sonnenuntergang16
profili

  • alişan'ın sedat peker videolarıyla dalga geçmesi

    şimdi yanına ışınlansa ''reisim ben bunları kastetmedim, aşk olsun'' diyecek karakterde adamın eylemi.. bazılarını gerçekten omurgalılar sınıfından çıkarmak lazım..

    edit: pazar günü yayınlayacağı videosunda, sedat peker, fondaki tv'de cennet mahallesi'ni açsa ve pempe ablamızı ekrana sabitlese ne güzel olmaz mı?

    hayal etmesi açısından

  • ekşi sözlük dev çay mı kahve mi anketi

    dev çay kesinlikle kazanacaktır.. kahve de devse kapışırlar.. öyle anket..

    edit: başlık sahibinin mesajı ''virgül mü var gundi'' şeklinde.. yani başlıkta virgül kullanımı serbest olsa gözler daha da kan revan olacaktı.. neyse.. dev çay iyidir..

    edit2: "cümlenin yazımına laf eden tip" denmiş bana. birincisi bu bir cümle değil, başlık. bir cümle nedir, ögeleri nelerdir bunu anlatacak dürümüm yok. ikincisi buradaki hata yazım yanlışı değil, ota boka "dev, inanılmaz, süper vs." gibi öğeler (hangi öğe olduğunu yükleme "nasıl" sorusunu sorarak bul. yüklem söylemezse ona kızma) katarak başlık açmak.. 21 ekim 2012 acaip hakkari depremi, 8 ocak 2021 galatasaray fenerbahçe çekişmeli maçı vs. got it?

  • aysun kayacı

    bahsettiği şeyi anlamak için tuğla gibi kitaplar hatmetmek gerekir.. koca ülkeyi baklava dükkanı olarak görmekten daha geniş bir vizyona ve çağının ötesinde bir anlayışa sahiptir.. bir 15 sene sonra belki idrak edilir kendisi.. ayrıca dağdaki çoban bir temsildir, tam tersine gerçek hayatta dağdaki çobanların oyları üstün kılınsa belki devrilecek bir hükümet var ortada.. mesele ne dağ ne meslek.. mesele oy kullanma ehliyeti ile alakalı.. sonra dost ortamınızda "tam bir sığır, bu da insan mı" filan diye cümleler kurmayın kimse için; zira işte bu kadın sizin gündelik hayatta zaten söylediğinizi dile getirdi.. kocaman yürekli kadınımız, aysun hatun! çok yaşa!

  • 16 temmuz 2020 izmir depremi

    başlığı okuduktan sonra deprem olmuştur.. tarihe not düşülsün.. ben hazırlığımı yaptım çıktım, sokakta titretti.. az kaldı 1-2 saat önceden de yazdınız mı tamamdır..

  • kadının yaşça küçük erkekle ilişki yaşaması

    ben 36 yaşındayım kız arkadaşım 74. tek sorunumuz corona nedeniyle çıkamıyor ve whatsapp'ta geç yazışıyor. ama bunlar ilişkiye engel değil. bazen 3 aylığını ben çekip ona küçük sürprizler yapıyorum, ama küçük. büyük olunca kalbi tekliyor..

    edit: ayrıldık. okumuş bunu, kızdı.. 5 dk sonra "gel buraya" dedi gülerek. saçımı okşadı. "sen benim torunum musun" dedi. çok koydu bana bu laf. sevdiğim kız bana abi demişti de torun demesi koydu. torun ne yaaa beraber mi bot bağladık!!???

  • elektrikli motorların yasaklanması gerekliliği

    çözüm bulunması gerekliliği aşikar bir durumun yine yasakla halledilmesinin uygun bulunduğu(!) durum.. dünyanın en güzel çözümleri hep bu ülkede.. siyanürle öldüler, o zaman yasaklayın; motor çarptı öldü, o zaman yasaklayın; mini etek giydi tecavüz ettiler, o zaman mini etek yasaklansın.. umarım bir gün siyasilerden biri (allam sen biliyon birini) kürsüde yalan söylerken kalp krizi geçirir de, yalan söylemek yasaklanır.. bak o zaman bir gelişme sayarım.. eyyorlamam bu denli..

