildiğince sarı rengin anadolu'ya hakim olduğu, tek tük mhp'yi belli eden mor renkler...

    açılan sandık sayısı %99.6 akp yuzde 45'i geçmiş, istanbul il başkanı vs herkesi nasıl sandığa gomduklerinden falan bahsedecek, ekside özerk trakya cumhuriyeti tartışmalarıyla türkiye 'den siktir olup gitmek basliginda yazılan 500 küsur entry.

    alın size kıyamet senaryosu. chp secmeniyim ama maalesef bunlar olur.ondan sonra ne ak saraydaki zatı ne de küçük enisteyi kimse durduramaz...