anadoljet4
profili

  • bekir coşkun

    ankara'da soğuk bir haftasonu kendisiyle bir bir söyleşide denk gelmiştik; toy bir üniversiteli olarak daha o zamanlar yazılarından duruşundan haberdar değildim. bir sürü sorulduktan günün koşulları tartışıldıktan sonra birisi "korkmuyor musunuz?" diye sormuştu ve o zamanki cevabı hayatımda kendime kılavuz yaptığım sözlerden birisi oldu daha sonra:

    "korkuyorum. korkmaz mıyım, ben de insanım. korku insani bir duygudur arkadaşlar. ama korkuyoruz diye de korkak davranacak değiliz!"

    meşrebine göre yolun açık olsun!

    edit: bu entry'nin dikkat çekmesini beklemiyordum; ankara'da serebral palsi çocuklara eğitim veren bir kurumun yöneticisinin başlığını canlı tutan yazarlar olursa (bkz: #114449280) sevinirim.

  • kitap okumanın gereksiz kutsallaştırılması

    "- kitap okuyor musunuz bay anderson?
    - okumuyorum, eksikliğini de hissetmiyorum.
    - ama biz hissediyoruz."

    ölü ozanlar derneğine ve (bkz: #93640771) 'e sevgilerle

  • dünyanın en sabırlı adamı

    masumluk ne demek tam olarak bilmiyorum; ama masumlar. salaklar; ama masumlar.

  • bedelli askerlik

    kısa konuşacağım: buraya gelip bedelli yapanlara hakkımı helal etmiyorum şu bu yazanlar olmuş. odtü ee mezunu bir mühendis olarak sizin o televizyonda görüp artık ülkemiz güçlendi dediğiniz hayvan gibi projeleri*ben yapıyorum. vatana hizmetse 6 ayda geliştirdiğim teknolojiyle kısa dönem askerlik süresinde hayal bile edemeyeceğiniz katkıları yapıyorum. bu cahil ve sığır tiynette hiç kimseye de hakkımı helal etmiyorum. hadi siktirin gidin şimdi