aylardan ekim6
profili

  • boğa burcu erkeğinin en mükemmel erkek olması

    yanlış önermedir. en mükemmel değillerdir zira mükemmel erkek yoktur* ama 12 burç içinde gözlemlerime dayanarak söyleyebilirimki eşi yada sevgilisi tarafından en çok övgü alan burç erkeği. inat mı inat, zor mu zor… ama mamasını memesini eksik etmeme konusunda anlaşabilirse eşiyle, hayatı ona daha kolay, daha yaşanılası, daha sevilesi bir yer haline getirmeyi de çok kolay başarırlar. komplike değillerdir, hatta düz adam sami karakteri bu burç erkeğinden esinlenilerek yaratılmıştır. bu ne istediğini bilmeyen kadınlara sıkıcı gelecek olsa da bence akıllı bir kadının hayatına alması gereken erkek modelidir. sev-sevil-seviş felsefesi ile hayat hiç bitmese demek bu burcun erkeği ile mümkündür. (bkz: yatırım tavsiyesi değildir)

  • müslüm (film)

    "yarım kalan sevgiye, şu emanet gülmeye, yaşamadan ölmeye itirazım var..."

    vizyona girmiş iki gözümün çiçeği.

  • şu anda çalan şarkı

    cem adrian - sen yağmurları sevdiğinde

    "yarın çok geç olacak
    bugün henüz, henüz erken
    büyüdükçe güzelliğini kaybeden her şey gibi
    sen de, ben de kaybedeceğiz...

    yarın çok geç olacak
    bugün henüz, henüz erken
    büyüdükçe masumiyetini yitiren herkes gibi
    sen de, ben de yitireceğiz...

    sen yağmurları sevdiğinde
    ben vazgeçmiş olacağım
    bu şehir ismimizi bildiğinde
    ben gitmiş olacağım

    al elimi koy kalbine
    seni son kez duyacağım
    tanrı bizi sorduğunda
    ben sessiz kalacağım..."

  • düşün ki o bunu okuyor

    dolmuşta ayaktayım, şoföre arkam dönük duruyorum. çantamdan 5 lira çıkarıp şoföre daha yakın arka çaprazımdaki gence uzattım "bi kişi mi" diye sordu. birden kanım çekildi, beynimden vurulmuş gibiydim. yıllardır duymaya hasret kaldığım sesin, tam orda kulağımda tekrar tekrar yankılandı. bişey diyemeden kafamı kaldırıp yüzüne baktım. para üstünü aldı uzattı bana. gözümü yüzünden alamazken elimi uzatıp teşekkür ettim. kafasını kaldırıp bakmadı bile yüzüme. bi haber bende yaşattığı acı dolu mutluluktan rica etti o da. emin olmak için bi kelime daha etmesini istedim, duymuştu sanki beni. "arkada boş yer var" dedi. gerçekten senin sesindi. buz gibi ter akmaya başladı sırtımdan. ne çok özlemişim bu sesi, ne çok güvensiz kalmışım sesini duyamadığım bunca zamanda.

    şaşkınım... değil 2 sene, bi kaç ay bile yaşayamam sanırken hayatın getirdiği başka sorunlara göğüs germeye çalışmak, başka başka mutlulukları tatmak çok tuhaf bi his. ama geçmiş mi oluyo böyle yaşayınca? her canım sıkıldığında seni hatırlayıp "daha zoruna göğüs gerebildim" demek, her güzel anımda seni düşünüp buruk kalmak, her şey geçmiş mi demek? hala sırtımda bi hançerle yaşıyorum. geçmedi ama artık kanamıyo. alıştım hayatın adınla sapladığı hançerle yaşamaya.

    ve hala seni seviyorum.

  • sözlük yazarlarının okumakta olduğu kitaplar

    (bkz: kuran-ı kerim)

    uzun zamandır, liseden beri okumak istedim hep. geç kaldığıma inanıyorum. zira neyi neden savunduğumuzu yada savunmadığımızı bilmemiz gerekir.

    bitirince tevrat zebur ve incil'i de okuyacağım umarım.

  • içerde

    kudret'in "işte buna ölünür" diyip ölü taklidi yapması kalpkalpkalp. kahkaha attım.