nicotinell sakizli muhallebi1
profili

  • teknoseyir

    kişisel rahatsızlığım. kendilerini fark ettiğimden beri her gece videolarını izliyorum. izleyemediğim gecenin ertesi günü 2 bölümü birden izliyorum. olur da video yayınlanamaz bir aksilik olursa eski tozlu raflar bölümlerinden izlemediklerimi izliyorum. tarzlarını, duruşlarını, ilkelerini ve kendilerini seviyorum.

    ancaaaaaak. bu hafta yayınlanan haftalık gündem değerlendirmesinin apple etkinliğiyle ilgili kısmı beni de çok rahatsız etti. cathars'ın da belirttiği gibi hamdi kellecioğlu koskoca etkinliği kısıtlı bir süreye sığdırmış, elinden geldiği kadar akıcı bir şekilde anlatmaya çalışıyor, sayın levent pekcan tripten tribe giriyor, sürekli bitse de gitsek havaları. murat gamsız'a yaptığı kes işareti, sonra sarf ettiği "izleyen kaldıysa" lafı en başta hamdi bey'e saygısızlık. ha çok rahatsızsan kendin söyle "hamdi çok uzattın" diye. murat gamsız'ı kullanma.

    kaldı ki pek çok rakip yayın organı wwdc 17'yi canlı yayında simültane çeviriyle yayınladı. hakkıdan videolar yayınladı. dünyadaki teknolojik yayınların hemen hepsinin bu haftaki gündemi buydu. sen 10-15 dakika konuşuldu diye sıkılıyorsun. kaldı ki bu 10-15 dakika olmasa teknoseyir'de etkinliğin "e" si olmayacak. adını teknolojiden alan bir kanal için kabul edilebilir mi bu durum?

    bir de çok komik savunmaları var apple bize ürün göndermez çünkü biz oların istediği yayıncılığı yapmayız. tamam bu çok saygıdeğer bir durum. ürünlerini tanıtmayın, incelemeyin ama burada bir ürün tanıtımı veya incelemesi yapmıyor ki hamdi bey,. etkinlik hakkında haberleri özet geçiyor. tribe girip, mesai arkadaşına laf sokacak bir durum yok ortada yani. bundan sonra apple haberleri olduğunda levent bey dışarı çıksın, bitince geri girsin. hem bizim, hem kendisinin, hem de mesai arkadaşlarının canı sıkılmaz.

    not: levent p.'yi ve huysuz tavırlarını seven biri olarak yazdım bu satırları, okursa diye ekleyeyim. dostu değilim belki ama dost acı söyler.
    not 2: rahatsızlığım hamdi kellecioğlu'na karşı levent pekcan'ın tavırları olduğunun altını kalın kalın çizmek isterim.