carbonifera7
profili

  • türk sağcısının büyük insan zannettiği boş adamlar

    necip fazıl başa yazın. türk sağcılarının hiç de az olmayan bir kısmının eşinin ve kızının başı açıktır mesela.
    necip fazıl bu konuda şunu der.
    "başı açık kadın perdesiz eve benzer. ya kiralıktır ya satılıktır. "
    bu aptal oğlu aptal türk sağcısı da gider karısına kızına fahişe diyen adamı nasıl öveceğini şaşırır.
    çünkü sağcılık, temelde bir aptallık kriteridir.

  • boğadan kafa yiyen adamın korkunç sonu

    sallamayın. aynı olay değil, aynı adamlar değil. gözünüzle mi izliyonuz götünüzle mi anlamadım ki.

  • antilobun aslanı bakkala göndermesi

    aslanın ben zaten ona gitmiyodum ki ortadan yok oluşu.

  • türk ordusunun 25 eylül 2017'de ırak'a girmesi

    eğer referandum yapılır ve evet kararı sonrası türkiye, amerikanın hayır dememesi şartıyla oraya müdahaleye kalkarsa, ileride tarih meraklısı kişiler bunu türkiyeyi yıkıma ve parçalanmaya götüren hareket olarak okuyacaktır.
    tarihi boyunca altını dolduramadığı bir cümle kurmayan israil devleti alenen desteğini açıkladı, usa ise ypg ye hava ve tank savunma dahil milyarlarca dolarlık silah verdi.
    suriye savaşının tek gerçek sebebinin esadın katar gazı taşıma hattına evet dememesi, bunun üzerine ülkesinin yıkılması, ancak esat düşmediği ve düşecek gibi de olmadığı için o işin sike sike iptal edilip suudi eliyle katara otur lan kenarda şeklinde sertçe bir uyarı yapılması, akabinde ikinci plana yönelip suriye kuzeyinde işid kuklasına terk ettirilen topraklarda abd/israilin her dediğine he diyecek bir devletçiğin yaratılması, bu devletçikle birleşip petrol bekçiliği görevi görmek üzere k. ırak kürdistanının ırak devletinden bağımsız hale getirilmesi şeklinde adım adım yürüyen bir projeye sen bugün kendi kendine turp sıkmaya çalışırsan, o milyar dolarlık silahların niye oraya yığıldığını kanlı yoldan öğrenir ve sana hiçbir bağlılığı kalmamış kürt illerinde esada yaşattığın akıbetin faturasını yirmi kırk yaş arası gençlerinin kanıyla ve coğrafi parçalanmayla ödersin. azıcık kafan varsa abd/israilin ölü yatırım yapmayacağını da hesaba katman gerekir.
    gerçi o azıcık kafan olsa, hillary ile çak yaparak katarla iş tutup müslüman kardeşler kafasıyla dış politika belirlemeye kalkmaz, öso çapulcularını besleyip suriyeyi yıktırmazdın. rüşvetçi bakanın tutuklanması kararı yoluyla uyarıldık, altımızdaki zemin şöyle bir sallanarak konumun hatırlatıldı.
    çizdiğimiz rotanın bir bedeli vardır.

    bu yüzden rahatça söylerim ki, ne savaş ne müdahale kararı çıkar, aklınızdan bile geçirmeyin bunu. dün ülkesinde kürdistan bayrağı dalgalandırıp, seçmenlerine barzaniyi alkışlatan kişiler referanduma gık bile demeyeceklerdir.
    bu işle ilgili ciddiye alınacak bir tepki gelecekse bize değil irana bakmak gerekir, onunla savaşmak göze alınır mı orası net değil.
    buraya not düşeyim, maalesef o durumda ordumuzun kürtlerle beraber irana karşı savaşacağını göreceksiniz.
    yazdıkça içim karardı sıkıldım artık.
    meydan burada, entry burada, haydi bakalım.

  • suriyeli hamile kadının tecavüz edilip öldürülmesi

    sanki ülkede suriyelilere duyulan tepkiden dolayı bu olay olmuş, suriyelilet ülkesine dönsün diyenler de olaya alkış tutuyormuş gibi aptal aptal fikir leşleriyle doldurulmuş başlık.
    lan o iki hayvan ırkçı veya suriyeli nefreti yüzünden yapmadılar bunu, gözü dönmüş iki sapık orospu enciği oldukları ve güçleri o kadıncağıza yettiği için yaptılar. gidin araştırın bakalım siyasi ve dini pozisyonları neymiş, görürsünüz ne mal olduklarını.
    bu katilleri cezalandırmak veya lanetlemek başkadır, suriyeli mültecilerin sosyal sorunlara yol açtığını görüp bunun giderilmesini savunmak başkadır. birisi oldu diye öteki görmezden gelinmez. birisi oldu diye öteki yok sayılmaz. aptal yandaşların inandığı şekliyle söyleyelim, siz inkar ediyorsunuz diye bir şey yok olmaz, siz inanıyorsunuz diye de bir şey var olmaz.
    gidin kendi suratınıza kusun hayvan herifler. kendiniz gibi birisi işledi bu cürümü. beş para etmez bir yobaz katil işte. siz daha iyi tanırsınız böylelerini.

  • survivor 2017

    survivor bitti daha sabriye elenecek amk. nerden çattık şu lanete arkadaş, izlemez olaydık

  • survivor 2017

    berna ve sabriye mal mal oturuyor gökhan eleniyor vay amunike. gel de gülme şu trajikomediye.
    bu gökhan acaip düzgün bir insan yalnız. performansı daha erken yükseltebilseymiş keşke.