killerbee10
profili

  • konya'da güvercin kafası koparan suriyeliler

    gece gece tüm sinirimi tepeme çıkaran insanlardır. en kısa sürede en ağır cezayı almalarını diliyorum.

    aah ahh alcan eline pompalıyı daan daan çatıdan patates çuvalı gibi indircen yere. ama adam yerine sayarlar, insan onlar derler...

    suriyeli denince aklıma ilk olarak şunlar geliyor, eklemeden geçemiyeceğim.

    ar, namus ve şereften uzak, tek meziyetleri köpek gibi üreyip üreyip sokağa çocuk salmak olan, vatanlarını bile savunamayacak kadar aciz olan yaratıklar.

    tekirdağ çorlu civarındaki göletlerdeki balıkların amına koymaları, evet elektrikle avlıyolar ufak büyük demeden kamyonlarla gelip göletlerin amına koyup gidiyorlar.

    elektrik ekipmanı almaya ulaşamayanlar da, etraftan topladıkları bir çeşit otu(demet demet yapmışlar, belki de yanlarında getiriyolar) göl üzerine atıp bekliyolar, bir süre sonra otların olduğu yerdeki tüm balıklar ters dönmüş şekilde su üstüne çıkıyor, otun içindeki kimyasal balıkları öldürüyor yani. yine büyük küçük demeden topluyolar, beğenmediklerini de sıpıtıp atıyolar.

    bıktım lan suriyeli vahşeti, dehşeti haberlerinden, ekmeğimizi böldürttüler zorla, emekli maaşlarımızdan para kestiler zorla, insanlık yapanlar oldu, iş verenler oldu ama bu kadar yeter.

    al işte geçen en son bizim burada olan olay. adamın teki evini suriyelilere kiraya vermiş, 3 ay kira alamayınca telefon edip, kardeşim zor durumdayım verin benim kiramı demiş.

    yarın gel eve verelim demişler. adam eve gidince kafasına sıkıp suriyeye kaçmışlar. polis adamın cesedini bulana kadar çoktan suriye'ye uzamış orospu çocukları

    ev verenin a.k. ama insan hiç bi hatayı da canıyla ödememeli.

    kimse bana faşist demesin. bu türk, kürt, çerkez olayı falan ırklarla alakalı değil, olm bu millet komple sorun çıkartmak için doğmuş. bu beladan bir şekilde kurtulmalıyız artık.

  • bunu bilen liseli değildir

    12 renkli tükenmez kalem.

    https://mcdn01.gittigidiyor.net/…5276922_tn30_0.jpg

  • chp'lilerin şehitlikte şarap içip göbek atması

    haber değeri taşımayan tipik a haber kafası.

    haber sayfasını açıyorsun, karanlık bi yerde ellerinde bira olan kırpılmış bir fotoğraf var sadece.

    allahın pangallığı olduğu kesinde bi ayar vereyim diyerek.

    1 o adamların chpli olduğunu nereden biliyorsun?

    2 orasının şehitlik olduğunu nereden biliyorsun?

    3 o adamların chpli olduğunu kanıtlayamıyorsan ve mekanın şehitlik olduğunu kanıtlayamıyorsan nasıl bunu haber olarak sunabiliyorsun?

    çanakkale'de şehit kanı akmayan bir karış vatan toprağı yok? ne yapsın adamlar, şehir dışına mı çıksın alkol almak için?

    sizin gibi şehide kelle demiyolar ya?

    ulan üstünde "atatürk" yazsa ananızı bile satarsınız takunyacı arap sevici yavşaklar.

  • sözlük yazarlarının kızlarına verecekleri isimler

    kanzuksu

  • bir kadına yaptığı yemeği beğenmediğini söylemek

    (bkz: dedi ve dardanel ton kutusunu açtı)

  • youtube izlenme kasmak için etek altı çekmek

    you tube'da yazan yorum yarmıştır.