  • otelin havuzuna giren ayı oğlu ayılar

    (bkz: dostum ayı demişsin bu bildiğin ayı)

  • kadın fakir erkeğe aşık olur mu

    yeter ki ".... ..... ..... ..... ..... ..... .... .... ...." olsun, fakir de olsa olur şeklinde verilen her cevaba gülüyorum.. yahu o sayılan şeyler bir araya gelse, fakir değil at olsa seversin tabii.. fakirliğine karşılık talep edilen şeyler böyle çok iken, zenginliğin yanında görülmeyenler de bir o kadar fazla.. işte size ikiyüzlülük..

    zengin ama hayvan, kaba, küfürbaz, kıro, düşüncesiz, pis, göbekli kel erkek vs. fakir ama naif, centilmen, iyi eğitimli, kültürlü, bakımlı, sadık, sırma saçlı, kaslı erkek

    edit: aşık olur mu kısmında takılanlar olmuş, aşk kontrolsüzdür diye.. hayır, o kadar kontrolsüz değildir.. fakirlikten kasıt zaten fakir olmaktan ötürü mahrum kalınan şeylerin kişideki yansıması.. örneğin christian bale'i pejmürde kıyafetlerle, bakımsız bir ciltle, yağlı saçlarla, fakir olduğu için sahip olamayacağı estetik bir saç sakal tıraşıyla görse belki de aşık olmayacak.. mesele fakir diyince hemen cüzdanı değil.. fakir olmadığı halde dış dünyasına zenginliğini aktaramamış esnaflarımız da böyledir.. göbekli bakımsız amcaların banka hesaplarıyla 10 tane popçu satın alınır mesela, onlar da fakir gibi görünüyor..

  • rehberdeki en ünlü kişi

    hangisi en ünlü bilmiyorum ama istediğinizi ekleyebilirsiniz.. sonuçta rehberdeki en ünlü kişi de sizi kendi rehberine ekleyecek diye bir kaide yok.. tek taraflı olsun.. belki bir gün arar, telefonu "aaa artocum merhaba" diye açarsın, şaşırır.. yaa..

    ajda pekkan _ (532) 380 0090
    ali poyrazoğlu _ (532) 312 7389
    alişan _ (532) 606 6362
    arto _ (532) 277 1010
    beyaz _ (555) 408 1852
    ebru cündübeyoğlu _ (532) 281 9414
    ebru destan _ (533) 273 7673
    ece erken _ (532) 518 1898
    eser yenenler _ (535) 222 3939
    esra ceyhan _ (532) 460 1771
    gökhan özen _ (544) 513 8762
    gülben ergen _ (532) 295 9333
    hande ataizi _ (533) 366 9281
    hayko cepkin _ (532) 321 8007
    izel _ (532) 510 8787
    levent kırca _ (212) 269 0515
    nil karaibrahimgil _ (532) 242 0990
    müjdat gezen _ (532) 221 2442
    okan bayülgen _ (533) 315 0621
    özcan deniz _ (532) 760 1404

    kaynak

    edit: levent abi de vardı listede kaldırmadım.. keşke açsa..

    edit2: kıvanç tatlıtuğ'un ricası(!) üzerine kendisini listeden çıkardım.. kızlar mesajlarım kapalı, zorlamayın.. şansınız yokmuş..

    edit3: nil karaibrahimgil yerine kendi numaramı yazmıştım, sabahtan beri yeter kardeşim asıldığınız.. entrylere baksam hep kötü şeyler yazmışsınız ama maşallah hepiniz yürüyorsunuz.. ayıptır..

    edit4: hazır entry böyle favorilenmişken, her erkeğin hayalini süsleyen birini listeye yazıp, numarası yerine de kıl olduğum birinin numarasını yazasım var.. rahatsız etsin her arayan.. var biri aslında da, neyse..

