yalniz olmak tercihtir3
profili

  • en iyi zeytinyağı markası

    işin içinden bildiriyorum üreticiden alıyım derken eğer tanışıklığınız, ahbaplığınız, aracınız yoksa ayakta sikilirsiniz. gidin marketten bilindik markalardan bütçenize göre alışverişinizi yapın en azından denetleme mekanizması var. köylüye güven mi olur, saçmalamayın. en son köylüye güvendiğimde oturup bazlamasını yediğim, çayını içtiğim, peynirlerinin tadına baktığım yörükten 2017'de toros dağlarında keçi tereyağı aldım 3-4 kilo civarında. eve gelince başka kaba aktarırken farkettik ki üst taraf keçi tereyağı, alt taraf margarin. yüzde 70-80'i margarin olan yağa dünya para verdim. tabi daha sonra köylüleri niçin öldürmeliyiz şiiri eşliğinde o köylüye bunun hesabı soruldu da bir boka yaramadı yani sonuç olarak.

    köylülere, yerli üreticiye falan güvenmeyin. burada en iyi zeytin yağı markası anketine gelip köylüden alın diyen adamların sözüne mi güvenilir. marka istiyorum oğlum ben, markette, hepsiburada'da, migros'da vs ulaşabileceğim marka. siktir git ev yapımı köylü yağını avanak turistlere kakala.

    mesela balcılarda da böyle bir olay var. çoğu köylü balparmak testlerinden geçip de balparmak'a ballarını satamazlar(araştırabilirsiniz) sonra balparmak'ı boklarlar. homojenize etme işlemi dışında türkiye'deki en kaliteli paket bal markası da balparmak'tır mesela.

  • yks 2020

    istediğiniz bölümü kazanamazsanız üzülmeyin. siz de cumhurbaşkanı olursunuz.

    gelen hakaretler üzerine edit: arkadaşlar neden kızıyorsunuz ülkenin cumhurbaşkanına da ihtiyacı var. bence çok önemli o da yani.

  • igor tudor

    şampiyonlar ligi'ne bununla gitsek, anamizi sikerler. çok net.