fourmi1
profili

  • türkiye'de evrimin yasaklanması

    (bkz: (#69030250) )

    asla bakınız verip, hedef göstererek entry girmem diye düşünürdüm ama ben bu kadar ileri derecede cehâlet görmedim. teori ve kanun arasındaki farkı bilmiyor ama kod yazacakmış.

    meb müfredatına girebilmesi için öncelikli şartımız kanun olması imiş hem de newton kanunları gibi olması imiş. :) ilk önce şunu okuyunuz (bkz: (#65913591) ) daha sonra kod yazmayı öğrenirsiniz.

    kod yazmayı biliyorsanız da sakın yazmayın. zira kimseye yarar sağlayamayacağınız da pek açık.

    editlemiş paşamız, ben de editleyeyim: darwin'in evrim teorisinden bahsetmiyoruz, evrim teorisinden bahsediyoruz. ayrıca darwin zamanın şartları içinde bunu söylemek zorunda bırakılmış olabilir. o günden bu güne defalarca, farklı şekilde kanıtlanmış bir şeyi artık inkar ediyorsanız, affedersiniz ama bi' sorununuz mevcuttur. "newton kanunları" ne kadar kesin ise evrim teorisi de kesindir. terim olarak evrim kanunu da vardır. dilerim bir gün zihniniz aydınlanır.

    edit2: evrim teorisini halka dayatmayın yazan başka arkadaşlar da olmuş. sayın yazarlar, evrim teorisini dayatmıyoruz. en azından ben dayatmıyorum. ama gerçek budur. inanlara göre allah kesinlikle var mıdır? vardır. evrim teorisi allah'tan bile kesindir. daha nasıl açıklayalım bunu "allah aşkına"? değerlerle oynamak değil niyetim. inanan insana sonuna kadar saygım var ama bu kadar net olan bir şeyi daha nasıl anlatabilirim?