    "kardeş ekşide paylaştılar seni bu amk lgtbi savunucu kürt orospusu olmuş sözde humanist asosyal zavallı güya alayı zengin piçler saldırır sana kapa videoyu kaç bence peşinide bırakmaz bu işşizler ordusu?"

    kesin çaylaktır bu. envaterinde ne varsa saydırmış eleman ahahaha

  • 12 haziran 2017 ceylin atik'in ölü bulunması

    izmir'in ödemiş ilçesinde, 10 yaşındaki ceylin atik, oyun oynamak için gittikleri evlerinin önündeki parktan iki gün önce kaçırıldı. dedesinin cep telefonuna "polise haber vermeyin. torununu öldürürüz" yazılı mesaj gelen kızın bulunması ve kaçıran şüphelilerin yakalanması için polis çalışma başlattı.

    edit:1 bir arkadaşımızın mesajı ile izlediğim müge anlı'nın olayla ilgli videosu aşağıda

    http://www.diziizleb.net/…haziran-2017-izle-full/4/

    http://www.hurriyet.com.tr/…nden-aci-haber-40487393
    http://www.sozcu.com.tr/…-ceylin-kacirildi-1890223/

    şu anda müge anlı'da canlı yayın olarak veriliyor, evin önüne ilave olarak çok sayıda polis, toma ve cenaze aracı geldi. 10 yaşında ki bi kızı kaçırıp öldürenlerin allah belasını versin, nasıl bir hale geldi bu dünya akıl alır gibi değil.

    ceylin'in en son karşı komşusundan su içtiği biliniyor ve komşunun şüpheli ifadeleri dikkat çekiyordu.

    polis henüz bir açıklama yapmasa da , müge anlı haberi aldı ve ağzından kaçırdı.

    az önce müge anlı küçük kızımızın ölümünü açıkladı.*

    emniyet şeridinin genişletilip, belediye başkanının da oraya gelmesi olayın vehametini açıklıyor.

    edit: bir yazar arkadaşın isteğiyle ilk entryi benim yazmış olmam sebebiyle ekliyorum ; emniyet komşuları alıp götürmüştü yayın sırasında, şimdi haberlerde çıktı "düştü öldü ben de panikledim sandığa sakladım" demiş.

    çocuk sahibi insanlar nasıl paranoyak olmadan yaşayabiliyor? aklım hiç almıyor. düşünsene kardeşim, sokakta oynayan çocuğunu komşun kaçırıyor, öldürüyor. ben artık kesinlike idamın geri getirilmesi yanlısıyım, bir değil, üç değil, beş değil. bu pedofilik katillerin kesinlikle 1 an bile yaşamaması gerekiyor.

    edit: bu olay beni çok sarstı, ölüm haberi geldikten sonra daha falza takip edebileceğimi sanmıyorum. yanlız zoruma giden bişey, cinayetin pedofili olmadığı, aileler arası husumet yüzünden ceylin'in öldürüldüğü tarzında bir haber çıkması.

    çocuğa karşı işlenen her suç benim için pedofilidir. şiddet, psikolojik tahribat, hakaret ve cinsel suçlar, hangi insan 10 yaşında bir çocuğu anasına babasına kızgın diye , öldürebilir? nasıl bir gerekçe bulabilir? idam şart, son olarak söyleyeceklerim ne yazık ki bu kadar.

  • 1 liran var mı yolda kaldım da

    binbir türlüsüne rasladığım dilenci tipi.

    aksaray'dan metro ile otogara giderken, aynı vagona düştüğümüz, elinde zamanın son moda iphone'u ile gayet tikican gözüken bir kız elinde ki poşet ile dikkatimi çekmişti. hatta göz göze gelmiştik. derken ikimiz de esenler otogarında indik, ben istanbul seyahata bilet almaya gittim, arka tarafa çıktım sigara içerken, bu kız köşede zemin katta kalan tuvalete doğru gitti. 5 dakka sonra üstü başı yırtık pırtık maskesi bi kadın geldi elinde bi kutuyla, dilenci. şöyle dikkatli baktım, gözlerine bi baktım, o kız o kız. vay anasını millet ne işler yapıyormuş deyip ağzım açık kaldı.

