thirtyeightthousandfeet12
profili

  • mehmet hakan atilla

    vaatanini satmamistir degil de daha dogrusu, kendisinden yukarida olan tayfayi satmamistir desek daha dogru olacak olan banka muduru. gerci amerika bilmiyor mu sanki ne bok dondugunu, danisikli dovus hepsi.

    edit: vay amk sanirsin ki kendisi tegmen kubilay. ulan gerizekalilar adamin eninde sonunda donecegi yer belli, ailesi bilmemnesi nerde belli, got ister biraz cikip catir catir soylemek, beni feto tarafindan kandirildigini iddia eden tayfa azmettirdi demek. ucuz kahramanlik hikayelerinizi gotunuze sokun bir zahmet.

  • yeni dönemde ab ile yol alacağız

    dis mihraklarin hangi ulkeler oldugu konusunda kafa karistiran aciklama.

    reisin bu gun dis mihrak dedigi yarin kankasi oluyor.

    dunku kankasi yarin ic mihrak veya dis mihrak oluyor. burasi cok enteresan.

  • düğünde kepçeden düşen çift

    dogal secilim. simdi bunlar cocuk yapip yetistirse ne olacak? sike surecek akil yok yemin ediyorum.

  • bekaretini 1.4 milyon dolara satan kız

    hem ingiliz hem de 26 yasina kadar bakire kaldiysa 1.4 milyon degil 10 milyon dolar bile eder. gerci ingiltere'de 100 kisiden az kisiyle yattiysa bakire sayiliyor olabilir. arastirmak lazim.

  • 6 aralık 2017 rb leipzig beşiktaş maçı

    hala mustafa pektemek yazanlar goruyorum, pektemegi degil sampiyonlar ligi macinda aksam 7 de oynadiginiz hali saha macinda bile kadroya yazmayin, gitsin kumda oynasin o.

    mac icin asil tehlike (bkz: alamanya)'da yasayan hard comar kardeslerimizdir. orijini yozgatli, sivasli, corumlu veya bilimum comar uretim merkezi menseili bu yasam formlari tum emegin icine sicma potansiyeli tasimaktalar.

    almayin lan sunlari maca falan. face scanner koyun comara benzeyen giremesin.

  • cüneyt çakır

    bu ne aq biri gs yi dogruyor demis biri fb yi dogruyor demis, kiymasi guzel galiba bana da 2 kilo yagsiz yerinden ayarlasin.

  • rusya'nın s-400 kodlarını türkiye'ye vermemesi

    adamlar gelistirmis etmis keriz mi sana versin kodu, cok merakliysan yap arge yatirimini kendin uret

  • jose ernesto sosa

    adam istanbuldan kacta milanoya gitti kari dirdiri yuzunden, simdi o kari gidip trabzona mi yerlesicek? enteresan...

  • kurtlar vadisi vatan

    erhanin eli kopmustu, sonra senaristler biz bi bok yedik diyip bir ameliyat sahnesi yazdilar, erhanin cukunden yeni el yapip taktilar erhana, o kadar gelismis teknoloji var filmde.

  • alvaro negredo sanchez

    icerden bildiriyorum diyen zerzevat 1 hafta once de gignac tamam diye yazmis, neyin icinden bildiriyor acaba merak ettim.

  • türk insanının sıra beklemeyi bilmemesi

    olayin arka planina bakarsaniz adalet duygusu gelismemis ve duzgun kurallarin olmadigi toplumlarda siraya girme kulturunun olmadigini gorursunuz, bunun nedeni baskasinin hakkini yemenin , kural tanimamanin bir cezasi olmadigi icin duzeni bozanin her zaman avantajli hale gelmesi ve yaptiginin yanina kar kalmasidir.

    bu yuzden dolandiricilik , uyaniklik kabiliyet sayilan toplumlarda duzgun siraya girene enayi gozuyle bakilir, baskasinin onune gecmek takdir edilir.

  • katar'da 500gr dost yoğurdun 17tl'ye satılması

    bolgedeki sut urunleri imalatinin cogunlugu suudi arabistandaki fabrikalardan karsilaniyor, suudiler ambargoyu yapistirinca qatarda sut ve sut urunleri bulunmamaya basladi, turkiye;den ucakla yogurt gondermenin maliyetiyle suudi arabistandan tirla gondermenin maliyeti bir degil tabii ki , turkiyede 5 tl qatarda 17 tl o yuzden yani ama tabi bunu anlamak icin beyin lazim en basta...