ben yalniz yuruyen bir kediyim4
profili

  • pegasus airlines

    zannedersin o yakıtla ilgili prim sistemi sadece pegasus havayolları'nda var. ağzı olan konuşuyor. git araştır bakalım hangi havayolları personelini tam limitlerde uçuruyor. sadece pegasus mu zannediyorsun? diğer şirketlerde pilotlara baskı yapılmıyor mu? thy bu konuda çok mu iyi? thy pilotu pas geçtiğinde savunması alınmıyor mu? pilotlar sendikası neyin mücadelesini verdi yıllarca? hangi havayoluna karşı verdi? pegasus 1990 yılından bu güne sadece bir adet ölümlü kazaya karışmış ve bir kişi ölmüş sadece. diğer havayollarının kaza kırım istatistiklerine bir bak istersen? uçakları bakımsızmış. uçakları bakımsız olan firmaya uluslararası uçuş yasağı gelir. avrupa ülkelerine uçamazsın ve batarsın. böyle bir şey mümkün değil. filo yaş ortalaması 5 olarak en genç uçaklara sahip havayolu. ben binmeye devam edeceğim.

  • gerdek gecesi için instagram'dan dua isteyen gelin

    (bkz: analıma hoşgeldiniz)

  • kabak koyu

    inanilmaz sikko bir bungalov icin 200 tl, cadir icin 80 tl istenen sikik mekan. bir hafta gitsem 1400 oda tutuyor. gunde 10 bira icsem 70 bira da 1100 tl yapiyor. yol parasi ve ekstralarla bir haftada 1000 eu harciyorsunuz. ne icin? kabak koyu'nda ates ceviren amcik agizli hapcilarla tatil yapmak icin. sonra turkler tatile yurtdisina gidiyor. gitmeyeni gotunden siksinler.

  • tanımadığı insanlara gülümseyen insan

    yurtdisi donusu bir kac gun yapip biraktigim sey. hatta gunaydin falan diyorum sokakta insanlara. deliymisim gibi bakmalarini cok seviyorum.