  • ea sports'un skandal türkiye haritası

    kullanım amaçlarına göre harita çeşitleri:

    1) idari ve siyasi haritalar
    2) fiziki haritalar
    3) beşeri ve ekonomik haritalar
    4) özel haritalar

    şeklindedir. oyunlardaki, kitaplardaki veya internet sitelerindeki birçok harita son kategoriye giriyor. amaç oradan türkiye'nin ilk üçteki bilgilerine ulaşmak değildir. ama hata yapılınca artık geçmişteki puştluklardan ötürü canımız sıkılıyor. bunu yapan adam muhtemelen rusya'nın da yarısını götürmüş olabilir, coğrafyam iyi değil.. ama en azından bu tip işlemler için google'a bir yazar insan "country borders map" filan.. sonuçta oraya türkiye koyma amacın o oyunu o ülkede oynayanları da tavlamak.. bizim ülke olarak nelere ne kadar hassasiyet gösterdiğimizi bırak ea sports'u; dc comics, marvel bile biliyor.. ulan batman'i şikayet eden insanlarız biz..

    not: yama gelsin, illerimizi versinler..

    2018 ea sports artvin anlaşması
    1) dijital platformda alınan iller geri verilecek
    2) hatalara karşılık fifa 2021'de türkiye'nin gücü hep 10/10 olacak.
    3) kapitülasyonlar kaldırılacak

  • sözlükten sevgili edinmek

    eski zamanda (2005-2006) deneyimlediğim bir durumdu. yazılan entrylerin okunması, fikirlerin ifade edilmesi, karşılıklı yazışmalar vb. ardından msn'e geçiş yapılması, tırnak kadar fotoğraf bölmesinde ilk kez yüzün görünmesi, dinlediğin şarkıların yollanması, ilk fotoğraf, ilk randevulaşma ve ilk buluşma...

    şimdilerde sosyal medya hesapları bile eklenmiş halde sözlük hesaplarına. birisine ilk mesajı atarken, aslında elini yüzünü beğenerek yaklaşıyor olmak bile mümkün. ne derece samimi gelir bilmiyorum karşıdakine.

    bir de yaşlı adamlar gibi konuşacağım ama, nerede o eski ilk buluşmalar. fotoğraf bile istemeden istiklal'de beklediğimi bilirim. nasılsa tasvirlerle kafamızda şekillenen kişilerdik, tanırız derdik görünce. tanırdık.

    hey gidi hey.

  • alexandre pato

    ampul emojisi koymuş şimdi de, sıçtık. ekonominin başına geçebilir.

    edit: ilerde okuyan birinde "ne demiş lan bu" etkisi yaratmamak için özet: bu abimiz, sosyal medya hesabına aslan emojisi koymuş, biz galatasaraylılar da "bize mi geliyor" diye anladık, bakalım nolcak. keşke bir 10 sene önce yollasaydı. ya da msn messenger'da ne dinliyorum özelliğini açıp "zülfü livaneli - yiğidim aslanım" da dinleyebilirdi. biz anlardık.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    izmir’de yaşayan arkadaşlarla yazışmak isterim. dert yoksa yaratırım, sadece minicik sohbet yeterli içimdeki eski kanamış yaraların kabuklarını kaldırmak için. hemcinslerimde de aynı hassasiyeti göreceğimi bilsem “cinsiyet fark etmez” diyeceğim, ama sadece kadınlar yazarsa sevinirim.

    ön bilgilendirme: (bkz: #74485642)

  • hesap makinesi clear tuşuna üç kere basan adam

    işlem bitince clear clear clear yapıp ardından ekrana 250 tl yazıp karşısındakine "son bu olur" diyen adamdır. lan göstersene işlemin sonucunu. ne bileyim belki kotanjantı ark sinüsünü filan yanlış hesapladın.

  • 22 haziran 2017 izmir depremi

    günaydın demenin hayvancasıdır.

    edit: bir kere de öperek uyandır ya rab!

    edit2: "tünaydın" da demiştir.
    (bkz: #68999880)

  • pi sayısının 3 bin 141 basamağını ezberleyen çocuk

    öğrencinin biri: hocam pi'yi üç alalım mı?
    hoca: alabilirsiniz evladım
    bizim çocuk: hocam yaaaaaaaa :(((