nienteli fabrizio8
profili

  • recep tayyip erdoğan

    kremlin kaynaklarından dün bizim reisin, "esad'ı devireceğiz" sözü üzerine putin'in arayıp "sen hayırdır birader, neyi deviriyorsun?" diye malumat aldığı geçiyor. koca 5000 yıllık türk devlet geleneğinin düştüğü duruma bakın. putin türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanını sorguya çekiyor.

    "esad'ı devireceğiz" falan böyle şeyler denilir mi arkadaş ya? reel-politikten bu kadar kopulur mu? o kürsüye total war delisi 17 yaşında çocugu çıkarsan o bile diyemez şu lafı. devlet adamı kahvedeki adamdan farklı olmaz zorunda yoksa bak akşamında böyle aklını alıyorlar.

  • 12 numara

    hani "pavalı köpek" muhabbeti vardı ya, he bu o işte. bir fenerbahçeli olarak diyorum bu adamlar fenerbahçe'yi falan temsil etmiyor. son zamanlarda bu ergen twitter kullanıcılığı yüzünden beşiktaş'dan yedikleri tokatın haddi hesabı yok zaten. bir fenerli olarak üzülüyorum ama içten içe bu ergenlerin göt oluşunada seviniyorum. caner ve gökhan transferlerinde rezil rüsva oldular resmen. sezon sonu oğuzhan'ı alacağız falan diyorlardı, adamlar sezon sonu gelip bizim basiretsiz yönetim yüzünden iki ciğerimizi alıp gittiler. bunlarda melis moduna girdiler o dönem. neyse, kısacası adminleri muhtemelen 17 ile 22 yaş arası çoluk çocuk.

    aklı başında hiçbir fenerli bu oluşumu ciddiye alıp takip etmemeli. selin şekerci'ye yaptıkları terbiyesizlik ve acizlikten başka birşey değil. güçleri ancak sosyal medyadan onu bunu taciz etmeye yeten bir garip oluşum.

  • lionel messi

    bu adamı beğenmeyenleri bir türlü anlamıyorum.

    götünümü siktirsin daha ne yapsın sahada? asist yapar hem de ronaldo'nun hayal edemeyeceği kadar, gol atar, adam çalımlar 3-4 kişiyi ipe dizer, frikik istatistiği bile ronaldo'dan daha iyi. gelir geriye oyun kurar, kırmadığı rekor kalmadı herifin. dünyanın en sert savunmalarını mütemadiyen sikip attı. daha ne yapsın amk?

    çıkmış adam ronaldo'dan daha kötü diyor. ronaldo kupada 2 gol atmış, finalde de oynamamış. bu adam kupa amerikada 5 gol 3 asist yaptı. oynadığı takımdaki spastikler karşı karşıya atamıyorsa bu adam ne yapsın?

    oğlum gizli gaysaniz açıklayın. kasmayın. ronaldo çok kaslı, çok yakışıklı, bitiyoruz deyin siz de, biz de rahatlıyalım. yoksa akli argümanlarla ronaldo'dan daha kötü demek normal değil.

  • martin skrtel

    biz niye bu tarz insanlarız anlamıyorum. şimdi gelin avrupa'nın baş takımlarında oynayan stoperlerin yaşlarına bakalım;

    pepe (33) real madrid

    ramos (30) real madrid

    kompany (30) city

    barzaglı 35 juve

    luisão 35 benfica

    chiellini 31 juve

    puyol 36 yaşına kadar oynadı barça'da.

    vidic 34 yaşına kadar oynadı manu'da.

    ujfaulisi galatasaray'a geldiğinde 33 yaşındaydı.

    alves 32 yaşında fenere geldi.

    ferdinand 34 yaşına kadar as çıktı manu'da maçlara.

    högh fenere geldiğinde 30 yaşındaydı.

    luciano fenere geldiğinde 29 yaşındaydı.