  • internet kafelerin internet kafe olduğu yıllar

    benim için 98 yılında başlayan süreçtir.

    seneler sonra memleketim olan edirne'ye tekrar taşınıyorduk, hatta kamyonda babamla beraber giderken, radyodan lady diana'nın öldüğü haberini almıştık. benim taşınacağımızdan önceden haberim olmadı, bizimkiler ev almışlar hatta içini falan yaptırmışlar, 2 3 ay geçmiş taşınmamıza 2 3 gün kala haberim olmuştu, çok mutlu olmuştum.

    edirne'ye taşındık, okullar açıldı, arkadaş çevresi edindim, derken bi gün arkadaşım gel internet cafeye gidelim dedi. nabıcaz olm orda, benim evde bilgisayarım var, internetimde var dedim. gel gel sen gidelim dedi gittik.

    internet cafenin kapıdan girdim ağzına kadar dolu, millet ne yapıyor diye baktım, deli gibi oyun oynuyolar, içimden ya bu oyunlar benim evdekilere benzemiyor falan dedim. sonra bi baktım adamlar birbirleri ile oynuyor, birisi bi program açmış yazı falan bişeyler yazıyor, böyle birden ufkum genişledi, mirc'in ne olduğunu ilk defa öğrendim.

    ulan 96 yılından beri evde internet vardı, kendi bilgisayarım vardı, ben sadece tv de gördüğüm web adreslerine girip bakmasını biliyordum. nba.com'a girmiştim, baktım zenci zenci adamlar çıkıyor, sonra tv de ford.com gördüm, gittim baktım arabalar var, derken babam bi sefer yurtdışından dönerken, telefon rehberi gibi, internet adresleri rehberi getirmişti. oradan rasgele adresler seçip giriyordum, karşıma tesisatçılar ve çeşitli tamirciler çıkıyordu. arama motoru olarak bi tek altavista'yı biliyordum, onda da bişey bulamıyordum.

    eve geldim, 3 gün 3 gece uyumadan chat yaptım, hayatımda böyle eğlenceli bişey görmemiştim daha önce. ondan sonra her akşam internet cafeye gitmeye başladım, age of empires, half life, tribes gibi oyunlar oynadık. bi başkaydı internet cafeler, blue cat, uygar net, yanında ki gold, sistem hepsinin farklı bi müşteri kitlesi farklı bi havası vardı. güzel günlerdi.

    sonra piçlikler öğrenmeye başladım, netbus indirip arkadaşın oturduğu makinın cd sürücüsü açıp kapamalar, yazdığı şeyleri silmeler*, mirc sayfasını okumalar, tuvalete yada sigara içmeye dışarı çıktığı zaman onun ağzından abuk sabuk şeyler yazmalar derken, çok gülmüşüzdür.

    sonra mircte kendimize kanallar kurduk, op kavgası, + kavgası başladı. op isterim vermezler, sigara isterler ben vermem. hepimizin icq numarası vardı, o online olunduğunda öten vapur düdüğü hala kulaklarımdadır. tabi bu arada internet cafelerde takılırken,evde de chat olayına da kendimi iyice kaptırmıştım, babam derslerim kötüleşecek diye yasak koymaya kalkmıştı. bende 146 dan bağlandım , bir ay bir fatura geldi akıllara zarar, aslına bakarsanız benimde suçum yok, babamın bilgisayarı 24 saat açık ve internete bağlı olduğu için öyle girerdim. bi gün baktım babam bağlantı penceresine 146 yazıp girdi, böyle oluyormuş demek deyip bende tekrarladım. meğerse normal hatlarda yoğunluk olup bağlanamadığı zamanlar girermiş 146dan.

    mp3 furyası da başlamıştı, hepimizin kendi sevdiği şarkılardan oluşan mp3 cdleri vardı, adeta hepimiz küçük bir tiesto edasındaydık, napsteri öğrenmiştim, çok manyak ötesi şarkılar indirdim. o zaman indirdiğim o şarkılar hala bilgisayarımda ve hala dinliyorum.

    enteresan günlerdi, gider rhpc cdsi alırdın, içinden acaip bişey çıkardı, metallica cdsi alırdın, bi bakardın içinde porno var :) , bi ara kola bardağı, tangledet toplamaya başladı millet, cep telefonları çok popüler oldu, benim 5110'um vardı, taaa istanbuldan krom nikel parlak kapak getirtmiştim kendime. herkesin ekran logosu farklıydı, zil sesleri farklıydı.

  • 2071'de inşallah türkiye küresel bir güç olacak

    (bkz: geri zekalılara müjdeli haber)