teslanin askerleriyiz6
profili

  • atlet tanıtımında çocuğu belden aşağı soyan sistem

    olayı yanlış yorumlayan yazarlar var. olay bakıp tahrik olmak değil, olan varsa da psikoloğa görünsün. buradaki olay çocuk istismarıdır, 18 yaşından küçük bir çocuğun bedeni bu şekilde sergilenemez. büyüyünce ne yapmak isterse yapar, o onun kararı.

  • kabataş'ta gerçekleşen motor kazası

    bir motosiklet sürücüsü olarak videoda gördüğüm her sürücüyü hatalı ve maganda buluyorum. arkadaşlar siz de genelleme yapıp bütün motorcuları magandalıkla suçlamayın. ben gayet de yalnızca sollama yapan (sağdan sollama yapmayan demek istedim), hız kurallarına uyan ve hatta geniş 3 şerit yolda dümdüz orta şeridimde bile gitsem biri gelip fark etmeden çarpacak gibi sürekli yolu kontrol eden bir sürücüyüm. benim gibi olan da birçok sürücü tanıyorum.

    ayrıca motosikletten 4 yıl fazla da araba kullanıcısı olduğum için arabalar için kör noktaları tahmin edip ona göre aksiyon alabiliyorum. dolayısıyla motosiklet sürücü adaylarına tavsiyem imkanınız varsa, ailenizin falan arabası varsa bence birkaç yıl araba tecrübeniz olsun. dımdızlak motor ehliyetiyle hiç trafik tecrübesi olmadan trafiğe çıkarsanız göte gelirsiniz benden söylemesi. bir de eğitim devamlı eğitim şart tabi motosiklette, alabildiğiniz kadar eğitim alın hayat boyu.

    bu entry dangalak motor sürücülerine hitap etmiyor, üstünüze alınmayabilirsiniz. tavsiyelerim tamamen canına değer veren sürücüler içindir.

  • ufuk sarıca

    furkan korkmaz'ın yazın başında önce nba yaz ligine sonra da alt yaş milli takım turnuvasına gidip sadece 1 gün dinlenerek bu turnuvaya geldiğini bilmeyenlerin eleştirdiği koç. aynen gerekirse furkan 40 dk oynatılmalı ki omzu dizi falan kopsun. özellikle curry yerine erkan, kevin durant yerine de sertaç'ı çağırması baya üzücü.

  • oğuzhan özyakup

    kendisini beğenmeyenlerin quaresma'ya tapıyor olması şaşırtmayan kaptanımız. sanırım topu eveleyip geveleyip kaybetmesi lazım direk ileri oynayınca sıkıntı yaratıyor. aksi halde çok sevilir ve havalara çıkartılırdı. evet oğuzhan eğer ekşi'de kabul görmek istiyorsan 4 kere çalım atmaya çalış ve çoğunlukla 3.de bazen dördüncüde kaybet. her duran topun başına geç. frikikleri uzaya gönder. kornerlerin hepsini istisnasız ön direğe zayıfça kes. rabona, tırıvırı eksik etme. şampiyonluk için kritik bir maçta sarı kart gördükten sonra hakemi alkışla. aynı maçta dakika onda rakibin sırtına tekme at durup dururken. bunları yaparsan tamamdır. çöp demez kimse sana. hadi koçum göreyim seni.
    edit: ha bak hatta arkasından ağıt yaktığımız marcelo'nun son dakikada kendi kalesine gol attığı derbide yine arkasından üzüldüğümüz aboubakar'a topukla çok iyi bir pası vardı kaleciyle karşı karşıya bırakmıştı abou'yu. abou tabi uzaya fırlattı ama gomez olsa asmıştı mesela baya net pozisyondu. o hayalet maçlardan birinde bunu yapmıştı. bu direk aklıma gelen tabi. oturup uğraşsam daha fazlasını da bulurum.

  • 12 haziran 2017 gs warriors cleveland cavs maçı

    spastikleri ve madde bağımlılarını hayata döndürmeye yemin etmiş bir adamın terör örgütüne karşı verdiği mücadelenin 5. ayağı olan maç.

  • 6 haziran 2017 anadolu efes beşiktaş sj maçı

    hayır bir de kimse bütçeden şikayet de etmemiş sadece biri düzgünce çok daha az bütçeyle ufuk hoca'nın iyi iş çıkardığından bahsetmiş. bütçe deyince niyeyse bazıları çıldırmış. kendi başkanınız demedi mi borç istemiyorsanız kapatayım şubeyi zarar ediyoruz diye.