bibidibabidibu16
profili

  • edin dzeko

    fred'in yokluğunda takımın yarısı gibi oynamaktadır. allah korusun birkaç hafta sakatlanırsa dahi bu sene biter. hücum onsuz akmadığı gibi adam savunmaya da koşuyor, yaşı bilmemkaç. çok büyük karaktersin be.

  • edin dzeko

    van hooijdonk reloaded. bir gün yaşlı ama kariyeri çok iyi bir forvet gelir ve fenerbahçe için biten umutlar yeniden yeşerir. çok rahat ve çok profesyonel. mükemmel bir forvet.

    edit: hadi debeye sokalım renktaşlar. yaşasın cumhuriyet, yaşasın fenerbahçe.

  • ahmet çalık

    insanların, ölüm haberine kademe hatalarını yazdığı merhum oyuncu. siz ne çeşit yaratıklarsınız çok merak ediyorum. ne kademesi lan adam vefat etmiş gencecik yaşta, ilk aklınıza gelen bu mu oluyor inanılır gibi değil.

  • josef de souza dias

    herif kariyer maçlarından birini oynuyor bize karşı. ne yalan söyleyeyim acı vermiyor değil eski oyuncumuzdan hem de kendi sahamızda iki gol birden yemek. tam fenerbahçe cenabetliğine yakışan bir durum daha işte. amk.

  • evlendiği adamın kedisini evde istemeyen kadın

    olayın başka bir hikayesi var mı bilmiyorum, varsa muhataplarından özür dilerim ama sadece okuduğumuz kadarıylaysa; erkeğimiz tam bir amsalak ve kılıbıktır. kediyi kabullenmiyorsa siktiri çekmeliydin, bu kafayla o kadın senin donuna kadar alır ileride güzel kardeşim. demedi deme.

    edit: havada kaldı biraz yazdıklarım. kediler, köpekler ya da diğer evcil hayvanlar bizim dostlarımız ve onları insanlardan ayrı tutmuyorum kendi adıma. bir süre onlarla aynı evde vakit geçirdiğinizde bir insanla kurduğunuz bağdan bile daha büyük bir bağ kurabiliyorsunuz. o kedi değil evlat, kardeş oluyor sizin için. kimse için de evlat, kardeş sokağa atılmaz, atılmamalı. bir insan olarak ne kendimi bir kediden daha önemli görüyorum ne de başka insanların kendini bir kediden daha önemli görmesine tahammül edebilirim.

  • 4 mayıs 2020 cumhurbaşkanı erdoğan açıklamaları

    ben bir peygamberin ümmeti filan değilim ben türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım. yeter artık inançlarınızı dayattığınız ve benim adıma konuştuğunuz.

  • tofaşla makas atarken taklaya gelen gençler

    ölmediklerine üzüldüğüm gençler. potansiyel birer katil olarak, trafikte kaldıkları yerden devam edeceklerine dair en ufak bir şüphem yok.

  • 24 eylül 2017 beko markalı ocağımızın patlaması

    tempered glass'tan(temperli cam) yapılan cam ocaklarda rastlanabilen durum. büyük ihtimalle gözle görülmeyecek derecede küçük bir çatlak vardı camda ve zamanla ısına soğuya, termal stresten ötürü büyüdü ve en sonunda patladı.

    geçmiş olsun dileklerimle.

    edit: muhtemelen cam tedarikçisi kaynaklı bir durum. beko cam tedarikçisini öpecektir diye umuyorum.

  • tolga ciğerci

    yeteneği kısıtlı her türk futbolcusuna örnek olmalı. adam plase vuruşlarında uzmanlaşmış. her şeyi iyi yapamıyor olabilirsiniz ama bir şeyi çok iyi yaparsanız çok fark yaratıyorsunuz.

    adamdaki plase kalitesi şu ligde bir tek burak yılmaz'da var lan. adam bariz çalışmış ve geliştirmiş. takdir etmemek elde değil.

  • yazarların hayallerini gerçekleştiriyoruz

    kendim için değil bu. ekşi sözlük kendi ismini kullanarak ekşi sözlük konseptli bir cafe/bar tarzı bir yer açsa, sadece yazarlar girebilse, uygun fiyattan içki, yemek satılsa aynı zamanda ekşi'nin içindeki müzisyenler canlı müzik yapsa fena olmazdı. ekşi sözlük çok büyük bir topluluk ve gittikçe de büyüyor. bu tarz şeyler düşünseler çok iyi de olur çok güzel iyi olur tamam mı?

  • memen güzelmiş demenin kibarcası

    (bkz: memintolar da tombiktoymuş)

  • ersun yanal

    galatasaray'a götünü açmadığı için anti futbol oynattığı iddia edilen teknik direktör. he canım he gülüm. bu kadar da hazımsız olmayın be abisi. ilk kez yenildiniz, yine yenileceksiniz. futbolun içinde var bunlar. kendi takımının beceriksizliğine laf edeceğine kalkmış karşı takımın teknik direktörünü suçluyorsun, aferin.

    türk futbolunun ilerlememesinin sebebi ise işte bu suçu hep karşı taraflarda, başka yerlerde arama zihniyeti. kimi hakemi suçlar, kimi karşı takımı, kimi sahayı, kimi sistemi. oldu amk.

  • iki hafta annesiz yetişen embriyo

    aynı tarihlerde türkiye'de bilimin gündeminde, bir kavanoz başları çekmektedir.

    (bkz: kötü söz söyletilen kavanoz)

  • ülkerspor

    beyinsizlerin fenerbahçe deme şekli. sizin ben çekememezliğinizi sikeyim. çok etkili oluyorsunuz gerçekten fenerbahçe erkek basketbol takımına ülkerspor dedikçe. belki yeteri kadar ülkerspor derseniz; günün birinde ülkerspor'u canlandırabilirsiniz. her gün yatmadan önce 100 kez ülkerspor demeniz benden size tavsiye olunur.

    (bkz: inş cnm ya)

  • 2. serbest atışı ribaund avantajı için kaçırmak

    2015 yılında, ilk defa bir yazar kardeşimizin aklına gelmiş olan taktik.

    (bkz: basketbol dünyası şokta)

  • 27 haziran 2015 büyük aksaray yangını