    yani şunu diyorum stoper oyuncular oyunu 50 metre boyunda oynadıkları için fiziklerine iyi baktıkları müddetçe 35-36 yaşlarına kadar üst düzey performans verirler. futbol tarihi bunun örnekleri ile dolu.

    galatasaray 25 yaşındaki serdar azize 4.5 milyon euro bonservis verip 2 milyon senelik verdi. sen pl'den 31 yaşında liverpool gibi bir takımdan elit stoper getiriyorsun, e bi zahmet 3-4 milyon uero bonserviste ver. bunun bu kadar abartılması çok komik.

    beşiktaş'ın stoperlerini yazalım;

    1. rhodolfo (iyi takipçiler haricinde birçok kişi adını beşiktaşla duydu)

    2. marcelo (adını beşiktaşla duyduk)

    3. necip :)

    4. alexsis delgado :)

    gs'ınkiler

    1. chedjou

    2. serdar aziz

    3. semih kaya :)

    4. hakan balta :)

    abi kurban olayım ya, şu adama ne yüzle çemkiriyorsunuz ?

  • fenerbahçe

    nasıl bir kulüp olduğunu size şöyle anlatayım;

    3 temmuz'a rağmen, 2 senedir kupasız kapatmasına rağmen, geçen sene 20 milyon euro bonservis zararına rağmen,ffp kıskacına rağmen, yerli en iyi iki bekini kaybetmesine rağmen, bugün wan der wiel, neustadter, atıf gibi oyuncuları bonservissiz kapatan, ziyech, zivkovic, lukaku, valbuena ve skertel'ın da peşinde koşan bir kulup. bende olsam ölümüne düşman olurdum bu kulübe.

    geçen sene şampiyon olan takım senin artığını alıp havalara uçarken, üstüne adam gibi transfer bile yapamazken, bir diğeri futbolcularına faiş cezalar keserek mersin idmanyurdu stayla takılırken, sen o kadar badireye bunları yapıyorsun.

    cumhuriyet demiş miydik?

  • sofiane feghouli

    geldiği an lig bir kararname ile bitirilmeli ve fenerbahçe şampiyon ilan edilip, acilen 2016 - 17 muazzez abacı sezonuna geçilmelidir.

  • fenerbahçe

    şimdi daha bunu mart ayında falan yazmıştım şimdi üşenip bulamadım o entryi.. orda şundan bahsetmiştim, "aziz yıldırım basketbol şubesindeki profesyonel yapıyı futbol şubesine uyarlamıyı ciddi anlamda düşünüyor şu sıralar" diye yazmıştım. fenerbahçe yöneticilerinden birinin yanında çalışan ve aziz yıldırım'ı falan yakınen tanıyan bir arkadaşım, " bu sezon ne olursa olsun aziz takımı komple değiştirecek. hatta ocak ayında avrupalı bir adamla anlaşıldı, bu işi o yapacak" demişti. sanırım bahsettiği adam terraneo idi. işte şimdi kendiside bu temizliği yapıyor. aziz yıldırım başarının artık avrupa'da kendini kanıtlamış başarılı yıldızlarla ve onları idare edebilecek otoriter bir hoca ile (bkz: obra modeli) geleceğine derinden inanmış vaziyette. birde portekiz ekolünü önermiş terraneo yani porto'nun g.amerika'dan bul, geliştir ve sat ekolü. terra reyiz gelir gelmez fener scout ekibini de dağıttı zaten. listeyi kaldırıp komple çöpe attılar. terra reyiz yeni bir scout ekibi oluşturuyor güney amerika ve portekiz menşeili. vitor boşuna getirilmedi. bir proje takımı yaratılıyor.

    yani şuan transferlerden falan çok daha büyük bir temel atılıyor. bırakınız feneri türk futbolunu değiştirecek adımları atıyor yönetim ve terraneo.

  • giuliano terraneo

    arka 5'liyi kurşuna dizen ünlü sicilya mafyası.