kyrios5
profili

  • bu senin eserindir ey suriyeli düşmanı

    ahmet hakan'ın bu günkü köse yazısıdır.

    --- spoiler ---

    “defolup gitsinler” dedin...
    suriyeli düşmanlığından başka bir şey bilmedin... acımasızca saldırdın... hedef gösterdin... nefret söylemine tavan yaptırdın... düşmanlığı körükledin de körükledin... yalan yanlış bilgilerle suriyeli düşmanlığına eşsiz katkılar sundun... toplumda suriyeli nefretinin oluşması için elinden geleni ardına koymadın...
    --- spoiler ---

    şeklinde girişi olan yazının muhatabı neden biziz anlamıyorum.yazının tamamına buradan gidiliyor

    bu olayı gerçekleştiren şerefsizlerin ardına bizi katma amacı nedir yahu?sırf kendi topraklarımızda rahatsız edilmeden, kültür farklılıklarından doğan çatışmalardan rahatsız, huzursuzluk duymadan sokaklarında gezebileceğimiz, çalışma hakları ellerinden alınmış gençlerimizi düşündüğümüz için mi bu olay meydana geldi?

    bu nasıl bir imansızlık, bu nasıl bir yaranma çabasıdır ki , bu olayın sorumlusu olarak bizleri gösterebiliyorsun? bu olayı gerçekleştiren iki şerefsizin , halkın suriyeli düşmanlığından beslendiğini iddia etmek nasıl bir deliliktir anlayamıyorum.

    manyak mısınız sayın ahmet hakan?

    bu topraklarda daha önce yaşanmış tüm vahşilikler için, mahkemelerin akladıgı çocuk tecavüzcüleri için, çocuk gelinler için, avrupayı dolaşıp türkiyede tecavuz edilerek öldürülen kadın için, istismar olaylarının döndüğü vakıflar için ne gibi bir argüman sunuyor, ögrenmek isterim.

  • kedi seven erkek

    yukaridaki andavallara bakip fikir yurutulmemesi gereken erkektir

    bir canli hayvandan prim yapilip karsi cins uzerinden ekmek yenilebilecegini dusunmek zaten beyin gelisiminin tamamlanmadigina isaret eder. ınsan beyninin nelerle mesgul oldugu cikardigi varsayimlarla aciklanabiliyor. yukarida yorum yapan beyinsiz bireylerin , sirf karsi cinse yaklasabilmek icin hayvan, obje aradiklari asikar. pipisi kucuk diye buyuk arac alan insan ornegi vardir ya, bu herifler o kategoriye giriyor iste.

    kedi seven erkek, erkektir. kopek sevenden, dana sevenden , kus sevenden bir farki yoktur ve olmamistirda.

  • gürsel tekin'in vatandaşa ana avrat düz gitmesi

    dikkatimi ilk çeken şey ne kadar orospu cocugu varsa hepsinin küfrü üzerine alınmış olması olan olaydır

  • 6 ekim 2015 istanbul depremi

    depremi şaka zanneden bir gerizekalının sıçtığı tahmindir.

  • 27 haziran 2015 polisin köpeği vurması

    karakoldaki polislerin 3 yıldır beslediği sokak köpeğinin ,komiser yardımcısı tarafından vurulması.

    agzı dili olmayan zavallı bir sokak köpeğine ateş edebilen biri, eskaza ağzınızı açtıgınıza yada kendinizi savunmaya çalıştıgınızda size neler yapar bir hesap edin.

    kaldı ki bunu sıcaklarla,orucla vs açıklamaya çalışabilecek birinin de ayrıca kafasına sıçayım