sizofren psikiyatr3
profili

  • 19 haziran 2021 koçak baklava rezaleti

    herkesin akıl verme derdinde olduğu rezalet. nedir bu? bir kişi ne sebeple olursa olsun dünyanın ta öbür ucundan bile bir şeyler sipariş verebilir. bu bambaşka bir konu. burada mesele ankara'da baklava bulmak ya da bulamamak değil, yazarın en iyisi olsun diye çabalamak istemesi de değil. keyfimiz öyle istedi, verdik deseler ne? ya da siparişine özen gösterilmesini istemesi çok mu anormal de kaç kere aradığı tartışılıyor. burada bunları eleştirmenin hiçbir mantığı yok.

    farkındaysanız esas mesele "kurumsal bir firma"nın kendilerine verilen ve yerine getirme konusunda vaatte bulunduğu bir siparişi, "her şey yolunda, hiçbir sorun yok" diye diye hatalı ve eksik teslim etmiş olması. üstelik kilosu 150 küsür lira olan bir şeyden söz ediliyor. yani totalde nerdeyse 1200 liralık bir sipariş. bir çoğunuz hiçbir aciliyeti ya da maddi önemi olmayan siparişleriniz 2 gün geç gelse şikayete başlıyorsunuz da şurada ciddi manada sıkıntılı bir durum yaşanmışken hemen eleştiriyorsunuz.

    az bi' empati be. nedenini bir kenara bırakın da sadece hiçbir sorun yaşanmayacağı konusunda sözel de olsa güvence verilen bir siparişin defalarca kontrol edilmesine rağmen yine de sorunlu gelmesine ve dolayısıyla yazarın nişan sabahında hesapta olmayan işlerle uğraşmak zorunda kalmasına yorum yapın. fakat o kadar uçmuşsunuz ki iş mesleklerle alakalı eleştirilere kadar gelmiş. yazık gerçekten.

    sözüm ona kurumsal kimliğiyle güven veren bir firmanın müşterisini mağdur eden rezaleti. hatta puanım 10/10.

    not: çifti tebrik ediyorum. dilerim düğün önü başka sorun yaşamazlar.

  • hobi niyetine okunacak üniversite bölümleri

    (bkz: gastronomi)

    hem meslek edin, hem yaparken eğlen. tam benlik işmiş, ah be.

    (bkz: besyo)

    itiraf ediyorum; kardeşim "doğa yürüyüşü dersimiz var." diyerek eşofmanını, "yüzme dersi var." diyerek gözlüğünü ararken ayar oluyorum. en son "tanıdığımız birilerinde çadır var mıdır?" diye sorduğunda ne hissettiğimi tarif bile etmek istemiyorum. hayır canım niye kıskanayım ki, peh!

  • en uzun uykusuz kalma süresi

    58 saat kadardı. sonra uzun bir uyku çekeyim diye yattım ve 2 saat sonra uyandım.
    (bkz: insomnia)